bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ نخیر چندتا سیب منظورم بود سیبارو اینجا نذار بیار با هم بخوریم میگن قبل خواب خوردن سیب خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ حالا حالا ها نهضت ادامه داره خو چندتا؟! ببین من آدم کشما 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سیبارو اینجا نذار بیار با هم بخوریممیگن قبل خواب خوردن سیب خیلی خوبه سیبا رو نمیدم به تو بچه پررو من نمیشناسمت مامانم گفته غریبه ها رو بکش 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چندتا پست بذارم دیگه عضو جدید نیستم ها؟! نمی دونم سلام خاله جون خوبی؟؟؟ دیگه بامن که خدارو شکر کاری ندارید؟؟؟ :167:کی گفته؟ من آجیشممممممممممممممم جیغغغغغغغغغغغغغغغغغ نمیدونم شاید ستی هم آجیشه قلفونت 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ پس خداحافظ :jawdrop:جواب سلام نمی دی بعد میگی خدافظ از دست کیب ناراحت شدی؟ 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من هوارتا خواهر دارم ولی اصلی هاش یکی این مریمه که الان هس یکی هم یه مریمه دیگس پسرا کین؟تو چرا عین فیلما دیر خبردار میشی بابا شدی؟؟؟؟ نمیدونم رها جون ، شب میخوابم صبح پا میشم میبینم یکی تو پروفم پیام گذاشته من دخترتم، یکی دیگه پیام گذاشته من پسرتم . این ستی هر کی از راه میرسه رو به فرزندی میگیره 4 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ نمیدونم رها جون ، شب میخوابم صبح پا میشم میبینم یکی تو پروفم پیام گذاشته من دخترتم، یکی دیگه پیام گذاشته من پسرتم .این ستی هر کی از راه میرسه رو به فرزندی میگیره :ws28:ایول نه من اون ور بچه دارم اینجا نه خواستین نصفشو بدین من بزرگشون موکنم 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سیبا رو نمیدم به تو بچه پررو من نمیشناسمت مامانم گفته غریبه ها رو بکش واه واه رها این خواهرت چرا اینجوریه ؟؟؟ نرسیده دعوا داره ؟ کل خانواده آدم کشن ، یه چیز جدید بگو:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واه واه رها این خواهرت چرا اینجوریه ؟؟؟نرسیده دعوا داره ؟ کل خانواده آدم کشن ، یه چیز جدید بگو:viannen_38: :ws28:خوب خون تروریست تو رگامونه چیکار کنیم خوب:ws28: مریمی این شووره ستیه هاااااا 2 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واه واه رها این خواهرت چرا اینجوریه ؟؟؟نرسیده دعوا داره ؟ کل خانواده آدم کشن ، یه چیز جدید بگو:viannen_38: همینه که هس دعوا داری بیا جلو 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :ws28:خوب خون تروریست تو رگامونه چیکار کنیم خوب:ws28: مریمی این شووره ستیه هاااااا اااااااااااااا خوب حالا که ستی نیس یه فصل کتک میزنمش ولی نمیکشمش 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خاله رها با من چه کاری میتونی داشته باشی یهنی؟؟؟:icon_pf (34): خاستگاری که بهم خورد. قرارم شد ارکیده هم بدین یکی دیگه. 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :ws28:ایول نه من اون ور بچه دارم اینجا نه خواستین نصفشو بدین من بزرگشون موکنم باشه به ستی میگم چند تاشونو بسپاره به خالشون 1 لینک به دیدگاه
Maryam.Silent 1137 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خاله رها با من چه کاری میتونی داشته باشی یهنی؟؟؟:icon_pf (34): خاستگاری که بهم خورد. قرارم شد ارکیده هم بدین یکی دیگه. وا خجالت بکش با این سنت(بازنشسته) فاطمه رو میخوای؟!!! پررووووو 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ همینه که هس دعوا داری بیا جلو اااااااااااااا خوب حالا که ستی نیس یه فصل کتک میزنمش ولی نمیکشمش :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اااااااااااااا خوب حالا که ستی نیس یه فصل کتک میزنمش ولی نمیکشمش :jawdrop:شوور آبجیمونو بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاله رها با من چه کاری میتونی داشته باشی یهنی؟؟؟:icon_pf (34): خاستگاری که بهم خورد. قرارم شد ارکیده هم بدین یکی دیگه. خوب میدیم از اولم قرار نبود بدیم بهت 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خاله رها با من چه کاری میتونی داشته باشی یهنی؟؟؟:icon_pf (34): خاستگاری که بهم خورد. قرارم شد ارکیده هم بدین یکی دیگه. فاطمه رو میخوای اول باید با باباش صحبت کنی نه با خالش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده