آریسا 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ یک سوال : فرق بین همه و عده ای در چیست ؟ اگر گفتم همه اونوقت حق دارید از خودتون دفاع کنید ! اینکه نقد ندیدید احتمالاً دلیلش روشنه ! دوست عزیز در حال حاضر همه مقابل شما قرار گرفتن و من کسی رو ندیدم که از شما دفاع بکنه. به نظر شما این چه معنی می تونه داشت باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ یک سوال : فرق بین همه و عده ای در چیست ؟ اگر گفتم همه اونوقت حق دارید از خودتون دفاع کنید ! اینکه نقد ندیدید احتمالاً دلیلش روشنه ! وقتی میگم شمایی که مدعی هستید اول نقدرو تعریف کنید برای همینه که تو ادامه بحث نمونین وگرنه اینجا همون یه عده وکل اونایی که هستن خودشون میدونن نقد چیه وچجوری باید نقد کنن هرچیزی هم که مبناش ادعا باشه که ارزش نقد شدن نداره 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ یک سوال : فرق بین همه و عده ای در چیست ؟ اگر گفتم همه اونوقت حق دارید از خودتون دفاع کنید ! اینکه نقد ندیدید احتمالاً دلیلش روشنه ! ببين دوست من.من مسلمونم و تا اونجا كه ميتونم شيعه.دوستان زيادي تو انجمن دارم كه در عين دوستي اختلاف نظر زيادي نسبت بهم داريم.اينكه دين گريزن يا اينكه دنبال دين واقعي ميگردن موضوعيه كه شما دقت نكردين............... . . . . 2 لینک به دیدگاه
هزار و یک شب 23 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ از هیچ کس کینه ای به دل ندارم . امیدوارم شما نیز . اینکه حرف همدیگر رو نمیفهمیم بر میگرده به نحوه بیان جملات و نحوه برداشت . امیدوارم در زندگیتون سربلند باشید . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده