sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هاااااااااااااااا :banel_smiley_52: هیچی ابراز علاقه دو خواهر منو تحت تاثیر گذاشت:ws28: شووره من داره تحقیقاتشو تکمیل موکنه خحش موخای چیکار؟ :ws28::ws28: بیا خودم یادت می دم:ws2:من فال گوش وای می ایستم javascript:openRequestedPopup('smilie/Frech/smileymania.at_02706.gif') هااااااااااااا؟ آجی داری چیکار میکنی؟:w00: لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ باز میوه میخوای؟:w00:حالا نسبت تو با من چیه مریم؟ آله میوه میخاااام.......... من خواهل شوهلتمممم:ws28::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سیلامممم برهمگی.....مخصوصا خانواده بزرگ خودموون خوبین بچه هااااا....بیاین ازم پذیرایی کنین سیماااااااااااااااااااااااااااااا کوجایی میوه بیال:banel_smiley_52: سلااااااااااااااام خوبي؟ مث ميلي سيلااااااااااام كردي دلم تنگوليده براش یکمی چت کنیم ایراد داره. هروقت میخواید چشماتونو بازکنید بگید چت مشجل نداره ولي وب ندين چه خبره؟؟؟. پای کسه دیگه ای در میونه؟؟؟:w00: دخملهاي خوب خواستگار زياد دارن 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چی شد؟؟:icon_gol: واسه چی چشاشونو ببندن؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سیلامممم برهمگی.....مخصوصا خانواده بزرگ خودموون خوبین بچه هااااا....بیاین ازم پذیرایی کنین سیماااااااااااااااااااااااااااااا کوجایی میوه بیال:banel_smiley_52: سلام خوش اومدی . 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ واسه چی چشاشونو ببندن؟:w00: من نگفتم چشماشونو ببندن:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: خودش بست 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سیلامممم برهمگی.....مخصوصا خانواده بزرگ خودموون خوبین بچه هااااا....بیاین ازم پذیرایی کنین سیماااااااااااااااااااااااااااااا کوجایی میوه بیال:banel_smiley_52: سلام ا من نمی شناسمت چیکاره ما هستی 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ واسه چی چشاشونو ببندن؟:w00: سلااااااااااااااامخوبي؟ مث ميلي سيلااااااااااام كردي دلم تنگوليده براش چت مشجل نداره ولي وب ندين دخملهاي خوب خواستگار زياد دارن مرسی خیلی گلی 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام سلااام بروی ماهت عزیز دلممم.... خوفی؟؟؟ این سیمااا خیلی بد اخلاق چلا میوه نمیالهههه آخهه 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بیا خودم یادت می دم:ws2:من فال گوش وای می ایستم javascript:openRequestedPopup('smilie/Frech/smileymania.at_02706.gif') من خودم حواسم بهشون هست تو هواي پسر همسايه رو داشته باش ابراز علاقه دو خواهر منو تحت تاثیر گذاشت:ws28: شووره من داره تحقیقاتشو تکمیل موکنه خحش موخای چیکار؟ لازم ميشه باز میوه میخوای؟:w00:حالا نسبت تو با من چیه مریم؟ پير شدم از دستون آداب مهمون داري ياد نگرفتين 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آله میوه میخاااام.......... من خواهل شوهلتمممم:ws28::icon_pf (34): تو خواهر رضایی؟:banel_smiley_52: رضا تو که گفته بودی یکی یه دونه ای؟:w00: بفرمایین میوه خواهر شور جون: سلااااااااااااااامخوبي؟ مث ميلي سيلااااااااااام كردي دلم تنگوليده براش چت مشجل نداره ولي وب ندين دخملهاي خوب خواستگار زياد دارن 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام هوس کردم مثل گذشته اسپم کنم اگر تلفن زنگ نزنه، منم!- جیمی بافه(خواننده ی امریکایی) 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شاید کره ی زمین جهنم کره یی دیگر باشد!- آلدوس هاکسلی 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من نگفتم چشماشونو ببندن:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52:خودش بست :jawdrop: سلاما من نمی شناسمت چیکاره ما هستی خواهر شوور منه مرسی خیلی گلی سلااام بروی ماهت عزیز دلممم.... خوفی؟؟؟ این سیمااا خیلی بد اخلاق چلا میوه نمیالهههه آخهه آوردم که: من خودم حواسم بهشون هستتو هواي پسر همسايه رو داشته باش لازم ميشه پير شدم از دستون آداب مهمون داري ياد نگرفتين :jawdrop::w00: 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلااام بروی ماهت عزیز دلممم.... خوفی؟؟؟ این سیمااا خیلی بد اخلاق چلا میوه نمیالهههه آخهه میسی خوب خودم الان برات میارم عزیزم 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلاما من نمی شناسمت چیکاره ما هستی سیلاااام من خواهل شوهل سیمااابیدممم ارادت دارمم خدمت مادرتون ستی جوون 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مرسی خیلی گلی ميدونم سلاما من نمی شناسمت چیکاره ما هستی سرايدار پروف ميلي خُلس سلااام بروی ماهت عزیز دلممم.... خوفی؟؟؟ این سیمااا خیلی بد اخلاق چلا میوه نمیالهههه آخهه :icon_pf (34):آبرو نذاشت واسم اين بچه 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااام هوس کردم مثل گذشته اسپم کنم اگر تلفن زنگ نزنه، منم!- جیمی بافه(خواننده ی امریکایی) سلام انگاری دعوای دیشب بهت ساخت حالت رو به ره شده 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :jawdrop: خواهر شوور منه آوردم که: :jawdrop::w00: دستت طلا عسیسمممم.....بوووووس(توو دلم:167:) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده