رفتن به مطلب

چی میشد آدمها با عقاید همدیگه منطقی برخورد میکردن؟

ارسال های توصیه شده

سوالات یه جورایی مسخره است

اولا کسی که خدا رو قبول نداره دیگه قبول قیامت غیر ممکنه

بعد الان تو فقط به دلیل وجود قیامت خودکشی نمی کنی؟

اگر دلیل دیگری داری اون هم این دلایل رو داره

(البته من خدا رو قبول دارم:ws3:)

شکلک تعجب چش تا به تا

منم میدونم قبول نداره

دقت کنی با سوال به همون رسیدم

خواستم خودش بگه

بقیه حرفاتم جواب نمیدم

یعنی حوصله ندارم

فقط تو 1 جمله می گم

اگه خدا و قیامتی نبود خیلی مسخره بود

:imoksmiley:

• Like 3
لینک به دیدگاه
شکلک تعجب چش تا به تا

منم میدونم قبول نداره

دقت کنی با سوال به همون رسیدم

خواستم خودش بگه

بقیه حرفاتم جواب نمیدم

یعنی حوصله ندارم

فقط تو 1 جمله می گم

اگه خدا و قیامتی نبود خیلی مسخره بود

:imoksmiley:

چون تو باور کردی که هست

مثل اینه بگی اگر ادم دماغ نداشت قیافه اش مسخره میشد

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون تو باور کردی که هست

مگه میشه کسی خدارو قبول نداشته باشه

من وقتی کاملا به قضیه علمی فکر میکنم آخرش به بن بست بر میخورم که آیا میشه دو اتمی که میگن با هم برخود کرده و جهان از شکافت اون اتم و... ایجاد شده خود به خود میتونه به وجود بیاد؟

ولی با بعضی عقاید خرافی هم مخالفم مخصوصا اگه قرار باشه چند نفر بی گناه جونشونو تو این میون از دست بدن...

• Like 2
لینک به دیدگاه
چون تو باور کردی که هست

نمی دونم چطور منظورمو بنویسم

همیشه تو این زمینه مشکل داشتم(نوشتن درست منظورم) و گاهی باعث فهم نادرست منظورم توسط بقیه میشه:hanghead:

اغلب به خاطر همین وارد بحثای اینچنینی نمیشم

رودررو راحت ترم:ws3:

هرچند این بحث چیزی نیست که تو چند ساعت بشه به نتیجه رسوندش:sigh:

به دل و عقلت رجوع کنی همه چی درست می شه:hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من وقتی کاملا به قضیه علمی فکر میکنم آخرش به بن بست بر میخورم که آیا میشه دو اتمی که میگن با هم برخود کرده و جهان از شکافت اون اتم و... ایجاد شده خود به خود میتونه به وجود بیاد؟

ولی با بعضی عقاید خرافی هم مخالفم مخصوصا اگه قرار باشه چند نفر بی گناه جونشونو تو این میون از دست بدن...

من نمی گم خدا نیست من میگم عقائد کسانی که اینو می گن عجیب یا مسخره نیست

اگر برای اثبات خدا یا نقض خدا قدم برداری اخرش بن بسته تنها راه ممکن اینه که به دلیل وجود قران خدا هست

• Like 2
لینک به دیدگاه

موافقم

به نظرم ما نه خدا رو درست درک کردیم نه دین رو

• Like 3
لینک به دیدگاه
من نمی گم خدا نیست من میگم عقائد کسانی که اینو می گن عجیب یا مسخره نیست

اگر برای اثبات خدا یا نقض خدا قدم برداری اخرش بن بسته تنها راه ممکن اینه که به دلیل وجود قران خدا هست

کاش 1 تعریف واحد برای خدا وجود داشت

خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
باز فیلم خروس جنگی شروع شد...:banel_smiley_4:

خروس جنگی کجا بود ؟:w00: تو دانشگا که نمیتونیم جز مسخره بازی کار دیگه یی بکنیم

خیر سرمون دو مین اومدیم اینجا بحث کنیم دنیا چه خبره شما ها نمیزارین:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خروس جنگی کجا بود ؟:w00: تو دانشگا که نمیتونیم جز مسخره بازی کار دیگه یی بکنیم

خیر سرمون دو مین اومدیم اینجا بحث کنیم دنیا چه خبره شما ها نمیزارین:banel_smiley_4:

اخه از این بحثا اینجا خیلی شده هیچوختم نتیجه خوبی نداشته:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه ها حتما خبر بمب گذاری در چاه بهارو شنیدید.

واقعا متاسفم ...

یکی نیس بگه بابا پدرت خوب مادرت خوب چرا اینقد شیعه سنی میکنید آخه چه فرقی میکنه مهم اینه که انسانیم ...

با ملتت و شیعه ها مخالفی نظرتو بگو ..

چرا اینجوری وحشیانه؟تا کی ما آدم ها باید سر دین بجنگیم جنگهای صلیبی و ... بس نبود خدا میدونه چقدر آدمهای بی گناه سر مسائل دینی یا سیاسی جونشونو از دست دادن...

وای به حالمون ما انسان ها گاهی فطرتمون از یه حیوونم پست تر میشه...

مورارجی دسایMorarjiDesai (نخست وزیر وقت هندوستان م.) از یک روانکاو سوال کرد ، البته در خلوت! "چرا من از عقده ی حقارت رنج می برم؟"روانکاو وارد یک تحلیل عمیق شد: روزها و روزها مورارجی دسای روی کاناپه دراز کشیده بود و به تداعی آزادfree association مشغول بودند. و آنگاه روزی روانکاو با خوشحالی فریاد کشید، "قربان، من گواهی و شهادت می دهم که شما عقده ی حقارت ندارید، ابداٌ نباید نگرانش باشید."و مورارجی دسای هم خوشحال بود. او گفت، "ولی من همیشه فکر می کردم که این عقده را دارم و حالا تو می گویی که ندارم. باید حق با تو باشد. ولی آیا می توانی توضیح بدهی که چگونه با این همه قاطعیت این را می گویی؟"و روانکاو گفت، "قربان، شما احساس حقارت نمی کنید ، بلکه فقط حقیر هستید!"انسان اگر بتواند خودش را از حقارت برهاند نه تنها به دین بلکه به مذهب هم احتیاجی نخواهد داشت. این آدمها که با این بهانه ها همدیگر را لت و پار میکنند آدمهای حقیر و بی ایمان هستند.چرا که بقول خودشان اگر به دینشان ایمان میداشتند اجازه میدادند خدایشان به این برنامه ها رسیدگی کند و خودشان قتل نفس نمیکردند پس اینها نه تنها دین و مذهب بلکه خدا هم ندارند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
سامان سوال دارم

تو که میگی خدایی نیست نظرت درباره قیامت چیه؟

فکر کنم اون رو هم قبول نداری

پس ما به دنیا اومدیم که چی بشه؟؟؟؟؟؟:imoksmiley:

الان با چه امیدی زنده هستی؟

سامان خیلی راحت توهین می کنی

این ادمایی که میگی چند میلیارد نفرن

اشتباهات بشر رو پای خدا ننویس

متاسفم:sigh:

برتران راسل میگه که اگر خداوندی وجود داشت من شک دارم اینقدر ضعیف و حقیر میبود که به خاطر باور یا عدم باور من به او مرا مجازات کند...

خداوندی اگر باشه و اگر اون طوری که شما میگید باشه من رو به خاطر انسان بودن یا نبودنم و به خاطر برخورد من با دیگران میسنجه نه بر معیار ایمان یا عدم ایمان من به اون...

من قصدم توهین به کسی نبود... اگر شما روزی به بنده بگید کسانی که فکر میکنند فرگشت واقعیت داره احمق هستند بنده به شما عرض میکنم که واقعیت داره به این دلیل... نه هرگز ناراحت میشم و نه به من توهین میشه... من میدونم که فرگشت وجود داره و از خودم هم مطمئنم...

اگر من میگم این خداوند شما ضعیف و حقیره برای چی شما ناراحت میشید اگر میدانید که خداوند شما تواناست ؟

مگر غیر از این هست که من میتونم اعتقاد داشته باشم که کسانی که دیگران رو به دلیل فلان اعتقاد میکشند افراد احمقی هستند ؟

من آزادی این رو دارم که اعتقادم رو بیان کنم و شما هم آزادی این رو دارید که پاسخ بدید... ناراحت بشید یا خوشحال... ولی فکر میکنم کسانی که از دین و آیین و اعتقادات خودشون مطمئن هستند با چنین گفته هایی ناراحت نمی شوند...

در مورد اون سوال باید عرض کنم من نمیدونستم شما تنها دلیلت برای زندگی قیامت هست...

یعنی شما زندگی میکنید تا بمیرید ؟

اینی که شما دارید از بنده میپرسید یک سوال فلسفی هست دوست من...

why are we here ?

what is the purpose of life ?

برای قرن ها این سوالات وجود داشته و هنوز کسی نتونسته برای اونها جوابی کامل بیاره و حالا شما از بنده انتظار دارید که به "جرم" خدا پرست نبودن برای چنین سوالی پاسخ بیارم ؟

آیا این بهتر نیست که اگر برای سوالی جوابی نداریم به دنبال جواب بگردیم حتی اگر سالها طول بکشه ؟ تا اینکه برای خودمون وهم و خیال بسازیم و با این تصورات پوچ به خیال خودمون به سوالات پاسخ بدیم ؟

من فکر میکنم با توجه به این که شما و خیلی از دوستان دیگرمون اینجا به خدا اعتقاد دارند به دنبال یک Divine Goal میگردید... شما فکر میکنید زندگی هدفی عالی داره ؟ درسته ؟

من بی خدا هستم و فکر نمیکنم چنین چیزی وجود داشته باشه دوست من... من به خواست خودم به این دنیا نیومدم و هیچ هدفی در اومدن من به این دنیا وجود نداشت به جز همون هدف دنیوی که چیزی جز تولد فرزندی نبود... در این جهان هم زندگی میکنم و هدف های دنیوی دارم و هدفم از زندگی همین هاست... نه به دنبال جهان آخرت هستم و نه خدایی میشناسم...

• Like 5
لینک به دیدگاه

من می گم نباید به کسی بگی نادان یا احمق به دلیل اینکه نظر دیگه ای داره

حالا به هر دلیلی

تو این دنیا همه چیز نسبیه

هیچ چیز قطعی وجود نداره

نمی تونی با این قاطعیت بگی نیست و مطمئن باشی درست میگی

به دلیل اینکه یکی مثل من به دلیل مطالعه کم(متاسفانه) نمی تونه بیاد راحت منظورشو برات بگه

من نمی تونم قبول کنم که به دنیا میام 60 سال زندگی می کنم بدون اینکه نتیجه ای داشته باشه

مثل 1 بازیه فوتبالی که به بازیکنا بگن حق ندارید گل بزنید

حق ندارید ببرید فقط باید بدوید اینور اونور

در این صورت دیگه برد و باخت معنی نداره

بازیکن خوب و بد معنی نداره

یکی که میاد انواع امکانات رو داره با اونی که تو فقر مطلق به دنیا میاد نباید 1 جایی به حقی که دارن برسن؟

اگه اینطوری بود که من یکی اصلا امیدی به زندگی نداشتم

کار کنم درس بخونم که بعد بمیرم همه چی تموم بشه بره پی کارش؟

یکی که به تمام معنا انسان هست بعد از مرگ با 1 قاتل که میره بالا دار وضعش یکیه؟:4564:

پس عدل و انصاف دنیا کجاست؟

پس روح چی میشه؟

روح بعد مرگ از بین میره؟

پس فرقش با جسم خاکی چیه؟

بحث در این باره فایده ای نداره

منم حوصله تایپ ندارم دیگه

کاش می شد رودررو صحبت کنیم

انشاالله همه عاقبت بخیر بشن:4uboxsmiley:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...