sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اینجا معلوم می شه هممون چقدر منحرفیم من که نمیدونم چیه؟ بزار بگه حالا ببینیم چیه بعد قضاوت کن چرا تهمت میزنی؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ :ws28: می خندی؟ :zadan: جدا خسته شدم کلا خسته شدم می خوام همه چی عوض شه 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ می خندی؟ :zadan: جدا خسته شدم کلا خسته شدم می خوام همه چی عوض شه عین 1 سال پیش منین ولی خدارو شکر من تونستم یه کم به خودم بیام و فهمیدم که ایراد فقط از خودمه و این منم که باید تغییر کنم نه چیزهای دیگه من شعار نمیدم باور کنین اینو لمس کردم ، تجربه کردم و خیلی سختی و زجر کشیدم تا تونستم بفهمم 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ عین 1 سال پیش منین ولی خدارو شکر من تونستم یه کم به خودم بیام و فهمیدم که ایراد فقط از خودمه و این منم که باید تغییر کنم نه چیزهای دیگهمن شعار نمیدم باور کنین اینو لمس کردم ، تجربه کردم و خیلی سختی و زجر کشیدم تا تونستم بفهمم این که الان می گی رو منم 1 سال پیش به بقیه می گفتم حال کردی؟ سوت 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ این که الان می گی رو منم 1 سال پیش به بقیه می گفتم حال کردی؟ سوت :ws28: از دست شما.... 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اگه واقعا میخوای از این زندگی انتقام بگیری راهش فقط خندیدنه پس بخند 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اگه واقعا میخوای از این زندگی انتقام بگیری راهش فقط خندیدنه پس بخند من بیشتر دوس دارم بخندونم بخندون 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ چی شد چی شد چرا تاپیکم مثل برج پیزا شد 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ من بیشتر دوس دارم بخندونم بخندون اول باید خودت شاد باشی که بتونی دیگران رو هم بخندونی پس اول خودت 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ چی شد چی شدچرا تاپیکم مثل برج پیزا شد فدا سرت یکی دیگه بزن 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ چی شد چی شدچرا تاپیکم مثل برج پیزا شد سارا جان دیگه دوره تو به اتمام رسید کاسه کوزتو جمع کن برو اینجا تاپیک مشاوره خنده شده:ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ اول باید خودت شاد باشی که بتونی دیگران رو هم بخندونیپس اول خودت نچ اشتباه می کنی بیشتر فکر کن روش 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ نچ اشتباه می کنی بیشتر فکر کن روش اونی که من میگم درسته:w00: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ آقا داستان چی شد؟ چرا موضوعو منحرف می کنید؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سارا جان دیگه دوره تو به اتمام رسیدکاسه کوزتو جمع کن برو اینجا تاپیک مشاوره خنده شده:ws28::ws28: سندشو نمیخواین 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سندشو نمیخواین چرا بزن به نام من و ناپدید البته ناپدید نمیخواد چون دیگه ناپدیده فرقی به حالش نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده