bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ دعوا نکنین اصلا شوورش نمی دیم میزاریم بترشه چی چیو بترشه !!!! بذار بره خونه شوهر،با این همه بچه لااقل این یکی خواستگار داره تا طرف گرمه میخوام قالبش کنم 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ نمی دونم آجی جوون فک نکنم دعا کن آبجیم این شکلی نکنتت:ws28: وای رها از دست توووو 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ میزنمتا بابا که بابا من خالشمممممممممم یکی بیاد اینا رو توجیه کنه حق پدری بالاتر از خاله مالست 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ میگم ممکنه اون پشت موشتا روی سکه عوض بشه ها ، اونوقت آبجیت این شکلی میشه :imoksmiley: من سابقه دعوام زیاده به خودم مطمیئنم باشگاه مهندسانم هستی؟ 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ یکی بیاد اینا رو توجیه کنه حق پدری بالاتر از خاله مالست یکی بیاد تورو توجیه کنه من زورم از تو بیشتره 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من سابقه دعوام زیاده به خودم مطمیئنمباشگاه مهندسانم هستی؟ آره اونجام هستم نکنه تو همون مریم مهندسانی؟ همین آی دی رو هم اونجا داری ؟ 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چی چیو بترشه !!!!بذار بره خونه شوهر،با این همه بچه لااقل این یکی خواستگار داره تا طرف گرمه میخوام قالبش کنم اینم حرفیه یکی بیاد اینا رو توجیه کنه حق پدری بالاتر از خاله مالست :w00::w00:خاله مثل مامان میمونه پس حقش زیاده یکی بیاد تورو توجیه کنه من زورم از تو بیشتره بالا توجیحش کردم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ یکی بیاد تورو توجیه کنه من زورم از تو بیشتره تو چی مصرف میکنی انقده خوب توهم میزنی 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ تو چی مصرف میکنی انقده خوب توهم میزنی :jawdrop:ستی ببینه به خواهرش تیکه انداختی روزگارتو سیا موکنه خدایا توبه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ آره اونجام هستم نکنه تو همون مریم مهندسانی؟ همین آی دی رو هم اونجا داری ؟ بله که هستم با همین آی دی خودت با همین آی دی هستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ تو چی مصرف میکنی انقده خوب توهم میزنی هرهرهر از همون هشیشایی که خودت دادی به ستی اونم یکم داد به من 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop:ستی ببینه به خواهرش تیکه انداختی روزگارتو سیا موکنه خدایا توبه:banel_smiley_52: با این کارا و حرفاتون نمیتونید عشقولانه منو و ستی رو خراب کنید 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اینم حرفیه :w00::w00:خاله مثل مامان میمونه پس حقش زیاده بالا توجیحش کردم میسی آجی 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ هرهرهر از همون هشیشایی که خودت دادی به ستی اونم یکم داد به من به گروه خونت نمیخوره ، اول اسپل و نوشتنشو یاد بگیر بعد ادعا مصرفشو بزن حشیش درسته مریم نه هشیش 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ با این کارا و حرفاتون نمیتونید عشقولانه منو و ستی رو خراب کنید همچین ستی رو توجیه بکنم که نگو 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ با این کارا و حرفاتون نمیتونید عشقولانه منو و ستی رو خراب کنید من عمرا لونه اکشتونو بخوام ویروون کنم :ws44:شوور آجیییییییییییییییییییییییییییی:ws44: 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به گروه خونت نمیخوره ، اول اسپل و نوشتنشو یاد بگیر بعد ادعا مصرفشو بزن حشیش درسته مریم نه هشیش به من چه رو بستش نوشته بودی هشیش حالا از من ایراد میگیری؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من عمرا لونه اکشتونو بخوام ویروون کنم :ws44:شوور آجیییییییییییییییییییییییییییی:ws44: :w72: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به گروه خونت نمیخوره ، اول اسپل و نوشتنشو یاد بگیر بعد ادعا مصرفشو بزن حشیش درسته مریم نه هشیش :w00:آجیم خودش مخترع هوارتا زبون بین المللیه دوس داله اینطوری بنویشه 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ رها جون خوشحال شدم منم میرم بخوابم صبح کلاس دارم مریم خانوومی خوشحال شدم اینجا دیدمت شب همگیتووون خوش خانووما :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده