sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چشم خانمی بقیرو نمیگم. هه آره دیگه نباید بگی 2 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کی؟کجا؟ چه جوری؟ کالسکتو خواست برونه منم دادم یکم برونه آرزو به دل نشه که با کالسکت در رف:ws28: 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کالسکتو خواست برونه منم دادم یکم برونه آرزو به دل نشه که با کالسکت در رف:ws28: :ws28::ws28: من میدونم عمدی دادی دستش 1 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :ws28:نخیرم رضا پولش زیاده آوره خانمی من پولم خیلیـــــه 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ باز این ارکیده خواستگارشو فراری داده:w00: چرا؟؟؟؟؟؟؟ کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ باز این ارکیده خواستگارشو فراری داده:w00: :w16::w16: آجی حال می ده:shad: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=155&vmid=398103#vmessage398103 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ فراریش دادمتا همین چند ساعت پیش دعوا داشتیم می مونم پیش خودت :dancegirl2: :w00: آخه چرا؟ هي من ميخوام آبت كنم خواستگار ميپروني ميخوام شووورتون بدم بريد منو بابات تهنا بممونيم ]چرا فرق میزاری آخه دوست دارم چه خبر؟؟؟خوبین؟؟؟چه میکنین؟؟؟ منتظر خواستگاريم هنوز نيومده فقط چای خوردیم کار خلاف شرع نکردیم که!!!چقدر سختگیرید!!! ماهم احساس داریم ما غيرت ميرت داريم بدون اجازه جايي نميريد مامانی دوماد خرج زنشو زورکی می ده:icon_pf (34): دوماد بايد واسه مار زن هم كادو بياره باز این ارکیده خواستگارشو فراری داده:w00: :w16::w16: :w00: از دست شما دوتا دختر 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آوره خانمی من پولم خیلیـــــه شوهرشی؟؟؟؟؟؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آوره خانمی من پولم خیلیـــــه میدونم دیدی آجی چرا؟؟؟؟؟؟؟کی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آجی حال می ده:shad: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=155&vmid=398103#vmessage398103 بترکی دختر من کلی زحمت کشیدم 19 صفحه اسپم :jawdrop: ماماااااااااااااااااااانن باز این پسر همسایه اومد:w00: 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:من میدونم عمدی دادی دستش نه باور کن 19 صفحه اسپم :jawdrop: سلام پسل همسایه 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ مامان اشجالی ندارهتو همش همیشه ارکیده رو بیشتر دوست داشتی خاله کجایی؟ نلاحت نباش خودم تورو قد یه دنیا دوست دارم خاله من دوسش دارم مامان کجا رفت مامانی من:ws44::ws44: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ 19 صفحه اسپم :jawdrop: مثلا من عزیز دوردونه مامان بودماالکی نموندم پیشش که تورو روز اول شوورت دادیم :167: من ديگه عزيز دردونه نميخوام شووور كن برو منو باباتو تهنا بزار 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دوست دارم ما غيرت ميرت داريم بدون اجازه جايي نميريد :w00: از دست شما دوتا دختر مامان دروغ میگی تو منو دوست نداری شوهرشی؟؟؟؟؟؟؟:w58: 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شوهرشی؟؟؟؟؟؟؟:w58: آوره دیگه!! چرا اینطور نیگا میکنی خانمی؟؟:ws3: . 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ 19 صفحه اسپم :jawdrop: ای وای از استاندار جهانی چقدر پایینیم تند تند پیام بدید ای خبر داد 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نه باور کن آخه چه جوری باور کنم ای روزگار منم اینجوری شوور کردم نلاحت نباش خودم تورو قد یه دنیا دوست دارمخاله من دوسش دارم مامان کجا رفت مامانی من:ws44::ws44: آجیییییییییییییی منم دوست دارم :167: من ديگه عزيز دردونه نميخوام شووور كن برو منو باباتو تهنا بزار :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
rahajo0on 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نلاحت نباش خودم تورو قد یه دنیا دوست دارمخاله من دوسش دارم مامان کجا رفت مامانی من:ws44::ws44: :ws44: 2 لینک به دیدگاه
*REZA 1056 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :w00: آخه چرا؟ هي من ميخوام آبت كنم خواستگار ميپروني ميخوام شووورتون بدم بريد منو بابات تهنا بممونيم دوست دارم منتظر خواستگاريم هنوز نيومده ما غيرت ميرت داريم بدون اجازه جايي نميريد دوماد بايد واسه مار زن هم كادو بياره :w00: از دست شما دوتا دختر همون داخل خونه هستیم بیرون نمیریم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شوهرشی؟؟؟؟؟؟؟:w58: نه هنوز داره گزينش ميشه میدونمدیدی آجی بترکی دختر من کلی زحمت کشیدم ماماااااااااااااااااااانن باز این پسر همسایه اومد:w00: حالا بزار بمونه اون رضا نشد اين رضا فرقي نميكنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده