Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ نوزدان پس از عضویت در نیروی مقاومت بسیج کارت عضویت دریافت می کنند. آخه چه جوری به نوزاد ساندیس میدهند؟ :w00: نوزاد شیر میخواد....... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ :w58: اون وقت نوزادا چجور میخوان فعالیت کنن؟؟؟ در مواقع اضطراري ماي بي بي پرت ميكنن 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ عزیزم هنوز دیر نشده برای ساندیس خوردن ... تازه کنکورارشدم در پیش رو داری اتفاقا واسه کنکور کارشناسی رفتم تو بسیچ ثبتنام کردم آخه بچه ها میگفتن دفتر دارش آشناست و زودی کارت فعال میده بعدش که رفتم دنبال کارتش دیدم ناز میکنن و میگن فعالیت کردی یا نه؟؟ منم گفتم اصلا به درک خودم خوندم و قبول شدم!! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آخه چه جوری به نوزاد ساندیس میدهند؟ :w00: نوزاد شیر میخواد....... حتما ساندیس خشک بهش میدن بجای شیر خشک 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آخه چه جوری به نوزاد ساندیس میدهند؟ :w00: نوزاد شیر میخواد....... میگیره میده به باباش 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حدس بزنین من کدومم؟ :w58: وسطیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حتما ساندیس خشک بهش میدن بجای شیر خشک یکی از معدود کسانی بودی که تونستی تحسین اسی را واقعا بر انگیزی. :a030: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ اتفاقا واسه کنکور کارشناسی رفتم تو بسیچ ثبتنام کردم آخه بچه ها میگفتن دفتر دارش آشناست و زودی کارت فعال میده بعدش که رفتم دنبال کارتش دیدم ناز میکنن و میگن فعالیت کردی یا نه؟؟ منم گفتم اصلا به درک خودم خوندم و قبول شدم!! از کجا معلوم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ این کارارو میکنن بعد این خواهر طلبه که به ما متون میدرسه ( رو نرو خانوم ) میاد میگه وهابیااا ، اسراییلیااا از نوزادی رو بچهاشون کار میکنن که دشمن شیعه بشن . برم بزنم لهش کنم که اینا رو بصیرت نداره ، نمیبینه . فرق ما با اونا چیه رو خدا عالمه 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ از کجا معلوم ایمیلتو بده کارناممو برات بفرستم... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یکی از معدود کسانی بودی که تونستی تحسین اسی را واقعا بر انگیزی. :a030: من تا حالا خندۀ تو رو ندیده بودم!!!!! واقعاً دست مریزاد سارا جان 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حدس بزنین من کدومم؟ تو شهید مفقود الاثری،در این عکس نیستی....... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ ایمیلتو بده کارناممو برات بفرستم... بیا 411914 ایران الف 89:w58: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بیا 411914 ایران الف 89:w58: بزودی یه ایمیل برات میاد عنوانش هم اینه: ایشششششششششششششششششششششششش :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حدس بزنین من کدومم؟ از چپ دومی:دی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حدس بزنین من کدومم؟ پشت برادران داري شنا ميكني؟؟ 2 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بعدا که بچه بزرگ شد و گفت من نمی خوام بسیجی باشم چی می شه ؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بعدا که بچه بزرگ شد و گفت من نمی خوام بسیجی باشم چی می شه ؟ میگن غلط کردی باید باشی 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ بعدا که بچه بزرگ شد و گفت من نمی خوام بسیجی باشم چی می شه ؟ سو سابقه از پرونده پاک نمیشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده