rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آخه چه جوری باور کنمای روزگار منم اینجوری شوور کردم آجیییییییییییییی منم دوست دارم :icon_pf (34): ازدواجه تو موندگاره عزیزم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ای وای از استاندار جهانی چقدر پایینیمتند تند پیام بدید ای خبر داد آوره دیگه!!چرا اینطور نیگا میکنی خانمی؟؟:ws3: . آخه مادربزرگم نمیدونست الان فهمید 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :w00: آخه چرا؟ هي من ميخوام آبت كنم خواستگار ميپروني ميخوام شووورتون بدم بريد منو بابات تهنا بممونيم :ws28: هه همچین خیالی نداشته باش مامانی :167: من ديگه عزيز دردونه نميخوام شووور كن برو منو باباتو تهنا بزار :icon_pf (34): خاک به سرم شد مامانی منو دوست نداره الان می شم دختر فراری 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه هنوز داره گزينش ميشه حالا بزار بمونه اون رضا نشد اين رضا فرقي نميكنه ماماننننننننننننن:w00: 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ امشب رکور میسکنیم گمانم!!! صفحات داره از دستم در میره 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ازدواجه تو موندگاره عزیزم آخه واسه کی میمونه هیشکی باور نمیکنه باید تو تاریخ بنویسیم :ws28: هه همچین خیالی نداشته باش مامانی :icon_pf (34): خاک به سرم شد مامانی منو دوست نداره الان می شم دختر فراری :ws28: ارکیده بیا خونه ما امشب رکور میسکنیم گمانم!!! صفحات داره از دستم در میره 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامان دروغ میگی تو منو دوست نداری ميگم دوووووست دارم بچه :ws44: تو چرا گريه ميكني؟ شوووورت كو؟ بهش گفتم بهم فحش تركي ياد بده نداد همون داخل خونه هستیم بیرون نمیریم:ws2: :icon_pf (34): حواسم بهتون هست بريد اون گوشه بحرفيد 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ امشب رکور میسکنیم گمانم!!! صفحات داره از دستم در میره دومادمون هنگ کرد 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه هنوز داره گزينش ميشه حالا بزار بمونه اون رضا نشد اين رضا فرقي نميكنه چه خبره؟؟؟ . پای کسه دیگه ای در میونه؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ميگم دوووووست دارم بچه تو چرا گريه ميكني؟ شوووورت كو؟ بهش گفتم بهم فحش تركي ياد بده نداد :icon_pf (34): حواسم بهتون هست بريد اون گوشه بحرفيد :ws28: کدوم گوشه رو میگی مامان؟ منم دوست دارم مامانی لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ميگم دوووووست دارم بچه تو چرا گريه ميكني؟ شوووورت كو؟ بهش گفتم بهم فحش تركي ياد بده نداد :icon_pf (34): حواسم بهتون هست بريد اون گوشه بحرفيد یکمی چت کنیم ایراد داره . هروقت میخواید چشماتونو بازکنید بگید 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دومادمون هنگ کرد عادت میکنه تازه وارد خانواده ما شده چه خبره؟؟؟. پای کسه دیگه ای در میونه؟؟؟:w00: نههههههههههههه:banel_smiley_52: اون خواستگار قبلی بوده خالهههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سیلامممم برهمگی.....مخصوصا خانواده بزرگ خودموون خوبین بچه هااااا....بیاین ازم پذیرایی کنین سیماااااااااااااااااااااااااااااا کوجایی میوه بیال:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ یکمی چت کنیم ایراد داره. هروقت میخواید چشماتونو بازکنید بگید :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :ws28: هه همچین خیالی نداشته باش مامانی :icon_pf (34): خاک به سرم شد مامانی منو دوست نداره الان می شم دختر فراری يا شووور ميكني يا خفت ميكنم بابات تا كي خرجتونو بكشه:w00: ماماننننننننننننن:w00: هاااااااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ميگم دوووووست دارم بچه تو چرا گريه ميكني؟ شوووورت كو؟ بهش گفتم بهم فحش تركي ياد بده نداد :icon_pf (34): حواسم بهتون هست بريد اون گوشه بحرفيد ابراز علاقه دو خواهر منو تحت تاثیر گذاشت:ws28: شووره من داره تحقیقاتشو تکمیل موکنه خحش موخای چیکار؟ 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ميگم دوووووست دارم بچه تو چرا گريه ميكني؟ شوووورت كو؟ بهش گفتم بهم فحش تركي ياد بده نداد :icon_pf (34): حواسم بهتون هست بريد اون گوشه بحرفيد بیا خودم یادت می دم:ws2: من فال گوش وای می ایستم چه خبره؟؟؟. پای کسه دیگه ای در میونه؟؟؟:w00: javascript:openRequestedPopup('smilie/Frech/smileymania.at_02706.gif') 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سیلامممم برهمگی.....مخصوصا خانواده بزرگ خودموون خوبین بچه هااااا....بیاین ازم پذیرایی کنین سیماااااااااااااااااااااااااااااا کوجایی میوه بیال:banel_smiley_52: باز میوه میخوای؟:w00: حالا نسبت تو با من چیه مریم؟ 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سیلامممم برهمگی.....مخصوصا خانواده بزرگ خودموون خوبین بچه هااااا....بیاین ازم پذیرایی کنین سیماااااااااااااااااااااااااااااا کوجایی میوه بیال:banel_smiley_52: سلام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده