Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چرا هی میری میای؟؟؟باش دیگه!! گفتیم داری میوه شیرینی میخوری مزاحمت نشدیم خوب کار داشتم رفتم برگشتم :imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ راستی گدا نیستم که تشکر نمی کنم چون پاسخ سریع رو میزنم دکمه تشکر نمیاد واسم :zadan: 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مجبورم کردی باز بگماااااااااااامنو به هوس نینداز. راهشو خودم بلدم!- ریتا لی بران متخصص کسی است که موضوع ساده یی را چنان پیچیده کند که باورت شود که پیچیدگی موضوع تقصیر توست! - ویلیام کاسل مریضی من تخصیر توئه منظور : من متخصص می باشم :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مجبورم کردی باز بگماااااااااااامنو به هوس نینداز. راهشو خودم بلدم!- ریتا لی بران آره نگیرش نمیخواد بزار بترشه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (34):قلبونت بپر بغل خودم مامانی سلاااااااااام اجی جونم :girl_in_dreams: مامان بزرگ بغلم کن که بدبخت شدم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w58: 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دیگه نمیخوامت فهمیدی؟دیگه کاری باهات ندارم ای جانممم چیه سیما جونم علوس خوشگل.....بووووووووووووووووووووووووس 3 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دیگه نمیخوامت فهمیدی؟دیگه کاری باهات ندارم شرا؟؟؟ مگه چیکار کردم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دانلود كردم دوست نداليم تا حالا كجا بودي؟:167: خو کردی جالب بود.اونا که دانلود نکردن ضرر کردن ایا میدانید که : زندانی جنگی کسی است که در کوشش خود برای کشتن تو ناموفق بوده است واز تو می خواهد اورا نکشی!- وینستون چرچیل 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه ترس نیستدوسش دارم من نمیتونم روحرفت حرف بیارم:banel_smiley_52: :ws3: 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خوب کار داشتم رفتم برگشتم :imoksmiley: بچه محل خودمیا!!! :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شرا؟؟؟مگه چیکار کردم؟؟؟ نمیخوام برو با آبجیت خوش باش ای جانممم چیه سیما جونم علوس خوشگل.....بووووووووووووووووووووووووس :w00: چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w58: مامانی میخوام طلاقمو بگیرم 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شرا؟؟؟مگه چیکار کردم؟؟؟ هیچکس لیاقت اشکهای نو را ندارد،و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختنت نمیشود. چرا اشک خواهرمو در اوردی؟ نکته : من اصلا در جریان نیستم شماها دعوا کنید 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هیچکس لیاقت اشکهای نو را ندارد،و کسی که چنین ارزشی دارد باعث اشک ریختنت نمیشود. چرا اشک خواهرمو در اوردی؟ نکته : من اصلا در جریان نیستم شماها دعوا کنید داداشییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوست نداليم تا حالا كجا بودي؟:167: مهمون داشتم رفتم برگشتم :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چرا منو تحیل نگرفتین؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_52: توهم باش دیگه کی مارو تحویل می گیره ماهم برا خودمون ... می زنیم من نمیتونم روحرفت حرف بیارم:banel_smiley_52: ابجی فسقلی هم بهت دل بسته بود من به عنوان خواهر زن تورو از زندگی ساقت ( درسته ؟) می کنم خواهرت خوب بالدیزی هستا:w00: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سرعتتون کم شدا تلاشتونو زیاد کنید 1و1و1 2و2و2 و... مهربانی را در نگاه منتظر کودکی دیدم که آبنباتش را به دریا انداخت تا اب شیرین شود 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامان آجی داداش من دیگه رضا رو نمیخوام 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خو کردی جالب بود.اونا که دانلود نکردن ضرر کردن ایا میدانید که : زندانی جنگی کسی است که در کوشش خود برای کشتن تو ناموفق بوده است واز تو می خواهد اورا نکشی!- وینستون چرچیل راس ميگه دانلود كنيد 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ داداشییییییییییییییییییییییی بله؟ رنگ سال گذشته را دارد/همه ی لحظه های امسالم/سیصد و شصت و پنج حسرت را/همچنان می کشم بدنبالم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده