pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند *کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که با فشار امضاء میکنند در کودکی سختی کشیدهاند *کسانی که پیچیده امضاء میکنند شکّاک هستند *کسانی که در امضای خود اسم و فامیل مینویسند خودشان را در فامیل برتر میدانند *کسانی که در امضای خود فامیل مینویسند دارای منزلت هستند *کسانی که اسمشان را مینویسند و روی اسمشان خط میزنند شخصیت خود را نشناختهاند *کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند منبع:http://www.delshekasteh2f.blogfa.com/ 27 لینک به دیدگاه
chavil 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند نمیدونستم اینقد خوب امضا میکنم 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند نمیدونستم اینقد خوب امضا میکنم خداروشکر که یکی راضی شد 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند امضای من هم میاد طرف عقربه های ساعت،هم یه قسمتش خلاف جهت عقربه های ساعته!! باز دوباره بحران هویتی و شخصیتی بهم دست داد...... 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ *کسانی که در امضای خود اسم و فامیل مینویسند خودشان را در فامیل برتر میدانند آخه من كي خود برتر بيني داشتم؟ 3 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ آخه من كي خود برتر بيني داشتم؟ ببین امضا دروغ نمیگه حتما مشکل از خودته.:ws2: خانم خودتو اصلاح کن 5 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند اینا یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اما حدودا درسته:دی 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند*کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند اینا یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اما حدودا درسته:دی یعنی اینکه ببین امضایی که میکنی شامل کدوم دسته از این موارده.اگرم ترکیبی از چندتا از این موارد پس انسانی هستی که مشمول تمامی این خصوصایت میشه 5 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ یعنی اینکه ببین امضایی که میکنی شامل کدوم دسته از این موارده.اگرم ترکیبی از چندتا از این موارد پس انسانی هستی که مشمول تمامی این خصوصایت میشه خودم فهمیدم زیر نویس شدی :2525s: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ خب همه تو امضا خط افقی و عمودی و دایره و بیضی دارن 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند *کسانی که بر عکس عقربههای ساعت امضاء میکنند دیر منطق را قبول میکنند و بیشتر غیر منطقی هستند *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که با فشار امضاء میکنند در کودکی سختی کشیدهاند *کسانی که پیچیده امضاء میکنند شکّاک هستند *کسانی که در امضای خود اسم و فامیل مینویسند خودشان را در فامیل برتر میدانند *کسانی که در امضای خود فامیل مینویسند دارای منزلت هستند *کسانی که اسمشان را مینویسند و روی اسمشان خط میزنند شخصیت خود را نشناختهاند *کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند من بجز اونایی که قرمز کردم همشو تو امضام دارم الان تکلیف من چی میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
پارسیاتیدا 415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ من همه گزینه ها رو تو امضام دارم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند *کسانی که از خطوط عمودی استفاده میکنند لجاجت و پافشاری در امور دارند *کسانی که از خطوط افقی استفاده میکنند انسانهای منظّم هستند *کسانی که پیچیده امضاء میکنند شکّاک هستند *کسانی که در امضای خود فامیل مینویسند دارای منزلت هستند منبع:http://www.delshekasteh2f.blogfa.com/ :ws2::ws2::ws2: 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من همه گزینه ها رو تو امضام دارم متاسفم دیگه نمیشه کاری برات کرد من بجز اونایی که قرمز کردم همشو تو امضام دارمالان تکلیف من چی میشه؟ سجاد جون اونارم قرمز نمیکردی شما که همشو داری عزیز:w00: تکلیف اینه که برا شمام مثل مهلا متاسفم ولی با این تفاوت که برای شما ممکنه جای امیدواری وجود داشته باشه شمام که نمیخای قبول کنی لجبازی انگار اینم از رو لجبازی نمیخای قبول کنی که لجبازی 2 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :ws2::ws2::ws2: مریم هم اینجا حکم پیام های بازرگانی و داره 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کسانی که به طرف عقربهای ساعت امضاء میکنند انسانهای منطقی هستند کیمیا میخاستی بگی آدم منطقی هستی؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کسانی که به حالت دایره و بیضی امضاء میکنند ، کسانی هستند که میخواهند به قله برسند اینم شامل میشه 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ کیمیا میخاستی بگی آدم منطقی هستی؟ :w16: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده