RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 یه خبر خوب:w14::w42::w155::w70::Laie_28::cakesmileyf::shad::aghosh::1238::w36::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:TAEL_SmileyCente::w31: یه خبر خوب واسه بچه های میکروبیولوژی قراره توی چارتمون 3 واحد کارورزی اضافه بشه به افتخار بچه های میکروبیولوژی:w330::dancegirl2: 10
Himmler 22171 ارسال شده در 9 آبان، 2011 تبریک .. مگه تا بحال کارورزی نداشتین ؟!!! حالا کجا باید برین که کارورزی کنید ؟ 2
sipi 923 ارسال شده در 9 آبان، 2011 تبریک .. مگه تا بحال کارورزی نداشتین ؟!!! حالا کجا باید برین که کارورزی کنید ؟ نه برا ماها تازه گذاشتن. بیمارستان.:ws3: 2
Himmler 22171 ارسال شده در 9 آبان، 2011 نه برا ماها تازه گذاشتن.بیمارستان.:ws3: بیمارستان اگه تو ازمایشگاهش نباشه به چه درد شما میخوره ؟ 2
sipi 923 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خوب تو آزمایشگاه دیگه. اگه [/url]تو ازمایشگاه نباشه به چه درد ما میخوره. 2
Himmler 22171 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خوب تو آزمایشگاه دیگه.اگه تو ازمایشگاه نباشه به چه درد ما میخوره. یعنی تا بحال این رشته میکروبیولوژی هیچوقت ازمایشگاه نداشته . و همهش تئوری بوده ؟؟:icon_pf (34): 2
Himmler 22171 ارسال شده در 9 آبان، 2011 ما ترم چهاریم خوب باشین . اینکه گفتین ازمایشگاه میذارن یعنی تا بحال همیشه تئوری بوده دیگه 2
sipi 923 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خوب باشین . اینکه گفتین ازمایشگاه میذارن یعنی تا بحال همیشه تئوری بوده دیگه آزمایشگاه های درسیمنو داشتیم . اما تا به حال بیمارستان نرفتیم. 1
Narges.Z 222 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 سلام من ورودی 89 میکروبیولوژیم و تو چارتمون کارورزی نداشتیمو تا الآنم چیزی در این باره بهمون نگفتن!!! خدا کنه واسه ما هم کارورزی بذارن. 2
RAPUNZEL 10430 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 سلام من ورودی 89 میکروبیولوژیم و تو چارتمون کارورزی نداشتیمو تا الآنم چیزی در این باره بهمون نگفتن!!!خدا کنه واسه ما هم کارورزی بذارن. سلام نرگس خانوم خوشحالم كه يه همرشته پيدا كردم من ورودي 88 ميكروبيولوژي هستم ما هم توي چارتمون نداشتيم و اولين دوره از بچه هاي دانشگاهمون هستيم كه برامون كارورزي گذاشتن شما دانشگاه آزاد هستي يا دولتي؟ 2
Narges.Z 222 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 سلام نرگس خانوم خوشحالم كه يه همرشته پيدا كردم من ورودي 88 ميكروبيولوژي هستم ما هم توي چارتمون نداشتيم و اولين دوره از بچه هاي دانشگاهمون هستيم كه برامون كارورزي گذاشتن شما دانشگاه آزاد هستي يا دولتي؟ سلام عزیزم، ممنون. من دانشگاه آزاد هستم، شما چطور؟ 2
RAPUNZEL 10430 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 سلام عزیزم، ممنون. من دانشگاه آزاد هستم، شما چطور؟ منم همينطور ولي توي چارت بچه هاي دولتي از قبل بوده اين شد كه مدير گروه جديد ما تصميم گرفت براي ما هم اين كارو بكنه و اومد تو كلاسمون و توضيح داد كه يه دو واحد برامون كارورزي گذاشتن البته يه بار چارت بچه هاي ميكرو دانشگاه آزاد يه شهري رو رو دان كردم توي اون هم كارورزي بود . چون واسشون هزينه برداره نميذارن ديگه باورت ميشه ما آزمايش pcr رو فقط تا مرحله ژل انجام داديم !! فقط چون نمونه نداشتيم و براشون هزينه بردار بود 2
Narges.Z 222 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 منم همينطور ولي توي چارت بچه هاي دولتي از قبل بوده اين شد كه مدير گروه جديد ما تصميم گرفت براي ما هم اين كارو بكنه و اومد تو كلاسمون و توضيح داد كه يه دو واحد برامون كارورزي گذاشتن البته يه بار چارت بچه هاي ميكرو دانشگاه آزاد يه شهري رو رو دان كردم توي اون هم كارورزي بود . چون واسشون هزينه برداره نميذارن ديگه باورت ميشه ما آزمايش pcr رو فقط تا مرحله ژل انجام داديم !! فقط چون نمونه نداشتيم و براشون هزينه بردار بود من آزاد همدانم و الآن تو آز پروتوزئولوژِی اسلاید خوب و واضح نداریم تا عید فقط تو آزمایشگاه مطالب تئوری گفتن و قول دادن واسه بعد از عید از تهران اسلایدهای خوب بیارن، آخه اینم شد آزمایشگاه؟!! میتونم بپرسم دانشجوی چه شهری هستی عزیز؟ 2
RAPUNZEL 10430 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 من آزاد همدانم و الآن تو آز پروتوزئولوژِی اسلاید خوب و واضح نداریم تا عید فقط تو آزمایشگاه مطالب تئوری گفتن و قول دادن واسه بعد از عید از تهران اسلایدهای خوب بیارن، آخه اینم شد آزمایشگاه؟!! میتونم بپرسم دانشجوی چه شهری هستی عزیز؟ كلا آزاد همينه هر چند اينجا پول ميگيرن باز يكم رسيدگي ميكنن فك كنم دولتيا ديگه ... خواهش ميكنم عزيز من آزاد رشت هستم 2
ارسال های توصیه شده