اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ انتقام بگیر ازش از اون چیزا بریز تو ظرف شامپوش همه موهاش بریزه یه کم بخندیم بابا تو دیگه کی هستی خاله رها بیا بیاریمش تو گروه خودمون خاله کوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اجی بیا بغلم باهم بریم ور دست مامان آره آبجییییییییییییییییییی انتقام بگیر ازش از اون چیزا بریز تو ظرف شامپوش همه موهاش بریزه یه کم بخندیم نمیخوام من نمیخوامش اكشال ندارهميديمت به اون رضا مامان من شوور نمیخوام هیشکدوم رو نمیخوام پارسال بااو زیر باران راه میرفتم...امسال راه رفتن اورا با دیگری در زیر باران اشکهایم دیدم...شاید باران پارسال اشکهای فرد دیگری بود :ws44::ws44::ws44: واااا سیمااا جوون داداشم راس میگه طلاق چیه....بده این حرفا رو میزنی؟؟؟؟تو دیگه شوهل کلدی ستی جوووووووووووووووووووون کوجایی این دخملت خیلی ناسازگاره:w00::icon_pf (34): من شوور نمیخوام:w00::w00::w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ وقتی یك مرد به این نتیجه میرسد كه شاید حق با پدرش بوده، معمولا ً زمانیست كه پسری دارد كه فكر میكند حق با او نیست :imoksmiley:. خفن بودا 3 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خاله من رضا رو نمیخوام فقط به حرف خواهرش گوش میده و اذیتم میکنن موخای آجیشو بزنم؟:167: پارسال بااو زیر باران راه میرفتم...امسال راه رفتن اورا با دیگری در زیر باران اشکهایم دیدم...شاید باران پارسال اشکهای فرد دیگری بود حالم گرفته شد 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خاله من رضا رو نمیخوام فقط به حرف خواهرش گوش میده و اذیتم میکنن خواهرش کیه؟؟؟؟؟؟؟؟ پارسال بااو زیر باران راه میرفتم...امسال راه رفتن اورا با دیگری در زیر باران اشکهایم دیدم...شاید باران پارسال اشکهای فرد دیگری بود :w00: 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :w00:دس از سر من بردارين :ws28: نه نه نه 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :w00:دس از سر من بردارين آجی پس بیا با هم یه خونه واسه خودمون دست و پا کنیم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :w00:دس از سر من بردارين وای ستی جوووونم .......................:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چیه؟ برای بدست آوردن چیزی که تا حالا نداشته ای باید کسی شوی که تا حالا نبوده ای. گابریل گارسیا مارکز هيچي دارم ميخونم واااا سیمااا جوون داداشم راس میگه طلاق چیه....بده این حرفا رو میزنی؟؟؟؟تو دیگه شوهل کلدی ستی جوووووووووووووووووووون کوجایی این دخملت خیلی ناسازگاره:w00::icon_pf (34): :167: واسه چي دخملمو اذيت ميكني زندگي خراب كن:w00: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ موخای آجیشو بزنم؟:167: حالم گرفته شد خالهههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آجی جونم من دیگه رضا رو نمیخوام :w00: پارسال بااو زیر باران راه میرفتم...امسال راه رفتن اورا با دیگری در زیر باران اشکهایم دیدم...شاید باران پارسال اشکهای فرد دیگری بود خواهرت این همه اذیتم کرد تو هیچی نگفتیدیگه نمیخوام خواهرمه دیگه!!! کاریش نمیشه کرد:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بابا تو دیگه کی هستی خاله رها بیا بیاریمش تو گروه خودمون خاله کوشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا... خورشید را به من قرض میدهی؟ از تو پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست که یخ بسته!! 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هيچي دارم ميخونم :167: واسه چي دخملمو اذيت ميكني زندگي خراب كن:w00: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خدایا...خورشید را به من قرض میدهی؟ از تو پنهان نیست سرزمین خیالم سالهاست که یخ بسته!! خواهرمه دیگه!!!کاریش نمیشه کرد:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: باشه دیگه من هم چیزی نگفتم برو پیش خواهرت بای 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پــــــــت ! پـــت ! پـــــــــــــــت ! پـــت ! پــــــــــــــــــــــــــــــت ! . . . این صدای موتور قلبمه . . . . . از دوریت، به پــــت پت افتاده ! 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ وای ستی جوووونم .......................:icon_pf (34): m f فرار کن کتک میزننت .. 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ موخای آجیشو بزنم؟:167: حالم گرفته شد سلاام رهااا جووون ای باابا من چیکال کلدم آخههه من میگم سیمما جوونم بیا فدات شم مث خاهل خودم دوشت دام(:167:) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده