Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ منکه ارزومه اعدامم کننولی تو عرفان اثبات میشه خدا ظالمه من ممد عرفان اینام،همچین چیزی نگفته عرفان !!!!! البته به نقل از عرفان،حرف های زیادی میزنند،ولی خودش همه را رد کرده. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ شما هم داری از خدای اینا طرفداری میکنی خدای هرکسی یه اسمی داره،من هم حرف اونرا تایید کردم. مثلا خدای زرتشتی ها،اهورامزداست،باید بگیم خدا گفته یا اهورامزدا گفته؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ خدای هرکسی یه اسمی داره،من هم حرف اونرا تایید کردم. مثلا خدای زرتشتی ها،اهورامزداست،باید بگیم خدا گفته یا اهورامزدا گفته؟؟!! نه من اصلا منظورم اسم نبود من میخوام بگم خدا اونی نیست که به خوردمون دادن و دارن سواستفاده میکنن 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ نه من اصلا منظورم اسم نبودمن میخوام بگم خدا اونی نیست که به خوردمون دادن و دارن سواستفاده میکنن دیگه منظورت را نگو،من اگه بخوام منظور بگم،که دیگه................ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ دیگه منظورت را نگو،من اگه بخوام منظور بگم،که دیگه................ چرا آخه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ چرا آخه خیلی وقته منبر نرفتم و روضه نخوندم......... بیخیال ما شید،چیزی که الان زیاده،آخونده،هم از نوع شرقیش و هم از نوع غربیش. 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ خیلی وقته منبر نرفتم و روضه نخوندم......... بیخیال ما شید،چیزی که الان زیاده،آخونده،هم از نوع شرقیش و هم از نوع غربیش. مگه شما هم آخوندی؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این را بیخیال.حداقل به این امام زمان بگید کاری کنه که پرسپولیس 4 تا نخوره .بتونیم سرمون را بلند کنیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ كرايه تاكسي چقد ميشه من همينطوري كم مياوردم الان كه دوبل شدهخدايا بهمون رحم كن يبار مثل افريقاييا نشيمهي عكساشونو ديدم به سرمون اومد 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این را بیخیال.حداقل به این امام زمان بگید کاری کنه که پرسپولیس 4 تا نخوره .بتونیم سرمون را بلند کنیم صبا 4 .... صفر لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ 60 تومان پول اب اومده امروز .هنوز یارانه ها را حساب نکردند. امروز هم رفت بنزین زد. امروز نمیتونستیم به 10 متری بابام نزدیک بشیم. 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ صبا 4 .... صفر فولاد نیمه اول 4 - استقلال صفر 3 لینک به دیدگاه
هزار و یک شب 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این هم آخرین پست من در این سایت : غلط کرده پدر سوخته اجنبی ، هم خودش هم تفکرش ! 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ این هم آخرین پست من در این سایت :غلط کرده پدر سوخته اجنبی ، هم خودش هم تفکرش ! ای وزغ عرصه سیمرغ نه جولانگه توست عرض خود میبری و زحمت ما میداری بسلامت سفرت خوش 1 لینک به دیدگاه
هزار و یک شب 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ای وزغ عرصه سیمرغ نه جولانگه توستعرض خود میبری و زحمت ما میداری بسلامت سفرت خوش ما سمیعیم و بصیریم و خوشیم با شما نامحرمان ما خامُشیم ! لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ما سمیعیم و بصیریم و خوشیم با شما نامحرمان ما خامُشیم ! عجب این چندمین پستت پس؟؟!!! 1 لینک به دیدگاه
هزار و یک شب 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ عجب این چندمین پستت پس؟؟!!! تا وقتی پشت سرم حرف باشه هستیم خدمتون ! لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ چرا اینجا رو تحریف کردید؟؟؟؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده