setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ شما چرا معنی رو نمینویسین.......... قرار نیست دیکشنری استفده بشه ها.......... ترجمعشو بزارید آقایون.................. :thk: tabulation N . = جدول بندی تنظیم بصورت جدول تسطیح 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ معنیشم باید بنویسیم خوب من دیدمEng.MHSN نمینویسه منم ننوشتم کی دیکشنری استفاده کرد حالا خدایش لغتامو نگاه کنید همش آسونه احتیاجی به دیکشنری و معنی نداره آخه 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ Turbulent شما چرا معنی رو نمینویسین.......... قرار نیست دیکشنری استفده بشه ها.......... خب طرف بره یکم دنبالش بگرده، اینجوره یکم ممکنه تو مخش بمونه . معنیش اگه کنارش باشه که هیچی یاد نمیگیره ! معنیشم باید بنویسیم خوب من دیدمEng.MHSN نمینویسه منم ننوشتم کی دیکشنری استفاده کرد حالا خدایش لغتامو نگاه کنید همش آسونه احتیاجی به دیکشنری و معنی نداره آخه والا ! 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ Turbulent [/center] خب طرف بره یکم دنبالش بگرده، اینجوره یکم ممکنه تو مخش بمونه . معنیش اگه کنارش باشه که هیچی یاد نمیگیره ! والا ! تنبلی نکنین........ اینجوریم یاد نمیگره ،چون وسایل ارتباط جمعی زیاده......... بچه ها بنوییسین!!!!!!!! بر میدارمش پاک میکنم کل تاپیکو،اینجوری بهتره................ تو هر انجمنی این شکلی بوده، لغت با ترجمه................ :w00: فقط میخواین تعداد پست ها بره بالا ......................،تاپیک رو مفید کنین.......... eager beaver = بیش از حد مشتاق کاسه گرمتر از اش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده