spow 44198 ارسال شده در 18 اسفند، 2010 سلام دوستان عزیز تو این تاپیک مبنای کارمون برهمکاری تمامی دوستانی هست که به نوعی دسترسی دارن یا میتونن کمک کنند بسیاری از دوستان درمقاطعی نیاز به مقالات وژورنالهای ISI دارند منم یه ارشیو کوچکی دراین زمینه دارم که سعی میکنم بزودی اونارو اپ کنم وبرای استفاده بقیه دوستان همین جا قرار بدم اگر به مقاله ای نیاز دارید لطفا با ذکر کامل نام مقاله ونویسنده وسال انتشار وعنوان ژورنال درخواستتونو بزارید سعی میکنیم دراسرع وقت با کمک دوستان براتون فراهمش کنیم امیدوارم بقیه دوستان هم دراین زمینه کمک وهمکاری لازم رو داشته باشند موفق باشیم 19
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 19 اسفند، 2010 يه نگاه به اين سايت هم بندازيد بد نيست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 اگر دوستانیکه در تالار مکانیک فعالیت داشته باشند،بنده هم میتوانم مقالات مربوط به سال 2010 و... از معتبر ترین journal های جهان را در اختیارشان بگذارم..... 14
pianist 31129 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 يه نگاه به اين سايت هم بندازيد بد نيست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایته خوبیه ولی ظاهرا باید عضو بشیم تا بتونیم مقاله بگیریم فقط اسم مقاله ها اینجا هست 6
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 من یه سری مقاله خوب و جدید در مورد تهویه و تبرید و گرمایش و سرمایش میخوام... heat storage و یا اثر تخلخل دیوار روی گرمایش 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 من یه سری مقاله خوب و جدید در مورد تهویه و تبرید و گرمایش و سرمایش میخوام...heat storage و یا اثر تخلخل دیوار روی گرمایش شما خودتون بروید تو سایت sciencedirect.com با کلید واژه های مورد نظرتان،مقاله را جستجو کنید. خلاصه همه مقاله ها آنجا هست،آنها را مطالعه کرده و اگر نیاز به کل مقاله داشتید، سپس لینک مقاله را گذاشته،در صورت امکان،فایل کامل مقاله را خواهیم یافت. 7
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 شما خودتون بروید تو سایت sciencedirect.com با کلید واژه های مورد نظرتان،مقاله را جستجو کنید. خلاصه همه مقاله ها آنجا هست،آنها را مطالعه کرده و اگر نیاز به کل مقاله داشتید، سپس لینک مقاله را گذاشته،در صورت امکان،فایل کامل مقاله را خواهیم یافت. مرسی اسی جان دانشگاه ما جدیدا" نمی دونم پول نداده.. نمی دونم چی شده که ساینس دایرکتش بسته شده... وگرنه میدونستم باید برم اینجا گفتم شاید شما دسترسی داشته باشید 4
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 مرسی اسی جاندانشگاه ما جدیدا" نمی دونم پول نداده.. نمی دونم چی شده که ساینس دایرکتش بسته شده... وگرنه میدونستم باید برم اینجا گفتم شاید شما دسترسی داشته باشید ربطی به دانشگاه نداره!!!!!! از تو خونه هم میتونی وصل بشی،فقط نمیتونی دانلود کنی...... دانشگاه ها میان پول میدن و کل مقاله را میخرند وگرنه ملاحظه چکیدن مقاله واسه هرکسی آزاد است. 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 ربطی به دانشگاه نداره!!!!!! از تو خونه هم میتونی وصل بشی،فقط نمیتونی دانلود کنی...... دانشگاه ها میان پول میدن و کل مقاله را میخرند وگرنه ملاحظه چکیدن مقاله واسه هرکسی آزاد است. خوب چکیده میخوام چیکار.. من مقاله کلی میخوام 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 3 فروردین، 2011 خوب چکیده میخوام چیکار..من مقاله کلی میخوام خوب من هم همین را گفتم دیگه!!!!! :ws52: گفتم دوستان چکیده را بخوانند،اگر دیدند اون مقاله به دردشون میخوره،لینکش را بگذارند تا کل مقاله را برایشان در صورت موجودی بیابیم،یعنی ما دسترسی به اکثر مقالات به صورت کامل داریم...... 6
tower2010 696 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 سلام من این دوتا کتاب ویه مقاله رو لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
baybak 4434 ارسال شده در 17 فروردین، 2011 سلاممن این دوتا کتاب ویه مقاله رو لازم دارم ممنون میشم کمکم کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقا سجااد (spow) تنها کسی هستش که می تونه کمکت کنه
reflexxx_65 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2011 man ketabe "Compressible Fluid Flow Oosthuizen daram solution manual in ketab peyda nemikonam agar kasi file pdf in ketabo dare mamnon misham beman ham bede
autumn_flower69 29 ارسال شده در 15 تیر، 2011 سلام خوبید می شه لطف کنید در مورد این دو قطعه توضیح بدید تو گوگل چیزی پیدا نکردم :ws21:camshaft &camshaft bearings
challenger419 23 ارسال شده در 15 دی، 2011 با سلام میشه بی زحمت این دو تا مقاله رو از science direct دانلود کنید: Turbulent pipe flow of Herschel-Bulkley fluids برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Turbulent pipe flow of power-law fluids برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Hossein.B 3666 ارسال شده در 15 دی، 2011 شما خودتون بروید تو سایت sciencedirect.com با کلید واژه های مورد نظرتان،مقاله را جستجو کنید. خلاصه همه مقاله ها آنجا هست،آنها را مطالعه کرده و اگر نیاز به کل مقاله داشتید، سپس لینک مقاله را گذاشته،در صورت امکان،فایل کامل مقاله را خواهیم یافت. مگه شما چه ابزاری رو دارین میتونین به کل مقاله دسترسی پیدا کنین؟..:JC_thinking:
alimec 23102 ارسال شده در 15 دی، 2011 مگه شما چه ابزاری رو دارین میتونین به کل مقاله دسترسی پیدا کنین؟..:JC_thinking: سایت دانشگاه
pianist 31129 ارسال شده در 15 دی، 2011 چرا این تاپیک کلا خوابید؟؟ بالاخره حساب کنیم رو این قضیه یا نه؟؟ :JC_thinking: 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 15 دی، 2011 سایت دانشگاه راسته که میگن مقاله چند اخیر رو نمیذارن دانلود کنن؟ مثلا الان تا سال 2007 2008 فقط برای دسترسی میذارن و بالاتر رو نمیدن...:JC_thinking: 1
Hossein.B 3666 ارسال شده در 15 دی، 2011 چرا این سایت کلا خوابید؟؟ بالاخره حساب کنیم رو این قضیه یا نه؟؟ :JC_thinking: کدوم سایت؟..منظورتون تاپیکه؟.. 1
ارسال های توصیه شده