شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من احساس کردم ونوس با گذاشتن عکس ماشینش داره به من فخر میفروشه منم عکس ماشینم و میذارم 6 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ xantia mazda 3 toyta camery persia 206&405 peguet اینا رو داشتیم.... اما هیچکدوم مثه این نشد::4564: لعنت به این آزاد سازی بنزیین.... بعد از این هم زانتیا رو دوست داشتم... ولی مصرفش بالا بود اونهم... اما لامبورگینی خیلی دوست دااارم.... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ من احساس کردم ونوس با گذاشتن عکس ماشینش داره به من فخر میفروشه منم عکس ماشینم و میذارم :ws28: نه بابا فخر کجا بود ؛ عاشقه ماشینت شدم؛ حاضرم عوض کنم , ولی کاش چرخاش فیروزه ای میشد لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ xantia اما هیچکدوم مثه این نشد::4564: آخ گفتی هدا من یه مدت کوتاه داشتم تقریبا 2 ماه خیلی ماشین بیستیه به علت افزایش سرمایه برای کار فروختمش قبلش هم 206 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ :ws28: نه بابا فخر کجا بود ؛ عاشقه ماشینت شدم؛ حاضرم عوض کنم , ولی کاش چرخاش فیروزه ای میشد نگاه بد به ماشینم کنی خونت حلال میشه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ نگاه بد به ماشینم کنی خونت حلال میشه بالاخره خودم پول جمع میکنم با چرخ فیروزه ایشو میخرم ؛ دیلت بسوزه.... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ بالاخره خودم پول جمع میکنم با چرخ فیروزه ایشو میخرم ؛ دیلت بسوزه.... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ شرمنده هستم بچه ها یه خورده ماشینم کثیفه سر ساختمون بودم 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ نگاه بد به ماشینم کنی خونت حلال میشه شقی با ماشینت یه سری اجر و سیمان بار بزن ببر طبقه 7 خالی کن بیا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ابجی بهار اگر ماشین رو لازم داشتی تعارف نکنی هاااا 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ شقی با ماشینت یه سری اجر و سیمان بار بزن ببر طبقه 7 خالی کن بیا :ws28: تو برو عکست و که از پرشین گیگ برداشتی و اینجا دانلود کن که سوتی دادی:ws28: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۰ ابجی بهار اگر ماشین رو لازم داشتی تعارف نکنی هاااا قربون داداش:icon_gol: لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ من احساس کردم ونوس با گذاشتن عکس ماشینش داره به من فخر میفروشه منم عکس ماشینم و میذارم این که رینگ اسپرت نیس 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ این که رینگ اسپرت نیس به نکته خیلی پهنی اشاره کردی 3 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۰ ای بابا...اینکه نشد هر کی یه عکسی از تو اینترنت برداره بذاره اینجا به عنوان ماشین :icon_pf (34): حتی اون دوست عزیز که عکس فرغون رو گذاشته باید اثبات کنه مال خودشه پیشنهاد میکنه یه علامتی چیزی بذارین معلوم شه مال خودتونه مثلا روش با انگشت بنویسید نو اندیشان..یا یه لنگه جورابتون رو از آینه بغلش آویزون کنید!!! اینجوری لااقل میشه فهمید (ستاد حقیقت یابی نواندیشان) :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
حسینی بای 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ یه 206 مشکی دارم میخوام بفروشم جیپ بخرم. 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ منم یه دوچرخه دارم حتی با پرایدم عوضش میکنم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ من هم که تازگیا یه 206 تیپ 5 سفید جیگر خریدم ........................... با یکی از محصولات آسیای شرقی عوض میکنم... حالا بیشتر تویوتا و هیوندای من همچنان همون 206 رو دارم و همچنان با محصولات شرقي از جمله تويوتا و هيونداي عوض ميكنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده