spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ بلیک ادواردز استاد فیلمهای کمدی و نویسنده و کارگردان مجموعه فیلمهای «پلنگ صورتی» و خالق آثار تحسینشدهای چون «صبحانه در تیفانی» و «پارتی» بر اثر عوارض ناشی از ذاتالریه از دنیا رفت. به گزارش خبرآنلاین، ادواردز که مهارتی فوقالعاده در به تصویر کشیدن گرایشات احساسی نهفته در طنز داشت، روز چهارشنبه درگذشت. او 88 ساله بود. جولی اندروز بازیگر برنده اسکار که 41 سال همسر ادواردز بود و در تعدادی از فیلمهای او نیز نقشآفرینی کرد، هنگام مرگ وی در مرکز پزشکی سینت جان در سانتا مونیکا کنارش بود. اندروز در بیانیهای گفت: «او منحصربهفردترین مردی بود که میشناختم و او همسرم بود. واژهها نمیتواند بیان کند که چقدر دلم برایش تنگ میشود. او همیشه در قلب من خواهد ماند.» آثار بلیک ادوادرز را اغلب با دیگران فیلمسازان مولف کمدی مانند لئو مکری، پرستن استرجس و فرانک تاشلین مقایسه میکنند. سبک تصویری اسلپاستیک او ترکیبی از بهترین عناصر کمدی صامت و اغلب دارای رنجی نهفته بود. او یکبار گفت: «اگر به دردناک بودن زندگی به شیوهای کمدی نگاه نکنم، قادر به عبور از آن نیستم. بنابراین وقتی زندگی را روی پرده به تصویر میکشم، اغلب به چیزهایی شباهت دارد که برایم اتفاق افتاده یا حداقل استعارهای کمیک از همان چیزهاست.» ادواردز همهفنحریف بودن خود را از همان فیلمهای اولش که داستانهایی درام بودند، ثابت کرد؛ فیلمهایی چون درام با موضوع اعتیاد به الکل «روزهای شراب و گل سرخ» (1962) که نامزدی اسکار را برای ستارههایش جک لمون و لی رمیک به همراه داشت و تریلر «تجربه در وحشت» (1962). او همچنین به مقاومت دربرابر دستورات مدیران اجرایی استودیوها شهرت داشت. ادواردز از طریق مجموعه فیلمهای «پلنگ صورتی» همین طور فیلم «پارتی» رابطه نزدیکی با پیتر سلرز داشت، هرچند این دو همیشه سر صحنه با هم دعوا میکردند. موسیقیهای فراموشنشدنی هنری مانچینی آهنگساز دیگر جنبه همیشگی فیلمهای ادواردز بود. او اواخر سالهای 1950 و اوایل دهه 1960 با ساخت سریال کارآگاهی صاحب سبک «پیتر گان» همین طور فیلمهای سینمایی موفق مانند «عملیات زیر ...» (1959)، «صبحانه در تیفانی» (1961)، «روزهای شراب و گل سرخ» (1962) و «پلنگ صورتی» و دنباله آن «تیری در تاریکی» که هر دو سال 1964 اکران شدند، به شهرت رسید. هرچند کیفیت فیلمهای ادواردز متفاوت بود - در بحبوحه درگیریهای همیشگی او با مدیران درمورد نحوه انجام کار - اما حتی در پروژههای نامعمول خود مانند موزیکال «لیلی عزیز» (1970) که اولین همکاری او با اندروز بود، تواناییهای فوقالعاده خود را به نمایش میگذاشت. اما این موفقیت تجاری «پلنگ صورتی» با بازی سلرز به نقش کلوزو بازرس دستوپاچلفتی و دنبالههای بیشمار آن بود که موقعیت کاری ادواردز را بهبود بخشید و بیش از یکبار مورد تحسین قرار گرفت. در اواخر دهه 1960، پیشرفتهای ادواردز با فیلمهای به لحاظ تجاری شکستخوردهای مانند «مسابقه بزرگ» (1965) و «لیلی عزیز» دچار وقفه شد. او به انگلستان رفت و تا زمان ساخت «بازگشت پلنگ صورتی» (1975)، در قالب یک کارگردان فیلمهایی نه چندان موفق ساخت. ادواردز و سلرز پس از «بازگشت پلنگ صورتی» در سه فیلم بازرس کلوزو دیگر شامل «پلنگ صورتی دوباره ضربه میزند» (1976)، «انتقام پلنگ صورتی» (1978) و «ردپای پلنگ صورتی» (1982) همکاری کردند. او این مجموعه را با فیلم سال 1983 «نفرین پلنگ صورتی» و «پسر پلنگ صورتی» (1993) با بازی روبرتو بنینی ادامه داد. (استودیو مترو گلدوین مهیر سال 2006 این مجموعه را بازی استیو مارتین احیا کرد.) فیلمهای یک دهه آخر دوران کاری ادواردز هم به کمدی میپرداخت و هم به دروننگری، بخصوص فیلم «10» تولید سال 1980 با بازی دادلی مور، اندروز و بو درک که مکاشفهای درباره بحران میانسالی یک مرد است؛ فیلمی که یکی از بزرگترین موفقیتهای تجاری کارنامه ادواردز را رقم زد. «ویکتور/ویکتوریا» (1982) نامزدی اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی را برای او به همراه داشت. بلیک ادواردز 26 ژوئیه 1922 در تالسا در ایالت اکلاهما به دنیا آمد. پدربزرگش جی. گوردون ادواردز کارگردان فیلمهای صامت بود. خانواده ادواردز وقتی او سه ساله بود به لس آنجلس نقل مکان کردند، جایی که ناپدریاش جک مکادوارد به عنوان مدیر تولید در هالیوود کار میکرد. ادواردز تا 40 سالگی پدر واقعیاش را ندید، تجربهای که خود آن را جالب، اما ناگوار توصیف کرد. او پس از پایان تحصیل در دبیرستان بورلی هیلز برای مدت کوتاهی تحت قرارداد فاکس قزن بیستم درآمد و در چند فیلم هم نقشآفرینی کرد. او به همراه ریچارد کویین کارگردان فیلمنامه چند کمدی موزیکال کمهزینه برای کلمبیا نوشت. موفقیت ملودرام «Drive a Crooked Road» کمک کرد او اولین فیلمهای خود را در مقام کارگردان بسازد و با «آقای کوری» با بازی تونی کرتیس برای اولین بار گوشهای از تواناییهای خود را به نمایش گذاشت. با این حال، موفقیت بسیار زیاد مجموعه تلویزیونی «پیتر گان» با موسیقی مانچینی و بازی کریگ استیونس در نقش اصلی بود که باعث شد ادواردز کمدیهای مطرحی چون «مرخصی عالی» (1958) و «عملیات زیر ...» را کارگردانی کند. فرصت بزرگ زمانی برای او فراهم شد که جان فرانکنهایمر از پروژه «صبحانه در تیفانی» کنار گذاشته شد و آدری هپبرن با حضور او به عنوان کارگردان این فیلم موافقت کرد. ادواردز با «صبحانه در تیفانی» که بر مبنای رمان کوتاه ترومن کاپوتی ساخته شد، فیلمی خلق کرد که به یک اندازه مورد توجه منتقدان و تماشاگران قرار گرفت. موفقیت «پلنگ صورتی» ادواردز رابه سوی کمدی اسلپاستیک بود، مسیری که به ندرت از آن دور شد، اما این فیلم «10» بود که ادواردز را بیش از همه مورد توجه قرار داد و به عنوان فیلمی نمونهای در کارنامه او یاد میشود. ادواردز در سالهای اخیر به خاطر مشکل زانو دیگر نمیتوانست راه برود و وقتی آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در سال 2004 برای مجموعه آثارش به او یک اسکار افتخاری داد، با صندلی چرخدار الکتریکی روی صحنه آمد. او که حتی در سالخوردگی هم حس شوخطبعی خود را از دست نداده بود، به طرف جیم کری اعطاءکننده جایزه رفت و گفت: «به اسکار من دست نزن!» 20 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خنداندن مردم کاری بسیار دشوارتر از گریاندن مردم هست برای همین هست که چهره های طنز وکمدی اندک وبرای همیشه درخاطر مردم ماندگارند 13 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یادش گرامی باد. خودش رفت ولی پلنگ صورتی قشنگش برامون موند. هنر ایشان یادگار قشنگشون بود. چیزی که حیلی از رفتگان نمیتونند انجامش بدهند. 7 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ روحش شاد به پاس تمام خنده هایی که به لبام نشوند... برام دوست داشتنی و قابل احترامه و خبر درگذشتش ناراحت کننده... بدون اینکه بشناسمش! 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ روحش شاد ..................... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ واقعا دستش درد نکنه من عاشق پلنگ صورتیم بخصوص اون اهنگش روحش شاد لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اون پلنگ صورتی نبوده که....:icon_pf (34): حالم از این فیلمای در اصطلاح طنز و بی مزه فرانسوی بهم میخوره... حالا این بابا انگار چه تخم دو زرده ای گذاشته که اینقد شما ناراحت شدید.. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اون پلنگ صورتی نبوده که....:icon_pf (34): حالم از این فیلمای در اصطلاح طنز و بی مزه فرانسوی بهم میخوره... حالا این بابا انگار چه تخم دو زرده ای گذاشته که اینقد شما ناراحت شدید.. :w58: 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ :w58: ببین فیلم پلنگ صورتی یه فیلم بی مزه فرانسویه... از این مسخره ها... همه فک کردن منظور انیمیشن پلنگ صورتی در صورتی که اگر یکم با دقت بیشتر میخوندن متوجه میشدن 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ روحش شاد...یادش گرامی :w00::w00::w00::w00: The Pink Panther character and animated cartoons برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام cartoon character Main article: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The opening title sequence of the original 1963 The Pink Panther film was such a success with the United Artists executives that they decided to adapt the title sequence into برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , run by former برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام creators برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , produced the opening sequences, with Freleng as director. UA commissioned a long series of The Pink Panther shorts, the first of which, 1964's برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , won the 1964 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . By the late 1960s, the shorts were being broadcast as برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , and new shorts were being produced for both television broadcast and theatrical release. The animated The Pink Panther character has also appeared in personal computer and console video games, as well as advertising campaigns for several companies. 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ببین فیلم پلنگ صورتی یه فیلم بی مزه فرانسویه... از این مسخره ها... همه فک کردن منظور انیمیشن پلنگ صورتی در صورتی که اگر یکم با دقت بیشتر میخوندن متوجه میشدن آهااااااااااااااااااان....خب روشنشون میکردی! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ :w00::w00::w00::w00: The Pink Panther character and animated cartoons برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام cartoon character Main article: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام The opening title sequence of the original 1963 The Pink Panther film was such a success with the United Artists executives that they decided to adapt the title sequence into برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , run by former برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام creators برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , produced the opening sequences, with Freleng as director. UA commissioned a long series of The Pink Panther shorts, the first of which, 1964's برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , won the 1964 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . By the late 1960s, the shorts were being broadcast as برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , and new shorts were being produced for both television broadcast and theatrical release. The animated The Pink Panther character has also appeared in personal computer and console video games, as well as advertising campaigns for several companies. خب من چمیدونستم این اون نیست :w00: اصلا" همش تفصیر سجاده :w00: 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ اون پلنگ صورتی نبوده که....:icon_pf (34): حالم از این فیلمای در اصطلاح طنز و بی مزه فرانسوی بهم میخوره... حالا این بابا انگار چه تخم دو زرده ای گذاشته که اینقد شما ناراحت شدید.. اِ... :icon_pf (34):آره من فکر کردم اون بوده، آخه خیلی پیر بود [!!چه ربطی داره؟! :دی] پس اون نبوده اه خدا رحمتش نکنه پشت سر مرده اینجوری حرف نزن :w00::w00: از اینم بالاخره خاطره داریم دیگه، حالا نه به اندازۀ اون لو رفتم که متنو نخوندم پ.ن. پستت خیلی خنده بود :دی ی ی 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ QUOTE] ببین فیلم پلنگ صورتی یه فیلم بی مزه فرانسویه... از این مسخره ها... همه فک کردن منظور انیمیشن پلنگ صورتی در صورتی که اگر یکم با دقت بیشتر میخوندن متوجه میشدن راس میگییییییییییی؟؟؟ چه بیخودی اشک ریختیما...ایییییییییییییش:viannen_38: اِ... :icon_pf (34):آره من فکر کردم اون بوده، آخه خیلی پیر بود [!!چه ربطی داره؟! :دی]پس اون نبوده اه خدا رحمتش نکنه پشت سر مرده اینجوری حرف نزن :w00::w00: از اینم بالاخره خاطره داریم دیگه، حالا نه به اندازۀ اون لو رفتم که متنو نخوندم پ.ن. پستت خیلی خنده بود :دی ی ی منم لو رفتم متنو نخونده بودم... اخه ادم که از مرگِ طرف ناراحته و داره غصه میخوره چجور میتونه متن مرگشو بخونه 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا تو عالم طنز برا خودش یه غوله این ادم به هرحال اگه موجب برداشت اشتباهی شدم عذر میخوام سبک فکری وحرکت نویی که درقالبهای طنز اجتماعی ایجاد کرده بود واقعا خارق العاده بود اون مراسم رو هم خودم دیده بودم برام بسیار جالب بود کسی مثل جیم کری که زمانی بالاترین دستمزد رو تو هالیوود میگرفت اونم به عنوان یک کمدین دست وپا چلفتی یکی اونجوری باهاش برخورد کنه ممنون از همه دوستان 4 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ ای باباتو عالم طنز برا خودش یه غوله این ادم به هرحال اگه موجب برداشت اشتباهی شدم عذر میخوام سبک فکری وحرکت نویی که درقالبهای طنز اجتماعی ایجاد کرده بود واقعا خارق العاده بود اون مراسم رو هم خودم دیده بودم برام بسیار جالب بود کسی مثل جیم کری که زمانی بالاترین دستمزد رو تو هالیوود میگرفت اونم به عنوان یک کمدین دست وپا چلفتی یکی اونجوری باهاش برخورد کنه ممنون از همه دوستان ولی دیدی چه جماعتی منحرف شدن؟...:167: این خبرا رو عمدا این شکلی مینویسن تا مخاطب جذب کنن بله خود فرانسوی ها احتمالا از مردن این بابا الان تب کردن... لابد چهره ماندگارشون بوده 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آخی به خدا خیلی ناراحت شدم دارم غصه میخورم چرا باید آدمای به این با حالی بمیرن... خدا جونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده