setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شماام با ما پیوندی کردین؟؟؟؟:icon_pf (34): کی هستی؟؟؟؟:w00: غريبه نيس پسر همسايس خواستگار سيما اينو گفتم فكر نكني اگه داداشت نگيرش ميترشه 4 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ رضااااااااااااااااااااااااااا :w00: چیه عسیسمم من میگمم فقط یه عروووس اونم سیمای خودمووون....بوس....(تو دلم:167:) 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینو دانلود کنید ببینید باشد اسپمتان کمی به شما فایده رساند !- حسین بی (ره) 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه نپرسیدی!!البته من خودمم تازه فهمیدم:banel_smiley_52: ببین رضا این خواهرت تموم میوه هامون رو خورده بگو دیگه خونه ما نیاد وگرنه من میدونم و تو:w00: 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلامم خوفی داداش آخه مگه دختر قطعی بود برادر من:icon_pf (34): دختر پیدا نمیشه که!! شما شوهرکردی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چیه عسیسمم من میگمم فقط یه عروووس اونم سیمای خودمووون....بوس....(تو دلم:167:) :w00: غريبه نيسپسر همسايس خواستگار سيما اينو گفتم فكر نكني اگه داداشت نگيرش ميترشه ای ول به مامان خودم 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه نپرسیدی!!البته من خودمم تازه فهمیدم:banel_smiley_52: وختی حالتووو اوولدم سله جاش میفهمیی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دختر پیدا نمیشه که!! شما شوهرکردی؟؟ میری از جلو چشم خفه میشی :w00: :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ببین رضا این خواهرت تموم میوه هامون رو خوردهبگو دیگه خونه ما نیاد وگرنه من میدونم و تو:w00: این آبجی صاحب اختیار ماست:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بیا امشبم اینو بخور قول میدم خوب میشی نمیشه خیلیا تلاش کردن نتونستن خداوندا! مرااز دانستن چیزهایی که نیاز به دانستن آن ها ندارم حفظ کن. مرا حتی حفظ کن از این که بدانم چیزهایی دانستنی هستند که من نمی دانم. همچنین مرا حفظ کن تا ندانم که تصمیم گرفته ام چیزهایی را ندانم!- داگلاس آدامز 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این آبجی صاحب اختیار ماست:banel_smiley_52: :w00: وختی حالتووو اوولدم سله جاش میفهمیی:icon_pf (34): :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ وختی حالتووو اوولدم سله جاش میفهمیی:icon_pf (34): نزنیا:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نزنیا:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: آخه به تو هم میگن مرد؟:w00: نمیشه خیلیا تلاش کردن نتونستن خداوندا! مرااز دانستن چیزهایی که نیاز به دانستن آن ها ندارم حفظ کن. مرا حتی حفظ کن از این که بدانم چیزهایی دانستنی هستند که من نمی دانم. همچنین مرا حفظ کن تا ندانم که تصمیم گرفته ام چیزهایی را ندانم!- داگلاس آدامز :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دختر پیدا نمیشه که!! شما شوهرکردی؟؟ یه چیز زیاده دختر تنها چیزیه که یارانشوو بر نداشتن.... نه داداش شوهل نکلدمم هنووز دالم دلس میخونم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دختر پیدا نمیشه که!! شما شوهرکردی؟؟ بگردی پیدا میشه !- به نقل از راوی داستان حسنک کجایی ، کی می شود بیایی . نویسنده حسین بی (خخخ) 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ یه چیز زیاده دختر تنها چیزیه که یارانشوو بر نداشتن.... نه داداش شوهل نکلدمم هنووز دالم دلس میخونم:icon_pf (34): مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بگردی پیدا میشه !- به نقل از راوی داستان حسنک کجایی ، کی می شود بیایی . نویسنده حسین بی (خخخ) :ws28::ws28: نکنه میخوای شوور این بشی؟ مریم جان خواهر شوور من بدو که شوور خودش اومد لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ببین همش سیمارو دعواش می کنی پس صددرصد بدلی ای خانواده مامانم بلده اصلیش رو دزدیدن:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه به تو هم میگن مرد؟:w00: :ws28::ws28: نه ترس نیست دوسش دارم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده