رفتن به مطلب

چقدر بدیم همون سرور قبلی سایت برگرده ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

از سه ماه تابستونمون 2 ماهش سایت رفت رو هوا

البته در این بین داستانهای جالبی میشنیدیم ...

1 - سایت توسط یه گروه ترکیه ای هک شده ...

2 - دشمنای انجمن که دیدن رنکینگ ما در الکسا یهو جهش پیدا کرده سایتو هک کردن

3 - ما داریم بک اپ میگیریم

....

....

....

خلاصه هر جور داستانی که بگین میومد بیرون

تا اینکه یهو نمیدونم کی نشست یه شب فیلم سه گانه ی " ماتریکس " رو دید و فرداش گفت :

کلا سرور صدا سیما و انرژی اتمی و ریاست جمهوری و .... انجمن نواندیشان :ws43: هک شده و همه با هم رفتن سیزده به در ...

هیچی دیگه ...

دوباره نشستن فیلم " سه گانه ی ارباب حلقه ها " رو دیدن و گفتن میخوایم یه سرور خفن اختصاصی بخریم تا دیگه راحت باشیم ...

ما که مثل کارتون خوابای دربدر داشتیم تو این فروم و اون باشگاه دوره گردی میکردیم دیدیم همه غیبشون زد ...

فردا شب پدربزرگ خدابیامرز من اومد به خوابم و گفت :ws41::

هی نوه ی برومند و رشیدم چه نشسته ای که یک هفتس انجمن راه افتاده و تو و میلاد هم سر کار تشریف دارین ...

ما هم مثل معتادایی که چند روزه تو کف موارد موندیم به انجمن حمله ور شدیم و به در بسته خوردیم ...

حالا بماند که یک هفته هم ما رو با فیل شکن راه میدادن و اولش گفتن : ما ای پی شمارو نبستیم و بعدش یهو یکی اومد و به من پ.خ داد که اگه بیشتر ادامه بدی اون چیزه رو رو میکنم ...:zadan:

ما که نفهمیدیم اون چیزه چی بود ولی یهو تونستیم بیایم داخل

اگه قرار باشه داستاهای تخیلی در حد " افسانه ی چوبین " و " سرندیپیتی " و ... رو نام ببرم اتفاقات جالب تالار مکانیک نامزد برترین داستان سال 2010 میشه که اونم بماند ...

ما که حالا توی کوی و برزن سرمونو بالا میگرفتیم و کلاس میزاشتیم که :

بابا انجمن ما سرورش اختصاصیه و خیلی خفنه و گوگل نامه ی ملتماسنه فرستاده که شما رو به حضرت عباس بیان ما رو هم توی سرورتون شریک کنین ...:ws43:

یهو این تصویر جالب از پس پرده برون افتاد و حال ما رو گرفت :

database error

اونم نه برای یه شب و دو شب ...

خلاصه که بقول حضرت شاعر علیه رحمه :

همون سرور قبلی و مشترکم ارزوست ...

• Like 16
لینک به دیدگاه
با این تاپیکی که زدی شایع شده میخوای پول خرید سرورو یه جا پرداخت کنی راحت :ws3:

شایع شده ؟

بله البته من حاضرم بدم در صورتیکه استقلال تالار مکانیک زیر دست و پای صاحبان سرور جدید له نمیشد ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
ما که مثل کارتون خوابای دربدر داشتیم تو این فروم و اون باشگاه دوره گردی میکردیم دیدیم همه غیبشون زد ...

فردا شب پدربزرگ خدابیامرز من اومد به خوابم و گفت :ws41::

هی نوه ی برومند و رشیدم چه نشسته ای که یک هفتس انجمن راه افتاده و تو و میلاد هم سر کار تشریف دارین ...

:ws47::ws47::ws47::ws47:

خلاصه که بقول حضرت شاعر علیه رحمه :

همون سرور قبلی و مشترکم ارزوست ...

:ws47::ws47:وواااای خدا از دست تو علیرضا .. سر صبی کلی خندیدم ..

• Like 3
لینک به دیدگاه

علیرضا جان به قول شما همه اتفاقات قبلی رو داستانای تخیلی حساب میکنیم. چون قبلیا که هرچی گفتیم ودلیل رو نشون دادیم، فایده ای نداشته.

حالا اینم به اون داستانا اضافه کن:

حدوداً یه هفته هستش بین ساعت 12 شب تا 12:30 به مدت تقریباً 10دقیقه سایت مورد حمله DDos قرار میگیره. دوستان کامپیوتری که تخصص بیشتری دارن، بیشتر سر در میارن.

در عرض چند ثانیه، حجم زیادی از اطلاعات به سرور وارد میشه که باعث بالا رفتن لود میشه و درصد مصرف cpu تو 5ثانیه از 1درصد به 40درصد و بیشتر میرسه.

که متأسفانه مدیر سرور با نصب نرم افزاری برای جلوگیری از اینکار هم نتونسته هنوز جلوشو بگیره و هنوزم تو فکرش هستیم که بالاخره منبع حملات رو شناسایی کنیم و جلوشو بگیریم.

استقلال تالار مکانیک = پاک کردن قوانین بخش مدیریت و قوانین عمومی انجمن و آزاد بودن کاربران مکانیک برای انجام هر کاری :w58:

• Like 10
لینک به دیدگاه

خوب از قدیم گفتن ادله ی قابل قبول ادله ی مستنده ...

ما که نمیدونیم این ddos چی هست

خوب منم میام میگم sf تالار مکانیک پایین اومده و فقط مکانیکیا میدونن یعنی چی ...

بعدشم ما که از بچگی با همین کارتونا کنار اومدیم حالا اینم روش

مدیر محترم انجمن چی میشد قبل از اینکه صدای ما در بیاد خودتون میومدین و در مورد این حمله ی هکرهای توضیح میدادین ؟

حتما باید بیایم و دستهای پشت پرده رو رو کنیم تا شما بیای و دلایل رو بگی ؟

این چه قانونیه که ما از وجود بی اطلاعیم

این چه قانونیه که از مفادش بی اطلاعیم

این چه قانونیه ی که از از مجازاتاش بی اطلاعیم

این چه قانونیه که فقط یقه ی مکانیکیا رو میگیره

این چه قانونیه که یه شبه تصویب شده

این چه قانونیه که معلوم نیست کی نوشته

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب از قدیم گفتن ادله ی قابل قبول ادله ی مستنده ...

جالبه عکس از صفحه سایت موقع هک شدن رو نشون دادیم، گفتیم اگر بازم قبول ندارین از تندیس وب سوال کنید. نامه مدیریت تندیس وب رو نشون دادیم. ولی ماشالا همه از نظر شما غیرمستند بود :banel_smiley_4:

ما که نمیدونیم این ddos چی هست

خوب منم میام میگم sf تالار مکانیک پایین اومده و فقط مکانیکیا میدونن یعنی چی ...

خب اگه بخوام بدونم چیه، میرم از یکی از بچه های مکانیک می پرسم که این طرف چی میگه؟ یعنی چی؟

بعدشم ما که از بچگی با همین کارتونا کنار اومدیم حالا اینم روش

ما هم با این حرفا کنار اومدیم اینم روش

مدیر محترم انجمن چی میشد قبل از اینکه صدای ما در بیاد خودتون میومدین و در مورد این حمله ی هکرهای توضیح میدادین ؟

حتما باید بیایم و دستهای پشت پرده رو رو کنیم تا شما بیای و دلایل رو بگی ؟

این حرفتون رو قبول دارم. البته توضیح میدادم شما که قبول نمیکردین و سریال 90قسمتی میساختین باهاش :ws2:

این چه قانونیه که ما از وجود بی اطلاعیم

این چه قانونیه که از مفادش بی اطلاعیم

این چه قانونیه ی که از از مجازاتاش بی اطلاعیم

این چه قانونیه که فقط یقه ی مکانیکیا رو میگیره

این چه قانونیه که یه شبه تصویب شده

این چه قانونیه که معلوم نیست کی نوشته

قانون عمومی انجمن، قانونی هستش که همه کاربران موقع ثبت نام اون رو تأیید میکنن و همیشه تأکید میشه اون قوانین رو بخونن و بهش احترام بذارن.

قانون مدیریتی، قانونیه که اسمش روشه، واسه مدیراس و مدیرا بهش احترام میذارن. مثل یه سازمان که علاوه بر رعایت قوانین جامعه، یه سری قوانین داخل سازمانی داره که اعضایی که داخل سازمان هستن باید اونا رو بدونن و بهش عمل کنن.

شهرسازی هم شده زیرمجموعه مکانیک؟ :ws38: چون یادمه یقه شهرسازم گرفته بود :ws38:

چطوریه که کلاً ازش بی خبری ولی میدونی یه شبه تصویب شده :ws52: اتفاقاً از زمانی که قانون مدیرا نوشته شد تا اجراش فکر کنم 3ماهی طول کشید و تو این سه ماه هیچ نظری توسط کسی روش داده نشد.

• Like 3
لینک به دیدگاه
قانون عمومی انجمن، قانونی هستش که همه کاربران موقع ثبت نام اون رو تأیید میکنن و همیشه تأکید میشه اون قوانین رو بخونن و بهش احترام بذارن.

قانون مدیریتی، قانونیه که اسمش روشه، واسه مدیراس و مدیرا بهش احترام میذارن. مثل یه سازمان که علاوه بر رعایت قوانین جامعه، یه سری قوانین داخل سازمانی داره که اعضایی که داخل سازمان هستن باید اونا رو بدونن و بهش عمل کنن.

شهرسازی هم شده زیرمجموعه مکانیک؟ :ws38: چون یادمه یقه شهرسازم گرفته بود :ws38:

چطوریه که کلاً ازش بی خبری ولی میدونی یه شبه تصویب شده :ws52: اتفاقاً از زمانی که قانون مدیرا نوشته شد تا اجراش فکر کنم 3ماهی طول کشید و تو این سه ماه هیچ نظری توسط کسی روش داده نشد.

مگه کسی خبر داشت از این قانون یه شبه ؟

هیچکدوم از مدیرا حتی حاضر نیستن بیان اینجا نظرشونو بگن ( چه مخالفا و چه موافقا )

ادم یاد مدیرای اون باشگاهه میوفته که از ترس .... جرات ندارن چیزی بگن .

یه پیغام برای مدیرا میدین و یه ادرس که اگه موافقین تشکر بزنین

اما نگفتین اگه مخالفین چیکار کنین

با خلع درجه از مدیریت محترم روابط عمومی تالار مکانیک عملا تالار مکانیک وارد بحران شده ...

ایین نامه ای که اینهمه وقت براش صرف شده تبدیل شد به یه تیکه کاغذ پاره

کار به جایی رسیده که همکار مدیر تالار مکانیک حتی نمیاد یه کلام حرف بزنه

دیگه چی بهتر از این ؟

لینک به دیدگاه
هیچکدوم از مدیرا حتی حاضر نیستن بیان اینجا نظرشونو بگن ( چه مخالفا و چه موافقا )

سلام.

ببین علیرضا اگر کسی پایین یه پست تشکر می زنه یعنی با حرف اون شخص موافقه. پس نیازی به تکرار دوباره نیست.

هر جایی رو با جای دیگه مقایسه نکن لطفا". اینجا هر کسی احترام خودش رو داره.

بابعضی از حرفات شخصیت خیلیا رو می بری زیر سئوال و....

• Like 3
لینک به دیدگاه
مگه کسی خبر داشت از این قانون یه شبه ؟

گفتم که قرار نیست همه خبر دار باشن، مدیرا باید از قوانین مدیریتی خبردار میشدن که بودن. :banel_smiley_4:

لازمه همه مدیرا بیان اینجا تو این تاپیک جواب بدن؟ :ws52:

یه پیغام برای مدیرا میدین و یه ادرس که اگه موافقین تشکر بزنین

اما نگفتین اگه مخالفین چیکار کنین

قبل از اینکه آدرس بدم و بگم قوانین نهایی اینا هستش، اون قوانین اولیه تو یه تاپیک گفته شده و نزدیک به سه ماه کسی نگفت این قسمتش مشکل داره و بهتره اصلاح بشه. تا اینکه در نهایت قوانین نهایی رو از روی همونا گذاشتم و دیگه بعد از اون هر عضوی تو اون چارت مسئوله به اون قوانین احترام بذاره.

با خلع درجه از مدیریت محترم روابط عمومی تالار مکانیک عملا تالار مکانیک وارد بحران شده ...

ایین نامه ای که اینهمه وقت براش صرف شده تبدیل شد به یه تیکه کاغذ پاره

کار به جایی رسیده که همکار مدیر تالار مکانیک حتی نمیاد یه کلام حرف بزنه

دیگه چی بهتر از این ؟

اونطور که من در جریان مباحث تالار مکانیک بودم، تا یکی دو هفته قبل از خلع درجه میلاد، تالار مکانیک این وضعیت رو داشت که رسیدن فصل امتحانا قطعاً به این قضیه دامن میزنه. این اصرار شما هست که میگین تالار مکانیک دچار بحران شد، در حالیکه عملاً می بینیم اینطور نیست. :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه

جناب pinion گرامی :icon_gol:

جالب است شما همیشه عادت دارید از کاه کوه بسازید.

این شیوه ادامه پیدا کند در آینده کسی برای این بساط ها که راه می اندازید تره هم خورد نخواهد کرد.

شاید یکی از دلایل اینکه مدیران جواب نمیدهند اینست که این حنا ها دیگر رنگی ندارد.

شما دوست دارید جو بسازید ... می سازید.

ادله آوردن برای شما فایده ای ندارد.

اگر عالم هر علمی بیاید و برای شما توضیح دهد شما چشم خود را میبیندید و به توطئه ها و دستهای پشت پرده دامن میزنید.

این اولین بار نیست که سر یک اتفاق کوچک تظاهرات به راه میندازید.

گاهی از خودم میپرسیدم سردبیر نشریات زرد چه کسانی میتوانند باشند. :persiana__hahaha:

مهم اینست که ما وظایف خودمان را میشناسیم و به آن عمل میکنیم.

اگر کمی و کاستی وجود دارد در اکثر جاها اینچنین است.

خطاهای انسانی ... دنیای سایبری امروزی جایی نیست که با آسایش بنشینید و بکار خود ادامه دهید.

عوامل متعددی وجود دارد که میتواند مشکل زا باشند.

دلیلی هم ندارد که اگر یه مشکل بوجود آمد و رفع شد دیگر اتفاق نیوفتد و یا هر سری فقط یه مشکل موجود باشد بلکه متعدد و متفاوت هستند.

مشکلات بوجود خواهند آمد و ما هم تا جایی که از دستمان بر بیاید سعی در رفع آن داریم.

خصومت شخصی هم با کسی نداریم که بخواهیم زیر آب فعالیت در انجمن خودمان را بزنیم.

بهتر است بجای این آشوب ها دست به دست هم دهیم تا انجمن خود را آباد کنیم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
جناب pinion گرامی :icon_gol:

جالب است شما همیشه عادت دارید از کاه کوه بسازید.

این شیوه ادامه پیدا کند در آینده کسی برای این بساط ها که راه می اندازید تره هم خورد نخواهد کرد.

شاید یکی از دلایل اینکه مدیران جواب نمیدهند اینست که این حنا ها دیگر رنگی ندارد.

شما دوست دارید جو بسازید ... می سازید.

ادله آوردن برای شما فایده ای ندارد.

اگر عالم هر علمی بیاید و برای شما توضیح دهد شما چشم خود را میبیندید و به توطئه ها و دستهای پشت پرده دامن میزنید.

این اولین بار نیست که سر یک اتفاق کوچک تظاهرات به راه میندازید.

گاهی از خودم میپرسیدم سردبیر نشریات زرد چه کسانی میتوانند باشند. :persiana__hahaha:

مهم اینست که ما وظایف خودمان را میشناسیم و به آن عمل میکنیم.

اگر کمی و کاستی وجود دارد در اکثر جاها اینچنین است.

خطاهای انسانی ... دنیای سایبری امروزی جایی نیست که با آسایش بنشینید و بکار خود ادامه دهید.

عوامل متعددی وجود دارد که میتواند مشکل زا باشند.

دلیلی هم ندارد که اگر یه مشکل بوجود آمد و رفع شد دیگر اتفاق نیوفتد و یا هر سری فقط یه مشکل موجود باشد بلکه متعدد و متفاوت هستند.

مشکلات بوجود خواهند آمد و ما هم تا جایی که از دستمان بر بیاید سعی در رفع آن داریم.

خصومت شخصی هم با کسی نداریم که بخواهیم زیر آب فعالیت در انجمن خودمان را بزنیم.

بهتر است بجای این آشوب ها دست به دست هم دهیم تا انجمن خود را آباد کنیم.

خوب من خیلی خوشحالم از اینکه شما خوشحالید

از اینکه با افتخار نام خانوادگی مرا در ابتدای پستتان میاورید ...

حال چه میشود که شما اینگونه موضع میگیرد بایست به گذشته نگا انداخت که بماند ...

اتفاقا من مثل شما نیستم تا برایم تره خورد شود چون به ان احتیاج نداشته و ندارم ...

به نظر شما برای من فرقی میکند دوستان شما برای من تشکر بزنند یا نزنند ؟

اگر واقعا در این اوهام هستید که بایست بگویم تمام راه را اشتباه امده اید ...

حال شما مدیر ارشد

اصلا مدیر ارشد کشور

نه اصلا مدیر ارشد جهان

واقعا فکر کرده اید فرقی به حال من دارد ؟

کسی دنبال تره خورد کردن است که بخواهد خودش را برای رئیسش عزیز کند

اینجا که دنیای مجازیست من در طول عمرم مجیز کسی را نگفته ام حتی به واسطه ی از دست دادن موقعیت و کارم

شما ناراحتید که گفتم چرا ایین نامه ی تالار مکانیک به تکه کاغذی بی ارزش تبدیل شده ؟

شما ناراحتید که گفتم چرا کسی نیست جواب دهد چرا دیتابیس ارور میدهد ؟

شما ناراحتی که گفتم چرا کسی نیامد در تالار مکانیک جرم مدیریت محترم روابط عمومی تالار مکانیک رو بیان کنه ؟

خوب ناراحت باشید ...

حرف حق تلخ است

حالا شما بیا و با همین کلام فصیحتان در تمام سایتهای فارسی با افتخار نام خانوادگی مرا با فونت درشت بنویسید ...

لینک به دیدگاه
اونطور که من در جریان مباحث تالار مکانیک بودم، تا یکی دو هفته قبل از خلع درجه میلاد، تالار مکانیک این وضعیت رو داشت که رسیدن فصل امتحانا قطعاً به این قضیه دامن میزنه. این اصرار شما هست که میگین تالار مکانیک دچار بحران شد، در حالیکه عملاً می بینیم اینطور نیست. :banel_smiley_4:

بله همینطورست که شما میفرمایید

من به شما یک انسان نشان میدهم شما چون پزشکی نمیدانید با یک نظر میگویید سالم است ولی یک پزشک میگوید مریض است چه تفاوتی این میانست ؟ اینکه شما تخصص ندارید که طبابت کنید

اول تابستان گفتم تالار مکانیک افول میکند قبول نکردید اخر تابستان دیدید

حال میگویم تالار مکانیک در بحرانست شما با بصیرتتان میگویید نه

من قبول ندارم

تاپیک کپی پیستی با تاپیک تولید علم خیلی متفاوت است

اگر شما فقط به فکر کپی پیست هستید و انرا پیشرفت مینامید که دیگر حرفی نمیماند برای گفتن ولی با این روند چگونه انتظار دعوت از فلان استاد و بهمان مدیر را دارید که برایش دعوتنامه درست کرده اید خدا داند ...

لینک به دیدگاه
سلام.

ببین علیرضا اگر کسی پایین یه پست تشکر می زنه یعنی با حرف اون شخص موافقه. پس نیازی به تکرار دوباره نیست.

هر جایی رو با جای دیگه مقایسه نکن لطفا". اینجا هر کسی احترام خودش رو داره.

بابعضی از حرفات شخصیت خیلیا رو می بری زیر سئوال و....

مگر اسم نقد را توهین بگذاریم انوقت چه نفاوتی میان اینجا و فلان فروم ؟

مگر من گفتم کسی اینجا احترام ندارد ؟

مگر به کسی تهمت و افترا زدم ؟

چرا مقایسه نکنم ؟

چگونه میتوانید ارزو کنید بهترین فروم شوید وقتی هیچ معیاری برای سنجش ان برای خود قائل نیستید ؟

بله نسبت به هیچ چیز اینجا یک فروم بی همتاست اما ایا در مقایسه با برخی فرومها اینجا بازهم بهترینست ؟

اگر خداوند متعال مخلوقی غیر از انسان نمی افرید چگونه میفرمود " انسان اشرف مخلوقات است " ؟

حتی خداود متعال نیز انسان را با حیوانات و ... مقایسه میکند

بعد ما نمیتوانید فروم را با فروم دیگری مقایسه کنیم ؟

سخن شما شدیدا دارای تزلزل بنیادیست ...

لینک به دیدگاه

جناب آقای پینیون

پوزش میخواهم که می خواستم به احترام از اسم فامیل شما که در همۀ نت خود شخصا پخش کردید استفاده کنم.

اگر این حساسیت شما را میدانستم این کار را نمیکردم.

مشکل شما اینست که همه چیز را از محور چشم خود نگاه میکنید.

همیشه فکر میکنید همه نشسته اند تا با شما دشمنی کنند.

اینهمه جار و جنجال برای چه است؟

چرا مسائل فنی سایت را با مسائل داخلی هیات مدیران تالار مکانیک قاطی کرده اید و در تالار آزاد مطرح کرده اید؟

آنهمه آزادی که برای تالار مکانیک قائل هستیم برای هیچ کدام از تالارهای دیگر نیست.

ولی آنچه که از بیان شما حاصل میشود شما میگویید همۀ انجمن بنشینند تا شما بر آن حکومت کنید.

ما منکر زحمات شما نیستیم.

ولی خواهش میکنم با این رو در روی مدیران ایستادن حاصل این زحمات را به باد ندهید.

همیشه در تعاملات اجتماعی، خاصه فضای مجازی بهترین حالت رابطۀ دوستانۀ دو طرفه است.

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب من خیلی خوشحالم از اینکه شما خوشحالید

از اینکه با افتخار نام خانوادگی مرا در ابتدای پستتان میاورید ...

حال چه میشود که شما اینگونه موضع میگیرد بایست به گذشته نگا انداخت که بماند ...

اتفاقا من مثل شما نیستم تا برایم تره خورد شود چون به ان احتیاج نداشته و ندارم ...

به نظر شما برای من فرقی میکند دوستان شما برای من تشکر بزنند یا نزنند ؟

اگر واقعا در این اوهام هستید که بایست بگویم تمام راه را اشتباه امده اید ...

حال شما مدیر ارشد

اصلا مدیر ارشد کشور

نه اصلا مدیر ارشد جهان

واقعا فکر کرده اید فرقی به حال من دارد ؟

کسی دنبال تره خورد کردن است که بخواهد خودش را برای رئیسش عزیز کند

اینجا که دنیای مجازیست من در طول عمرم مجیز کسی را نگفته ام حتی به واسطه ی از دست دادن موقعیت و کارم

شما ناراحتید که گفتم چرا ایین نامه ی تالار مکانیک به تکه کاغذی بی ارزش تبدیل شده ؟

شما ناراحتید که گفتم چرا کسی نیست جواب دهد چرا دیتابیس ارور میدهد ؟

شما ناراحتی که گفتم چرا کسی نیامد در تالار مکانیک جرم مدیریت محترم روابط عمومی تالار مکانیک رو بیان کنه ؟

خوب ناراحت باشید ...

حرف حق تلخ است

حالا شما بیا و با همین کلام فصیحتان در تمام سایتهای فارسی با افتخار نام خانوادگی مرا با فونت درشت بنویسید ...

مدیری که جواب نمیده، میشه ترسو

کسی که جواب میده، میشه کسی که خودشو عزیز میکنه واسه رئیس. آخه اگه خودشو عزیز کنه کلی مزیت داره. بهش پاداش داده میشه و حقوقش زیاد میشه :banel_smiley_4:

چند روز تو هیئت علمی تالار مکانیک، آب تو هاون می کوبیدم که میگفتم چرا برکنار شده میلاد :ws52: فکر کنم خوب نیست، بیایم یه شیپور بگیریم دستمون بگیم آی همه بدونید که فلانی فلان اشتباه رو کرد و برکنار شد.

بله همینطورست که شما میفرمایید

من به شما یک انسان نشان میدهم شما چون پزشکی نمیدانید با یک نظر میگویید سالم است ولی یک پزشک میگوید مریض است چه تفاوتی این میانست ؟ اینکه شما تخصص ندارید که طبابت کنید

اول تابستان گفتم تالار مکانیک افول میکند قبول نکردید اخر تابستان دیدید

حال میگویم تالار مکانیک در بحرانست شما با بصیرتتان میگویید نه

من قبول ندارم

تاپیک کپی پیستی با تاپیک تولید علم خیلی متفاوت است

اگر شما فقط به فکر کپی پیست هستید و انرا پیشرفت مینامید که دیگر حرفی نمیماند برای گفتن ولی با این روند چگونه انتظار دعوت از فلان استاد و بهمان مدیر را دارید که برایش دعوتنامه درست کرده اید خدا داند ...

روند فعالیت از یکی دو هفته قبل از برکناری میلاد تا بعدش تغییری نکرد و الانم فصل امتحانا هست و کل تالارا یه کمی فعالیت کم شده که تو این زمان غیرطبیعی نیست.

خب شهریور ماه که متأسفانه فقط یه هفته سایت وصل بود و بعدش همش انجمن قطع بود، :icon_pf (34):پیش بینی خاصی نبود افتش.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...