اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلااااااااااام بر خانواده گرام :girl_in_dreams: سلام مامان بزرگ خوبی سلام آبجی جونمآره من تمیزش کردم امشب مهمون داریم سلام مامان بزرگ جونم خوبی؟ مهمون کیه بگو چه خبره مگه نمی دونی درصد فضولی من شده 120 درصد 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اول اینکه منو سیما باهم چای خوردیم :167: رضا رو ميزنيم تا جوصلمون سر نره ديگه وقت شوووور دادنته سلاااااااااااام بر مامان فاطي سلام عزيز دردونه خواستگارت فراري شده :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام حالتون خوبهامروز خونه چقدر تمیز شده سلام سلااااااااااام بر خانواده گرام :girl_in_dreams: سلام پس زودی بگین پس نباید بینشون فرق بزاری:w00: :ws28::ws28: پس حالا چی میشه؟:icon_pf (34): یعنی رضا منو دزدید؟:jawdrop: آره 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوم اینکه من بهش یه کادو دادم :girl_blush2: آدم اسرار خونشو میاد اینجا به همه میگه؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام آجی جوونم دیگه تو رو سر را دزدیدن نتونستیم کاری انجام بدیم :ws28: سلاااااااااااام اجي رها جوووونم پس زودی بگین پس نباید بینشون فرق بزاری:w00: :ws28::ws28: پس حالا چی میشه؟:icon_pf (34): یعنی رضا منو دزدید؟:jawdrop: دوس دارم بين بچه هام فرق بزارم اول اینکه منو سیما باهم چای خوردیم :icon_pf (34): بي اجازه من:167: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مهمون کیه بگو چه خبره مگه نمی دونی درصد فضولی من شده 120 درصد مهمون حبیب خداست تو نگران نباش به وقتش میفهمی 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام آره کی؟ کجا؟ چه جوری؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوم اینکه من بهش یه کادو دادم :167:پس من چي؟ 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام عزيز دردونه خواستگارت فراري شده فراریش دادم تا همین چند ساعت پیش دعوا داشتیم می مونم پیش خودت :dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوس دارم بين بچه هام فرق بزارم :icon_pf (34): بي اجازه من:167: ]چرا فرق میزاری آخه لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چه خبر؟؟؟خوبین؟؟؟چه میکنین؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلاااااااااااام اجي رها جوووونم دوس دارم بين بچه هام فرق بزارم :icon_pf (34): بي اجازه من:167: فقط چای خوردیم کار خلاف شرع نکردیم که!!! چقدر سختگیرید!!! ماهم احساس داریم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ فراریش دادمتا همین چند ساعت پیش دعوا داشتیم می مونم پیش خودت :dancegirl2: :jawdrop: یعنی چی؟ من با هزار زحمت برات جورش کرده بودم:w00: :167:پس من چي؟ :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :167:پس من چي؟ مامانی دوماد خرج زنشو زورکی می ده:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چه خبر؟؟؟خوبین؟؟؟چه میکنین؟؟؟ باز این ارکیده خواستگارشو فراری داده:w00: فقط چای خوردیم کار خلاف شرع نکردیم که!!!چقدر سختگیرید!!! ماهم احساس داریم :w16::w16: لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ]چرا فرق میزاری آخه مثلا من عزیز دوردونه مامان بودما الکی نموندم پیشش که تورو روز اول شوورت دادیم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامانی دوماد خرج زنشو زورکی می ده:icon_pf (34): :ws28: نخیرم رضا پولش زیاده 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :girl_blush2:آدم اسرار خونشو میاد اینجا به همه میگه؟:w00: چشم خانمی بقیرو نمیگم . هه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مثلا من عزیز دوردونه مامان بودماالکی نموندم پیشش که تورو روز اول شوورت دادیم مامان اشجالی نداره تو همش همیشه ارکیده رو بیشتر دوست داشتی خاله کجایی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده