MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ α α : آلفا β β : بتا γ γ : گاما δ δ : دلتا ε ε : اپسیلن ζ ζ : زتا η η : اتا θ θ : تتا ι ι : یوتا κ κ : کاپا λ λ : لامبدا μ μ : موو ν ν : نوو ξ ξ : کی سی ο ο : اُمیکرون π π : پی ρ ρ : رو σ σ : سیگما τ τ : تاو υ υ : آپسیلن φ φ : فی χ χ : چی ψ ψ : سای ω ω : اُمگا 13 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یخورده درشت ترش میکردی خب چشام دراومد 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حروف کوچک و بزرگ هم که شبیه همن پس راحته یاد گرفتنش 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ حروف کوچک و بزرگ هم که شبیه همنپس راحته یاد گرفتنش نه شبیه هم نیستن هر چی کردم نتونستم درستش کنم......:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سامره حاجیان 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام چه طور میتونم تو منابع لاتین سرچ کنم و لینک بفرستم؟ لینک به دیدگاه
amir hosein. 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۷ سلام.....کسی اسم حرف یونانی ک عکس ایینه ای 6 هس رو میدونه؟؟؟؟؟؟تو کتاب معادلات دیفرانسیل مسعود نیکوکارم هس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده