am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ حتما نمیشده دیگه والا ما از دبیر ادبیاتمون پرسیدیم چرا سیزده نحسه و اونم اینارو گفت دبیر ادبیتمون خیلی اطلاعات عمومیش بالا بود بهش بی احترامی نکن :w00: من کی بی احترامی کردم؟؟؟؟؟؟ بابا استادای ایرانی مرضشون همینه البت ایرانی جماعت همینجورین چیزی رو نمیدونن نمیگن نمیدونیم یه سری چرت و پرت بلغور میکنن حتی اگه 90% رو بدونن و اون 10% رو نه برای اینکه کامل نشون بدن خودشون رو اون 10% رو از خودشون در میارن 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ من کی بی احترامی کردم؟؟؟؟؟؟ بابا استادای ایرانی مرضشون همینه البت ایرانی جماعت همینجورین چیزی رو نمیدونن نمیگن نمیدونیم یه سری چرت و پرت بلغور میکنن حتی اگه 90% رو بدونن و اون 10% رو نه برای اینکه کامل نشون بدن خودشون رو اون 10% رو از خودشون در میارن خواستم پیشگیری کنم !!! الان که توهین کردی :viannen_38: اوهوم....موافقم....البته بجز من 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ خواستم پیشگیری کنم !!! الان که توهین کردی :viannen_38: اوهوم....موافقم....البته بجز من بیبخچید تو فرشته آسمونه منییییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ بیبخچید تو فرشته آسمونه منییییییییییییییی به به . میبینم که بله 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به به . میبینم که بله در مسائل زناشوئی حاجت هیچ استخاره نیست!!!! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ در مسائل زناشوئی حاجت هیچ استخاره نیست!!!! نه نیست. ولی یه استخاره بد نیست. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ نه نیست. ولی یه استخاره بد نیست. از استخاره بدتر نداریم!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ از استخاره بدتر نداریم!!!!!!!! باشه. مبارکه. به من چه . من میام شیرینی مو میخورم میرم. خودت تو دردسر میفتی . از من میشنوی ازدواج نکن. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ باشه. مبارکه. به من چه . من میام شیرینی مو میخورم میرم. خودت تو دردسر میفتی . از من میشنوی ازدواج نکن. دیر گفتی نوم در راهه :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دیر گفتی نوم در راهه :smiley (18): باز مدرسه م دیر شد؟ ولی در هر حال مبارکه. 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ باز مدرسه م دیر شد؟ ولی در هر حال مبارکه. پیر شی جوون :smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ پیر شی جوون :smiley (18): :ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده