MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ شرمنده که خیلی خلوته تازه ویندوز عوض کرده ام 12 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ آیکونا رو مخفی کردم وگرنه دسکتاپم این قدر خلوت نیست 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چرا من نمیتونم عکس بندازم از دسکم وقتی prtsc رو میزنم؟ 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ چرا من نمیتونم عکس بندازم از دسکم وقتی prtsc رو میزنم؟ اون دکمه رو میزنید بعد میرید پینت رو باز کنید و ctrl+v رو بزنید؟ 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ اون دکمه رو میزنید بعد میرید پینت رو باز کنید و ctrl+v رو بزنید؟ مرسی... لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ منم که الان عکس مانیتورم رو توی مشکلات کامپیوتری انداختم، دیدم اینجا هم درخواست کردین، گفتم بذارم بکگراندم عکس لوگوی شرکتمونه... 8 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ عجب دسکتاپای مرتبی دارن بچه ها 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده