rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ رها جون خوشحال شدم منم میرم بخوابمصبح کلاس دارم مریم خانوومی خوشحال شدم اینجا دیدمت شب همگیتووون خوش خانووما :icon_pf (44): میسی شوور آبجیم خوب بخوابی:icon_pf (44): کلاسم شیطونی نکنی هاااااااا بهت دوربین وصل کردیم لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :w00:آجیم خودش مخترع هوارتا زبون بین المللیه دوس داله اینطوری بنویشه آجی این باید ادب بشه و بس 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ رها جون خوشحال شدم منم میرم بخوابمصبح کلاس دارم مریم خانوومی خوشحال شدم اینجا دیدمت شب همگیتووون خوش خانووما :icon_pf (44): خوب بخوابی شوور خواهر بای بای 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ آجی این باید ادب بشه و بس میدونی ما عیار کار دستمون نیست زیاد ادبش موکنیم میره اون دنیا آجیمون بی شوور می مونه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :ws28: باشه فقط به خاطر آبجی ستی 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ جرا انقدر اسپم كردين:w00: يه ساعته خسته و كوفته دارم ميخونم همشم توش ستي بود نميشد بگزرم ازش نخونم ما نیز سلام سلام ستی خیلی وقته ندیدمت سلااااااااااام مريم جون تو كجا اينجا كجا؟ دلم برات تنگوليده بود ستی الان 7پادشاهو تو خواب میبینه كدوم پادشاه؟ همين مهرداد هم بياد تو خوابمون خوشحال ميشيم ببین اینا اینجارو زدن ترکوندن از تمیزی.همشون منتظر من بودن چه خوب شد نیومدم تازه اینجوریم کلی براشون کلاس گذاشتم. بزور میخان به آدم زن بدن الکی الکی برید یه خواستگار دیگه پیدا کنید من قصد ازدواج ندارم :w00: من بهت ديگه دخمل نميدم خوبم رها جونمن فکر میکردم تو فقط یه آبجی داری اونم ستی هست یکی به من بگه سر و ته این خانواده کجاست میگن امروز دوباره پسردار شدم آره عجيجم امروز ايمان رو به دنيا اوردم نمیدونم رها جون ، شب میخوابم صبح پا میشم میبینم یکی تو پروفم پیام گذاشته من دخترتم، یکی دیگه پیام گذاشته من پسرتم .این ستی هر کی از راه میرسه رو به فرزندی میگیره خودشون درخواست فرزندي ميدن به منچه دوس دارن من مامانشون باشم مداركش هم موجوده رجوع شود به پورفايلم ستی رو نصیحت کنم؟؟؟؟؟:w00:مگه ستی چشه؟ همينو بگو آقا مهرداد دلتم بخواد:w00: با این کارا و حرفاتون نمیتونید عشقولانه منو و ستی رو خراب کنید قفووووووووووووونت برم عزيزم 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ جرا انقدر اسپم كردين:w00:يه ساعته خسته و كوفته دارم ميخونم همشم توش ستي بود نميشد بگزرم ازش نخونم سلااااااااااام مريم جون تو كجا اينجا كجا؟ دلم برات تنگوليده بود كدوم پادشاه؟ همين مهرداد هم بياد تو خوابمون خوشحال ميشيم :w00: من بهت ديگه دخمل نميدم آره عجيجم امروز ايمان رو به دنيا اوردم خودشون درخواست فرزندي ميدن به منچه دوس دارن من مامانشون باشم مداركش هم موجوده رجوع شود به پورفايلم همينو بگو آقا مهرداد دلتم بخواد:w00: قفووووووووووووونت برم عزيزم سلامممممممممم منم دلم تنگولیده واست چند ماهی میشه عضوم اما فعالیت ندارم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلاااام مامان اين امتحانا بد اخلاقت كرده ها سلامممممممممممنم دلم تنگولیده واست چند ماهی میشه عضوم اما فعالیت ندارم منم يه مدت عضو بودم فعاليت نميكردم از اونور زده شدم اساس كشي كردم اينور حالا خونه بعديم كجاست نميدم 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلاااام ماماناين امتحانا بد اخلاقت كرده ها منم يه مدت عضو بودم فعاليت نميكردم از اونور زده شدم اساس كشي كردم اينور حالا خونه بعديم كجاست نميدم ستی جون خونه بعدیتو به مام بگیا 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلاااام ماماناين امتحانا بد اخلاقت كرده ها منم يه مدت عضو بودم فعاليت نميكردم از اونور زده شدم اساس كشي كردم اينور حالا خونه بعديم كجاست نميدم سلام ستی جونم چطوری گلم ؟:4uboxsmiley: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ستی جون خونه بعدیتو به مام بگیا چسب حتما ابجي سلام ستی جونمچطوری گلم ؟:4uboxsmiley: سلااااام عزيز دلم خوبي؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ ستی جون خونه بعدیتو به مام بگیا به به مریم خانوومم که اینجاست چطوری ؟ هنوز که عضو جدیدی دختر من گفتم از دیشب تا حالا مدیریتتم گرفتی 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چسب حتما ابجي سلااااام عزيز دلم خوبي؟ قربونت خانوومی. خوبی ؟ خوشی ؟ سلامتی؟ این مریم فک و فامیل جدیدتون دیشب واسه من شاخ و شونه میکشید . ادعای بزن بهادری داشت به احترام شما زیاد چیزی بهش نگفتم 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به به مریم خانوومم که اینجاست چطوری ؟ هنوز که عضو جدیدی دختر من گفتم از دیشب تا حالا مدیریتتم گرفتی فكر كردي آبجيم اسپم بازي ميكنه؟ ما هممون تاپيك هاي مفيد ميزنيم تاپيك ديشبمو ديدي؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ فكر كردي آبجيم اسپم بازي ميكنه؟ ما هممون تاپيك هاي مفيد ميزنيمتاپيك ديشبمو ديدي؟ اصلا اهل اسپم نیستن ایشون ! اسپمرند ایشون نه عزیزم ، لینکشو واسم نزاشته بودی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ قربونت خانوومی.خوبی ؟ خوشی ؟ سلامتی؟ این مریم فک و فامیل جدیدتون دیشب واسه من شاخ و شونه میکشید . ادعای بزن بهادری داشت به احترام شما زیاد چیزی بهش نگفتم ممنون مهرداد جونم احترام داري كردي ولي اگه چيزي هم ميگفتي زنده نميموندي:167: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اصلا اهل اسپم نیستن ایشون ! اسپمرند ایشون نه عزیزم ، لینکشو واسم نزاشته بودی اينم لينك http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=39452 ما خانوادگي تاپيك ميزنيم براي اسپم و تشكر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده