m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop:پس اون چماق چیه دستت؟؟؟؟؟؟ :w00:یا میاین روبوسی می کنین یا تو و سیمارو آتیش میزنم من همیشه اهل صلح بوودم رهاا جووون من حاضرممم سیمایی کوجاییی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پس منو آبجیم چیکار کنیم مامانی؟ شما 2تا تو دل من جا دارين لازم نيس جايي برين 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بجه ها من هم دیگه باید برم فردا هزارتا کار دارم خاله رها میدونه چرا خوشحال شدم همگی در پناه حق باشین و خوب بخوابین :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ وقتی از شادی به هوا میپری ، مواظب باش کسی زمین رو از زیر پاهات نکشه . . . 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دهواهارو ادامه بدين من ميرم بخوابمفردا كلاس ملاس دارم باي باي همگي جميعا كابوس ببينين حتماا عزیزم....... ایشالا که بمونی خواب دیل برسی به کلاست کابوس لنگی ببینی 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ شما 2تا تو دل من جا دارينلازم نيس جايي برين بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس من همیشه اهل صلح بوودم رهاا جووون من حاضرممم سیمایی کوجاییی نمیخوام داداشتم بردار برو:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مرسییییییییییی مامانی خودممیام پیشت بوسسسسسسسسسسسسسس بچه برا چی اومدی پیش من؟؟؟ برو پیش شوهرت :viannen_38: :w16: :vahidrk: تا وقتی دوستی هست خشونت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ این هم نکته برا اونا که میرن لالا کنن : انتخاب با توست ، میتوانی بگوئی : صبح به خیر خدا جان یا بگوئی : خدا به خیر کنه ، صبح شده . . ( وین دایر ) 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مامانم رفت منم برم از اینجا بیا آبجی بریم بخوابیم همگی بای 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ دهواهارو ادامه بدين من ميرم بخوابمفردا كلاس ملاس دارم باي باي همگي جميعا كابوس ببينين خوف بخوابی عوض منم تو کلاس شیطونی بکنم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بجه ها من هم دیگه باید برمفردا هزارتا کار دارم خاله رها میدونه چرا خوشحال شدم همگی در پناه حق باشین و خوب بخوابین :icon_pf (44): خوب بخابی عروووس گلم :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بچه برا چی اومدی پیش من؟؟؟برو پیش شوهرت :viannen_38: :vahidrk: تا وقتی دوستی هست خشونت چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ هیشکی منو دوست نداره من شوور نمیخوام:w00: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز . . . 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ تو بیا پیش خودم :aghosh: من بیکار نیستم اومدم اینجا دنبال کار علمی این حسین بی که میگن تویی؟؟؟؟ راستی کی گفته؟ چی گفته؟:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ وقتی از شادی به هوا میپری ، مواظب باش کسی زمین رو از زیر پاهات نکشه . . . اونطرف یکی تو مهندسان هست میاد همین طوری وسط اسپم ما ازاین نوشته ها میذاره:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ واااااااااا اونم بچه محلمه؟؟؟؟؟؟؟:w58: بااااااااااااااااای :girl_in_dreams: حدس زدم .. گفتم شاید خواهرمه بچه محلم باشه:ws3: بذار از خودش بپرسم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بجه ها من هم دیگه باید برم فردا هزارتا کار دارم خاله رها میدونه چرا خوشحال شدم همگی در پناه حق باشین و خوب بخوابین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده