afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ خوردی گربه ؟ میریزند دیگه چطور متوجه طعم دل انگیزش نشدی؟ به دلیل اسلام نمی تونم بخورم حداقل اونا بریزن سعادتش نصیبمون شه (ولی شنیدم طعمش خوبه) لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من کالباس و سوسیس به کله پاچه ترجیح میدم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ چرا گربه نمی ندازن تو سوسیس هم گوشته هم خوشمزه تر؟ یه مدت این کار کردن 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من کالباس و سوسیس به کله پاچه ترجیح میدم من کباب کوبیده رو به هر دوی اینا ترجیح میدم یه مدت اصلا از غذاهای فست فود خوشم نمیاد عاشق غذاهای چرب مثل کباب کوبیده شدم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ میگن یکی داشت سوسیس میخورد میبینه یه چیزه فلزی که مال ساعته تو سوسیس ِ ، بعد میره تحقیق و میفهمه دو تا از کارگرای اونجا ادم کشته بودن و انداخته بودن تو چرخ سوسیس 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من دلم ابگوشت خواست یاد خسرو شکیبایی و مهرانه مهین ترابی و اولین دیزیه آشنایی و خونه سبز بخیر 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من کباب کوبیده رو به هر دوی اینا ترجیح میدمیه مدت اصلا از غذاهای فست فود خوشم نمیاد عاشق غذاهای چرب مثل کباب کوبیده شدم واقعا؟؟؟ولی من از کوبیده متنفرم ولی اگه سالاد باشه، در کنار سالاد میخورم از وقتی اومدم دانشگاه دیگه حالم از هرچی فست فوده بهم میخوره ولی باز اینو به کله پاچه و کوبیده ترجیح میدم 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من دلم ابگوشت خواستیاد خسرو شکیبایی و مهرانه مهین ترابی و اولین دیزیه آشنایی و خونه سبز بخیر لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یه مدت این کار کردن اتفاقا شهر ما تازه این کارو کردن کارخونه شو بسته ان(حیف شد) 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یکی از دوستان من قصد خرید یه کارخونه سوسیس و کالباس داشت منم بعنوان کارشناس باهاش میرفتم و از کارخونه بازدید میکردیم و بقیه رایزنی ها که ایشون بتونه اون کارخونه ها رو ( یکیشو ) بخره. تو این برنامه ها چیز هایی دیدم که از اون روز تا بحال وقتی از جلو ساندویجی ها و اینجور فروشگاهها رد میشم سرم رو بر میگردونم که حتی اسمشم نبینم. مدتها از نون خوردن افتاده بودم. اگه بگید چی ها دیدم نخواهم گفت. ولی میتونید حدس بزنید که برای من که کوچکترین چندش و وسواس ندارم چه مشکلی ایجاد شد که این احساس رو پیدا کردم. تنها موردی که چندشم نشد تهیه کوکتل مرغ بود. این یکی رو باهاش مخالف نیستم. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یکی از دوستان من قصد خرید یه کارخونه سوسیس و کالباس داشت منم بعنوان کارشناس باهاش میرفتم و از کارخونه بازدید میکردیم و بقیه رایزنی ها که ایشون بتونه اون کارخونه ها رو ( یکیشو ) بخره. تو این برنامه ها چیز هایی دیدم که از اون روز تا بحال وقتی از جلو ساندویجی ها و اینجور فروشگاهها رد میشم سرم رو بر میگردونم که حتی اسمشم نبینم. مدتها از نون خوردن افتاده بودم. اگه بگید چی ها دیدم نخواهم گفت. ولی میتونید حدس بزنید که برای من که کوچکترین چندش و وسواس ندارم چه مشکلی ایجاد شد که این احساس رو پیدا کردم. تنها موردی که چندشم نشد تهیه کوکتل مرغ بود. این یکی رو باهاش مخالف نیستم. چی بوووووووووود؟بگو بگو!!! 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ چی بوووووووووود؟بگو بگو!!! گفتنش صحیح نیست چون مزاج دوستان تلخ میشه. نمیخوام اون مصیبتی که من کشیدم دیگران هم بکشند. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده