*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مهمون داشتم رفتم برگشتم :imoksmiley: من بهت مشکوکم!!! راستشو بگو!! کجــــــــــــــــــــــا رفته بودی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ توهم باش دیگهکی مارو تحویل می گیره ماهم برا خودمون ... می زنیم ابجی فسقلی هم بهت دل بسته بود من به عنوان خواهر زن تورو از زندگی ساقت ( درسته ؟) می کنم خواهرت خوب بالدیزی هستا:w00: آجی جونم من دیگه رضا رو نمیخوام 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بچه محل خودمیا!!!:icon_gol: :aghosh: مامانی میخوام طلاقمو بگیرم تو کی ازدواج کردی که حالا داری طلاق میگیری؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نوکرتم بمولا من از اولم میدونستم این دختله زندگی کن نیست:icon_pf (34): سیمااااااااااااااا گلممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بله؟ رنگ سال گذشته را دارد/همه ی لحظه های امسالم/سیصد و شصت و پنج حسرت را/همچنان می کشم بدنبالم... 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نمیخوامبرو با آبجیت خوش باش :w00: مامانی میخوام طلاقمو بگیرم برا چی طلاق بگیری؟؟؟ . 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من از اولم میدونستم این دختله زندگی کن نیست:icon_pf (34): سیمااااااااااااااا گلممممممممممممممممممممممم چیکار کنم حالا آبجی گلم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ برا چی طلاق بگیری؟؟؟. من از اولم میدونستم این دختله زندگی کن نیست:icon_pf (34): سیمااااااااااااااا گلممممممممممممممممممممممم :ws44: :aghosh: تو کی ازدواج کردی که حالا داری طلاق میگیری؟؟؟؟؟؟؟ همون روزی که به دنیا اومدم 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ توهم باش دیگهکی مارو تحویل می گیره ماهم برا خودمون ... می زنیم من خودم تحویلت میگیرم :girl_in_dreams: من بهت مشکوکم!!!راستشو بگو!! کجــــــــــــــــــــــا رفته بودی؟؟؟ واااااااااااا میگم مهمون داشتم :w58: آجی جونم من دیگه رضا رو نمیخوام :vahidrk: برا چی همشهری منو نمیخوای؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامانآجی داداش من دیگه رضا رو نمیخوام اجی بیا بغلم باهم بریم ور دست مامان 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ انتقام بگیر ازش از اون چیزا بریز تو ظرف شامپوش همه موهاش بریزه یه کم بخندیم 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ برا چی طلاق بگیری؟؟؟. خواهرت این همه اذیتم کرد تو هیچی نگفتی دیگه نمیخوام 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامانآجی داداش من دیگه رضا رو نمیخوام اكشال نداره ميديمت به اون رضا سرعتتون کم شداتلاشتونو زیاد کنید 1و1و1 2و2و2 و... مهربانی را در نگاه منتظر کودکی دیدم که آبنباتش را به دریا انداخت تا اب شیرین شود مهمون داشتم رفتم برگشتم :imoksmiley: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من دوباله اومدم خاله من رضا رو نمیخوام فقط به حرف خواهرش گوش میده و اذیتم میکنن 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ پارسال بااو زیر باران راه میرفتم...امسال راه رفتن اورا با دیگری در زیر باران اشکهایم دیدم...شاید باران پارسال اشکهای فرد دیگری بود 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :vahidrk: برا چی همشهری منو نمیخوای؟؟؟؟؟؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ برا چی طلاق بگیری؟؟؟. واااا سیمااا جوون داداشم راس میگه طلاق چیه....بده این حرفا رو میزنی؟؟؟؟تو دیگه شوهل کلدی ستی جوووووووووووووووووووون کوجایی این دخملت خیلی ناسازگاره:w00::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اكشال ندارهميديمت به اون رضا چیه؟ برای بدست آوردن چیزی که تا حالا نداشته ای باید کسی شوی که تا حالا نبوده ای. گابریل گارسیا مارکز 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اجی بیا بغلم باهم بریم ور دست مامان :w00:دس از سر من بردارين 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده