*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. کسی جوابی دارد؟ بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت.پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟ :ws52: 15 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ راست می گه ها چطوری باز دوباره اومده 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ گوگل نوشتم شیطان رو چه کسی فریب داد ***** شده! 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. کسی جوابی دارد؟ بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت.پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟ :ws52: من اینو اولین بار توی یه کتاب خوندم...یادم نی چی بود داشت یهودیت رو تخریب میکرد نوشته بود تو تورات اومده که چون شیطون نمیتونسته بره تو بهشت رفته به یه مار گفته که بره آدم رو گول بزنه در عوض بهش نمدونمم چی چی میده بعد ماره رفته این کار رو کرده ولی شیطون به قولش عمل نکرده واس همین مار یه موجود شیطانی و کینه ای هست ولی ننوشته بود تو اسلام جواب این سوال چیه دبیرستان اینو از معلم دینی پرسیدم اولش جا خورد...یکم فکر کرد...بعد جواب داد که اونجا که آدم و حوا بودند ازش سیب خوردند اون بهشتی نیست که شیطان ازش بیرون شد شیطان میتونست اونجا بره...از بهشتی که انسان بعد از مرگ میره اونجا رونده شده بود که حالا کلی تو همین جوابش بحث هست یه تاپیک هم تو مهندسان زدم پارسال همینو پرسیدم یه سری اومند یه چیزایی گفتند...بیتاب هم بود سرچ کنی هستش هنوز 11 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ میگن تکراریه اون بالائیا گفتن به خدا من نگفتما :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ من اینو اولین بار توی یه کتاب خوندم...یادم نی چی بودداشت یهودیت رو تخریب میکرد نوشته بود تو تورات اومده که چون شیطون نمیتونسته بره تو بهشت رفته به یه مار گفته که بره آدم رو گول بزنه در عوض بهش نمدونمم چی چی میده بعد ماره رفته این کار رو کرده ولی شیطون به قولش عمل نکرده واس همین مار یه موجود شیطانی و کینه ای هست ولی ننوشته بود تو اسلام جواب این سوال چیه دبیرستان اینو از معلم دینی پرسیدم اولش جا خورد...یکم فکر کرد...بعد جواب داد که اونجا که آدم و حوا بودند ازش سیب خوردند اون بهشتی نیست که شیطان ازش بیرون شد شیطان میتونست اونجا بره...از بهشتی که انسان بعد از مرگ میره اونجا رونده شده بود که حالا کلی تو همین جوابش بحث هست یه تاپیک هم تو مهندسان زدم پارسال همینو پرسیدم یه سری اومند یه چیزایی گفتند...بیتاب هم بود سرچ کنی هستش هنوز قضیه این ماری رو که میگی من چند روز پیش تو یه کتاب شعر خوندم: چو آدمی بیکی مار شد برون ز بهشت میان کژدم و ماران ترا امان ز کجا در توضیحش هم اومده که : در روایات مذهبی آمده که شیطان چون از بهشت رانده شد و قصد فریفتن آدم و حوا را کرد به صورت ماری در آمد یا در دهان ماری رفت و به پای طاووس بپیچید و به بهشت اندر شد و حوا و توسط او ادم را بفریفیت. 8 لینک به دیدگاه
هزار و یک شب 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ این سوال رو چه گونه روانشناسانه طرح کرده اند ؟! اول اینکه سوالیست که که در آن از لفظ بچه دبستانی استفاده شده ، به طور ناخودآگاه القا میکنه که یه بچه میفهمه تو چرا نمیفهمی؟! بعد سوالیست که افراد جامعه به آن فکر نکرده اند چون ذهن خلاق میخواهد و نو بودن سوال برای جامعه در آنان تاثیر عمیق تری خواهد گذاشت .( هر چند این سوال در گذشته هم بوده اما جامعه کمتر به اون توجه داشته و از یاد میرفته ) برای پاسخ به سوال هم باید از خلقت آدم اطلاع داشته باشیم . در حالی که مطمئنم اکثر جامعه اینطور از آیات قرآن برداشت کرده اند که آدم را خداوند با گل به صورت مجسمه ساخت و بعد در آن فوت کرد و تبدیل شد به آدم! همین تفکر باعث عدم رسیدن به جواب چنین سوالات دین خراب کنی است ! 5 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ تنها سوال حل نشده جهان ! فک کنم فقط همین یه سوال بی جواب مونده ! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۸۹ اگر برای یک پرسش ، پاسخی هست دیگه دلیل پرسیدنش مهم نیست و ترس هم نداره و چیزی رو هم خراب نمیکنه 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ نومودونم! من اینجوری شنیدم که وقتی شیطان از بهشت رانده شد از خدا دو تا تقاضا کرد که یکی از اونا فریب دادن فرزندان آدم تا ابد بوده! خدا هم گفت تو عمرا نمیتونی بندگان مخلص من رو فریب بدی . . . شیطان هم از خدا خواست که یک بار دیگه اجازه بده وارد بهشت بشه که به خدا نشون بده آدم ، آدم نیست!!!!! خلاصه با هماهنگی قبلی خودشو به مار تبدیل کرد و رفت تو بهشت و اعمال پلیدش رو انجام داد!!!! ایشششششش به این داستان مسخره!! :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بهترین فرشته ها همین شیطان بود ؛ مرد و مردانه ایستاد و گفت : نه سجده نمی کنم . تو را سجده می کنم. این آدمک های کثیفی را که از گل متعفن ساخته ای ، این موجود ضعیف و نکبتی را که برای شکم چرانیش خدا و بهشت و عظمت و بزرگواری و آخرت و حق شناسی و محبت و همه چیز و همه کس را فراموش می کند سجده نمی کنم ، این چرند بد چشم شکم چران پول دوست کاسبکار پست را سجده کنم ؟ نمی بینی اینها چه می کنند ؟ زمین و زمان را به چه کثافتی کشانده اند ؟ آری من از نورم ؛ ذاتم آتش پاک و زلال و بی دود است ، من این لجن های مجسم پلید پست را سجده کنم…؟ * * الان اگر خدا و شیطان بیایند و نگاهی به این بچه ها ی قابیل بیندازند ، شیطان سرش را بالا نمی گیرد و سینه اش را جلو نمی دهد؟ نمیگوید آن رجز و تبارک الله احسن الخالقین ات برای همین ها بود؟! "دکترشریعتی" 5 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ شیطان خود را به شکل مار در اورده به پای طاووسی می پیچد وارد بهشت می شود به ادم و حوا می گوید این درخت حکمت است و علم و اگر از این سیب بخورید به حکمت خدا می رسید و خدا نمی خواهد شما به او برسید این جوری هم گولشون زد سوال بی جواب نیست و حکمت خدا هم پایان پذیر نیست مشکل از نا اگاهی ماست حتی شیطان به خدا می گه من همه ی بندگان تو را به فنا می کشانم جز بندگان مخلصت را یعنی کسایی که ایمانشون به درجه ای رسیده باشه که خدا خالص و پاکشون کنه راستی شیطان یا ابلیس فرشته نبوده جن بوده 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته، دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ کی گفته وارد شده؟؟؟!!!! :w00: بین بهشت و جهنم یک دیواری هست،شیطان عصرها میرفته بالای دیوار مینشسته و سوت میزده ، حوا هم که آمار میداده!!!! میومده دم دیوار،شیطان رو مخش کار میکرده...... 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ به جای این حرفها پاشین برین دو رکعت نماز بخونین 7 لینک به دیدگاه
آریسا 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ این سوال رو چه گونه روانشناسانه طرح کرده اند ؟! اول اینکه سوالیست که که در آن از لفظ بچه دبستانی استفاده شده ، به طور ناخودآگاه القا میکنه که یه بچه میفهمه تو چرا نمیفهمی؟! بعد سوالیست که افراد جامعه به آن فکر نکرده اند چون ذهن خلاق میخواهد و نو بودن سوال برای جامعه در آنان تاثیر عمیق تری خواهد گذاشت .( هر چند این سوال در گذشته هم بوده اما جامعه کمتر به اون توجه داشته و از یاد میرفته ) برای پاسخ به سوال هم باید از خلقت آدم اطلاع داشته باشیم . در حالی که مطمئنم اکثر جامعه اینطور از آیات قرآن برداشت کرده اند که آدم را خداوند با گل به صورت مجسمه ساخت و بعد در آن فوت کرد و تبدیل شد به آدم! همین تفکر باعث عدم رسیدن به جواب چنین سوالات دین خراب کنی است ! حالا شما فرض کن یه دانشجوی سال آخر دکترای الهیات از استادش پرسیده. جوابت چیه؟ شما اگه این قضیه برات مهمه و فکر می کنی جای تامل داره، برو در موردش تحقیق کن و بیا جوابش و بده. برو در خلقت آدم کسب آگاهی کن یا هر کار دیگه ای. سوال کاملا منطقیه. من یه سری اطلاعات در موردش گرفتم. که در قرآن اومده که بعد از سجده نکردن شیطان رانده شد. بعد از اون وارد بهشت شده و آدم رو فریب داده. شیطان خود را به شکل مار در اورده به پای طاووسی می پیچد وارد بهشت می شود به ادم و حوا می گوید این درخت حکمت است و علم و اگر از این سیب بخورید به حکمت خدا می رسید و خدا نمی خواهد شما به او برسیداین جوری هم گولشون زد سوال بی جواب نیست و حکمت خدا هم پایان پذیر نیست مشکل از نا اگاهی ماست حتی شیطان به خدا می گه من همه ی بندگان تو را به فنا می کشانم جز بندگان مخلصت را یعنی کسایی که ایمانشون به درجه ای رسیده باشه که خدا خالص و پاکشون کنه راستی شیطان یا ابلیس فرشته نبوده جن بوده عجب!! خدا هم نفهمیده که شیطان خودش و به شکل مار در آورده!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ شیطان خود را به شکل مار در اورده به پای طاووسی می پیچد وارد بهشت می شود به ادم و حوا می گوید این درخت حکمت است و علم و اگر از این سیب بخورید به حکمت خدا می رسید و خدا نمی خواهد شما به او برسیداین جوری هم گولشون زد سوال بی جواب نیست و حکمت خدا هم پایان پذیر نیست مشکل از نا اگاهی ماست حتی شیطان به خدا می گه من همه ی بندگان تو را به فنا می کشانم جز بندگان مخلصت را یعنی کسایی که ایمانشون به درجه ای رسیده باشه که خدا خالص و پاکشون کنه راستی شیطان یا ابلیس فرشته نبوده جن بوده چه جوابی شیطان و دوستان.....هر روز یک داستان شما واقعا این قصه ها رو باور داری؟ یعنی یه سری موجود بودند و این حرفا رو به هم زدند و دعوا شده و ...؟ اینا رو یه بچه دبستانی باور کنه گله ای بهش نیست...ولی شما... فکر میکنی خود خدا خوشش میاد که اینجور دینشو مضحکه میکنین؟ چون اینا فقط برای خود شما و متعصبین که فکر نمیکنن توجیه هست...برای بقیه یکم خنده داره اگه جواب ندین بهتر از اینه که از این جوابا بدین راستی شیطان یا ابلیس فرشته نبوده جن بوده پس اجباری نبوده سجده کنه چون خدا به ملائکه دستور داد که سجده کنند چرا خدا باهاش لج کرد؟ (قصه جدید رو بساز) عجب!! خدا هم نفهمیده که شیطان خودش و به شکل مار در آورده!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ قضیه این ماری رو که میگی من چند روز پیش تو یه کتاب شعر خوندم:چو آدمی بیکی مار شد برون ز بهشت میان کژدم و ماران ترا امان ز کجا در توضیحش هم اومده که : در روایات مذهبی آمده که شیطان چون از بهشت رانده شد و قصد فریفتن آدم و حوا را کرد به صورت ماری در آمد یا در دهان ماری رفت و به پای طاووس بپیچید و به بهشت اندر شد و حوا و توسط او ادم را بفریفیت. یعنی تو این داستانا خدا رو هیچ هم حساب نکردن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده