رفتن به مطلب

دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و صبای قم

ارسال های توصیه شده

دیدار تیمهای پرسپولیس و صبای قم از هفته نوزدهم رقابت‌‍های لیگ برتر باشگاههای کشور بعداز ظهر امروز یکشنبه با پیروزی 4 بر یک تیم صبای قم در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.

601977_orig.jpg

601979_orig.jpg

601980_orig.jpg

601981_orig.jpg

601983_orig.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

نتیجه های امروز یکی پس از دیگری جک سال محسوب میشن:ws47::ws47:

ترکوندن خداییش:ws47:

واقعا حیف حرص خوردن سر فوتبالهای ایرانی:icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با پنجمین باخت پیاپی پرسپولیس، علی دایی، سرمربی این تیم استعفا کرد.

پرسپولیس عصر یكشنبه در هفته نوزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، یك به چهار از تیم صبا قم شكست خورد. این بازی در ورزشگاه آزادی 100 هزار نفری آزادی برگزار شد اما تنها نزدیك به هزار نفر تماشاگر داشت. به گزارش خبرگزاری های ایران،آنها در دقایق پایانی از دایی خواستند استعفا کند.

دایی بعد از این شكست در جمع خبرنگاران گفت: "من با باشگاه پرسپولیس قطع همكاری می‌كنم و تصمیمم را هم به طور جدی گرفته‌ام، فكر می‌كنم در این شرایط نمی‌توانم به این تیم كمك كنم. من برای خدمت به این تیم و كمك آمده بودم اما اكنون كه فكر می‌كنم حضورم فایده‌ای برای این تیم ندارد."

او همچنین گفت که منتظر قبول یا رد استعفایش توسط مدیران باشگاه پرسپولیس نمی ماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب کاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس پس از شکست پرسپولیس گفت: "ظرف 24 ساعت آینده تصمیمی خواهیم گرفت که هم به سود علی دایی باشد و هم به سود پرسپولیس. هنوز استعفای علی دایی را نپذیرفته و برای انتخاب جانشین وی تصمیمی نگرفته ایم متاسفانه آقایی دایی مصمم است که دیگر به تیم باز نگردد."

پیش از این بازی، پرسپولیس در 7 بازی دیگر از 18 بازی لیگ برتر شكست خورده بود. این تیم در حال حاضر 27 امتیاز دارد، روی پله هفتم ایستاده و از ذوب آهن تیم صدرنشین لیگ ایران 12 امتیاز فاصله گرفته است.

دو ساعت پس از شكست پرسپولیس، استقلال هم در اهواز یك به چهار شكست خورد. حریف تیم آبی پوش پایتخت، فولاد خوزستان بود. سیامك سرلك (پنالتی)، آرش افشین، رضا نوروزی و علی حمودی گلهای فولاد را زدند. زننده تنها گل استقلال هم فرزاد آشوبی بود. او هم گلش را با پنالتی زد.

با وجود این شكست استقلال روی پله دوم جدول لیگ برتر فوتبال ایران ماند. این تیم 34 امتیاز دارد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...