//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چه خجالتی شدی اخه ساکتیم نمیاد شبنم جان من رفتم :rose: دوستان شب همگی بخیر :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ شبنم جان من رفتم :rose: دوستان شب همگی بخیر :icon_gol: باشه به سلامت شبت قشنگ لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ما دُردي كشان جام محمديم ! :دي محمد منظورم محمد خودمون بود ها ! ( ادمين ) يه وقت اشتباه برداشت نشه ! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا عنوان میدن؟ آقا خوردنیا رو که خوردین تموم شد الان من چی میخورم؟ غایب جان کاربر ویژه شدن که مجانی نیست، اینا رو میخرن. کاربر ویژه ماهی 2000تومنه، کاربر متخصص ماهی 5000تومن. حالا چون تویی با تو ارزون تر حساب میکنیم الان این ایلیا رو می بینی داری ماهی 20000هزار تومن میده نه حالا جدی خودت از کسایی هستی که مستعد کاربر ویژه شدن هستی. شبنم هم مستعد کاربر ویژه شدن تو بخش اسپم 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ چه خبره اینجا عنوان میدن؟ آقا خوردنیا رو که خوردین تموم شد الان من چی میخورم؟ غایب جان کاربر ویژه شدن که مجانی نیست، اینا رو میخرن. کاربر ویژه ماهی 2000تومنه، کاربر متخصص ماهی 5000تومن. حالا چون تویی با تو ارزون تر حساب میکنیم الان این ایلیا رو می بینی داری ماهی 20000هزار تومن میده نه حالا جدی خودت از کسایی هستی که مستعد کاربر ویژه شدن هستی. شبنم هم مستعد کاربر ویژه شدن تو بخش اسپم :ws44: چرا اینقد میزنی تو ذوقم من این همه فعالیت میکنم؟!!! :viannen_38: دلمو شیکستی ،برو حالشو ببر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده