ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ هوس باز بودن چه ربطی به عقیم بودن داره؟نمیخوام بحثو باز کنمااااااا جملمو کامل بخون!!!!!:banel_smiley_4: گفتم که حداقل بعدا گند کاراشون در نیاد!!!!! ینی طرف بمیره یهو ببینی 4-5 تا جوجه ماشینی هم دارن سر خاکش جیک جیک میکنن! 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ جملمو کامل بخون!!!!!:banel_smiley_4:گفتم که حداقل بعدا گند کاراشون در نیاد!!!!! ینی طرف بمیره یهو ببینی 4-5 تا جوجه ماشینی هم دارن سر خاکش جیک جیک میکنن! از اون گندااااااا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ از اون گندااااااا آره.. از هموناااااااا 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یعنی خواجه نصیرالدین طوسی و آغا محمدخان قاجار هم لپ تاپ داشته اند؟ آره اونا هم داشته اند باعث عقیم بودنشون هم این بوده که درب لپ تاپ رو محکم بسته اند 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ آره اونا هم داشته اندباعث عقیم بودنشون هم این بوده که درب لپ تاپ رو محکم بسته اند از خواجه بابک چه خبر؟ 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ از خواجه بابک چه خبر؟ خبر خصوصی رو تو عموم جویا میشن ؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خبر خصوصی رو تو عموم جویا میشن ؟ چیزیکه عیان است،چه حاجت به بیان است...... 1 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ چیزیکه عیان است،چه حاجت به بیان است...... ای وای یادم رفته پنهونش کنم حالا واسه همه عیان شد ؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ SMS اشکال نداره:4chsmu1: بعضي وقتام حرفه...زير پتو :jawdrop::jawdrop: :smiley (18): همیشه اینو گفتن..دروغه پس چرا من نمیشم؟!؟!؟! بعدا معلوم ميشه:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ در رابطه با چی حرف بزنیم ؟ اين تاپيك به خاطر اسپماي زياده. 4 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ اینجا انگار قراره همه صحبت کنند به غیر بچه های کامپیوتر 3 لینک به دیدگاه
vahidgharebaghi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلام برابچه كامپيوتري . خيلي مي خوامتون:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ یک پیشنهاد .... میشه تو بخش کامپیوتر یه قسمتی واسه تحصیلات تکمیلی باشه .... ارائه جزوات واسه ارشد از دانشگاه های مختلف و رفرنس هایی جهت مطالعه ..اخبار مربوط و غیره ممنون 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ سلام کلی گشتم احساس کردم اینجا بهترین جاست . بچه ها احیانا کسی زبان برنامه نویسی پایتون (python ) کار کرده ؟ من دنبال یه جزوه فارسی در حد متوسط هستم که تا یکم بعد از حلقه ها رو توضیح داده باشه . اگه تمرین هم داشته باشه که خیلی خوب میشه زیاد گشتم ولی منبع فارسی - حالا کتاب یا جزوه پیدا نکردم ممنون میشم کمک یا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده