rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خوب بچه ها قرار امشب چه اتفاقاتی تو خانواده بیفته؟ قراره امیر بیاد خواستگاری ارکیده و ما مراسم دوماد زنون رو روش اجرا کنیم اگه دووم آورد مراحل بعدی رو روش اجرا می کنیم زنده موند مزدوج میشه 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چی شد مامان چرا این شکلی شدی؟ بابا کجاست؟ امشب نمیاد؟ 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :ws28:بیاد پوستشو میکنیم اون که بله ولی امشب مثلا قراره ارکیده رو شوور بدیم شما هم دوماد بزرگی باید تحقیق کنی هنوز دوماد نشو چه بلايي سرش بياريم؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ قراره امیر بیاد خواستگاری ارکیده و ما مراسم دوماد زنون رو روش اجرا کنیم اگه دووم آورد مراحل بعدی رو روش اجرا می کنیم زنده موند مزدوج میشه پس چرا رضا رو نزدین؟:w00: همینجوری منو دادین بهش اونم روز اول تولدم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هنوز دوماد نشو چه بلايي سرش بياريم؟ مامان کی هنوز دوماد نشده؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چی شد مامان چرا این شکلی شدی؟بابا کجاست؟ امشب نمیاد؟ آخه من از كجا بدونم كجاست؟ دنبال يه لخمه نون نميدونم امروز سر كدوم 4راه بساط كرده قراره امیر بیاد خواستگاری ارکیده و ما مراسم دوماد زنون رو روش اجرا کنیم اگه دووم آورد مراحل بعدی رو روش اجرا می کنیم زنده موند مزدوج میشه اميرو اذيت نكنين قراره دوماد عزيز دردونم بشه 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه من از كجا بدونم كجاست؟دنبال يه لخمه نون نميدونم امروز سر كدوم 4راه بساط كرده اميرو اذيت نكنين قراره دوماد عزيز دردونم بشه پس رضا چی؟:w00: لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پس چرا رضا رو نزدین؟:w00:همینجوری منو دادین بهش اونم روز اول تولدم مامان کی هنوز دوماد نشده؟:jawdrop: هنوز كه نداديمت الان ميزنيمش:167: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بچه ها من چندتا خبردارم . بگم؟ زودی بگین لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام حالتون خوبه امروز خونه چقدر تمیز شده 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلااااااااااام بر خانواده گرام :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هنوز كه نداديمتالان ميزنيمش:167: نخیرم امیرو نزنین اینم نباید بزنین لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام حالتون خوبهامروز خونه چقدر تمیز شده سلام آبجی جونم آره من تمیزش کردم امشب مهمون داریم سلااااااااااام بر خانواده گرام :girl_in_dreams: سلام مامان بزرگ جونم خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ زودی بگین راجب شماست خانمی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پس رضا چی؟:w00: دوماد ادم مث پسر ادمه بچه ها من چندتا خبردارم . بگم؟ بگو ديگه 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هنوز دوماد نشو چه بلايي سرش بياريم؟ سلام آجی جوونم پس چرا رضا رو نزدین؟:w00:همینجوری منو دادین بهش اونم روز اول تولدم دیگه تو رو سر را دزدیدن نتونستیم کاری انجام بدیم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ راجب شماست خانمی:icon_gol: پس زودی بگین دوماد ادم مث پسر ادمه بگو ديگه پس نباید بینشون فرق بزاری:w00: سلام آجی جوونم دیگه تو رو سر را دزدیدن نتونستیم کاری انجام بدیم :ws28: :ws28::ws28: پس حالا چی میشه؟:icon_pf (34): یعنی رضا منو دزدید؟:jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نخیرم امیرو نزنین اینم نباید بزنین :167: رضا رو ميزنيم تا جوصلمون سر نره سلام آبجی جونمآره من تمیزش کردم امشب مهمون داریم سلام مامان بزرگ جونم خوبی؟ ديگه وقت شوووور دادنته سلااااااااااام بر خانواده گرام :girl_in_dreams: سلاااااااااااام بر مامان فاطي سلام حالتون خوبهامروز خونه چقدر تمیز شده سلام عزيز دردونه خواستگارت فراري شده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده