setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ وای ستی جوووونم .......................:icon_pf (34): واااااااااااي مريم جونم با زندگيه دخترم بازي نكن آجی پس بیا با هم یه خونه واسه خودمون دست و پا کنیم :167:غلط كردي ما آبرو داريم:w00: 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بابا تو دیگه کی هستی خاله رها بیا بیاریمش تو گروه خودمون خاله کوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موافقم ماشالا با سرعت نور میرین جلو خاله پیر شده نمیرسه خالهههههههههههههههههههههه :167: خواهرمه دیگه!!!کاریش نمیشه کرد:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خدایا...خورشید را به من قرض میدهی؟ از تو پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست که یخ بسته!! :ws44::ws44: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بکشمش نه مامانی نمیخواد این پسر مرد زندگی نیست بزار بره پیش خواهرش m fفرار کن کتک میزننت .. نخیر ما هیشکی رو کتک نمیزنیم برو پیش خواهرت دیگه هم اسم منو نمیاری 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ایا میدانید که : بیکارترین انسانهای روی زمین ما هستیم والله اگر بدانیم حسین بی ( رحمه الله علیه) 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بکشمش نکش بچه محل عزیزم گناه داره همبازی بچگیاته یادته؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلاام رهااا جووون ای باابا من چیکال کلدم آخههه من میگم سیمما جوونم بیا فدات شم مث خاهل خودم دوشت دام(:167:) میبینی مامان داداشت ارزونی خودت:w00: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلاام رهااا جووون ای باابا من چیکال کلدم آخههه من میگم سیمما جوونم بیا فدات شم مث خاهل خودم دوشت دام(:167:) :jawdrop:پس اون چماق چیه دستت؟؟؟؟؟؟ :w00:یا میاین روبوسی می کنین یا تو و سیمارو آتیش میزنم 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هر وقت دیدی در اوج قدرت هستی به حباب فکر کن 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دهواهارو ادامه بدين من ميرم بخوابم فردا كلاس ملاس دارم باي باي همگي جميعا كابوس ببينين 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ واااااااااااي مريم جونمبا زندگيه دخترم بازي نكن :167:غلط كردي ما آبرو داريم:w00: پس منو آبجیم چیکار کنیم مامانی؟ 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هيچي دارم ميخونم :167: واسه چي دخملمو اذيت ميكني زندگي خراب كن:w00: وای ستی جووون از شمااا دیگه انتظال نداشتمممم .........:ws44: من همش میگم سیماااااااااا جوووون:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه مامانی نمیخواد این پسر مرد زندگی نیست بزار بره پیش خواهرش تو بیا پیش خودم :aghosh: ایا میدانید که : بیکارترین انسانهای روی زمین ما هستیم والله اگر بدانیم حسین بی ( رحمه الله علیه) من بیکار نیستم اومدم اینجا دنبال کار علمی این حسین بی که میگن تویی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop:پس اون چماق چیه دستت؟؟؟؟؟؟ :w00:یا میاین روبوسی می کنین یا تو و سیمارو آتیش میزنم خاله من دیگه چرا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ همیشه فكر كن توی یك دنیای شیشه ای زندگی می کنی پس سعی كن به طرف كسی سنگ پرتاب نكنی چون اولین چیزی كه میشكنه دنیای خودته 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ تو بیا پیش خودم :aghosh: من بیکار نیستم اومدم اینجا دنبال کار علمی این حسین بی که میگن تویی؟؟؟؟ مرسییییییییییی مامانی خودم میام پیشت بوسسسسسسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دهواهارو ادامه بدين من ميرم بخوابمفردا كلاس ملاس دارم باي باي همگي جميعا كابوس ببينين :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ باشه دیگه من هم چیزی نگفتمبرو پیش خواهرت بای پــــــــت ! پـــت ! پـــــــــــــــت ! پـــت ! پــــــــــــــــــــــــــــــت ! . . . این صدای موتور قلبمه . . . . . از دوریت، به پــــت پت افتاده ! دهواهارو ادامه بدين من ميرم بخوابمفردا كلاس ملاس دارم باي باي همگي جميعا كابوس ببينين خوب بخوابی:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نکش بچه محل عزیزمگناه داره همبازی بچگیاته یادته؟؟؟ واااااااااا اونم بچه محلمه؟؟؟؟؟؟؟:w58: دهواهارو ادامه بدين من ميرم بخوابمفردا كلاس ملاس دارم باي باي همگي جميعا كابوس ببينين بااااااااااااااااای :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ تو بیا پیش خودم :aghosh: من بیکار نیستم اومدم اینجا دنبال کار علمی این حسین بی که میگن تویی؟؟؟؟ اری در زمانهای قدیم اسمم hosseinb بود که عوض کردم ناپدید گذاشتم ایا میدانید که : دوست داشتن بهترین شکل مالکیت و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن است . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده