bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ممنون مهرداد جونم احترام داري كرديولي اگه چيزي هم ميگفتي زنده نميموندي:167: واقعا که ، مردم شانس دارن منم شانس ، همه زناشون قربون صدقه شوهراشون میرن این چسبیده به فک و فامیلش هنرمندیشم شده فقط بچه آوردن 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واقعا که ، مردم شانس دارن منم شانس ، همه زناشون قربون صدقه شوهراشون میرن این چسبیده به فک و فامیلشهنرمندیشم شده فقط بچه آوردن مهـــــــــــــــــرداد جــــــــــــــــــــــونم:167: اينهمه قفونت ميرم تازه ميگي نميرم؟:w00: با خانوادهه من درست رفتار كن:w00::w00: اون بچه ها هم خوب دوست دارن بچه من باشن به من چه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مهـــــــــــــــــرداد جــــــــــــــــــــــونم:167:اينهمه قفونت ميرم تازه ميگي نميرم؟:w00: با خانوادهه من درست رفتار كن:w00::w00: اون بچه ها هم خوب دوست دارن بچه من باشن به من چه سر من داد نزن خانوووووووم اون وردونه رو از دستت میگیرم با همون ادبت میکنم ززززززززززززززن بچه ها دوست دارن دیگه !!! 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سر من داد نزن خانوووووووماون وردونه رو از دستت میگیرم با همون ادبت میکنم ززززززززززززززن بچه ها دوست دارن دیگه !!! مهرداد نزار جلو بچه ها خونرو رو سرت خراب كنم 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مهردادنزار جلو بچه ها خونرو رو سرت خراب كنم :viannen_38: تو چه مادری هستی تولده بچتو یادت رفته تو هم میگن مادر 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ باز شروع کردید؟:zadan: اسپمو رها کنید امضای منو بخونید کمک کنید یه کم مفید باشید (سوت) 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ باز شروع کردید؟:zadan: اسپمو رها کنید امضای منو بخونید کمک کنید یه کم مفید باشید (سوت) دوست عزیز بنا به دلایلی ( احتمالا ویروس یا نصب اشتباه یک برنامه یا آپدیت اشتباه ) نرم افزار اینترنت اکسپلورت از کار افتاده. میتونی از مرورگر های دیگه مثل موزیلا فایرفاکس یا اپرا یا گوگل کروم اگه داری در ادامه استفاده کنی. برای اینترنت اکسپلورتم باید آنیستالش کنی و دوباره نصبش کنی 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :viannen_38:تو چه مادری هستی تولده بچتو یادت رفته تو هم میگن مادر جدي؟؟؟؟؟ خيلي نامردين چرا به من نگفتين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ دوست عزیز بنا به دلایلی ( احتمالا ویروس یا نصب اشتباه یک برنامه یا آپدیت اشتباه ) نرم افزار اینترنت اکسپلورت از کار افتاده.میتونی از مرورگر های دیگه مثل موزیلا فایرفاکس یا اپرا یا گوگل کروم اگه داری در ادامه استفاده کنی. برای اینترنت اکسپلورتم باید آنیستالش کنی و دوباره نصبش کنی ممنون ولی من اصلا از ie استفاده نمی کنم اون ویندوز اکسپلورر هست مربوط به مرور پنجره های ویندوز اگه تو تسک هات ببینی اونجاست K-Lite Mega Codec Pack 6.0.0 رو پاک کردم فکر کنم خوب شد اپرا دارم 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مهردادنزار جلو بچه ها خونرو رو سرت خراب كنم :banel_smiley_52: :viannen_38:تو چه مادری هستی تولده بچتو یادت رفته تو هم میگن مادر :ws44::ws44: 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ مهرداد خان تحویل بگیر حوصله نقل قول گرفتن نداشتم در کل میتونی حال بکنی 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ مهرداد خان تحویل بگیرحوصله نقل قول گرفتن نداشتم در کل میتونی حال بکنی خودش نیست من تحویل می گیرم به جاش(البته اگه پولی چیزی هست وگرنه بده خودش) 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خودش نیست من تحویل می گیرم به جاش(البته اگه پولی چیزی هست وگرنه بده خودش) نه خودش باید باشه 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نه خودش باید باشه :w00::viannen_38: چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :w00::viannen_38: چیه؟ اینجا چه خبره؟:w00: چی بود چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اینجا چه خبره؟:w00:چی بود چی شد؟ غلومی خورده زمین پاش اوخ شده دیگه به درد نمی خوره پاش دارن با اره میبرن پاشو:there: تو چشاتو ببند خیلی خشن هستن اینا ممکنه از مواد منفجره هم استفاده کنن فرار کن 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ غلومی خورده زمین پاش اوخ شده دیگه به درد نمی خوره پاش دارن با اره میبرن پاشو:there: تو چشاتو ببند خیلی خشن هستن اینا ممکنه از مواد منفجره هم استفاده کنن فرار کن کجا فرار کنم من جایی رو ندارم 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کجا فرار کنم من جایی رو ندارم :imoksmiley: بی خیال بشین همین جا مخشاتو بنویس 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :imoksmiley: بی خیال بشین همین جا مخشاتو بنویس مخشامو تموم کردم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده