setare.blue 23086 مالک ارسال شده در 29 مرداد، 2012 شما چرا معنی رو نمینویسین.......... قرار نیست دیکشنری استفده بشه ها.......... ترجمعشو بزارید آقایون.................. :thk: tabulation N . = جدول بندی تنظیم بصورت جدول تسطیح 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 معنیشم باید بنویسیم خوب من دیدمEng.MHSN نمینویسه منم ننوشتم کی دیکشنری استفاده کرد حالا خدایش لغتامو نگاه کنید همش آسونه احتیاجی به دیکشنری و معنی نداره آخه 1
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 Turbulent شما چرا معنی رو نمینویسین.......... قرار نیست دیکشنری استفده بشه ها.......... خب طرف بره یکم دنبالش بگرده، اینجوره یکم ممکنه تو مخش بمونه . معنیش اگه کنارش باشه که هیچی یاد نمیگیره ! معنیشم باید بنویسیم خوب من دیدمEng.MHSN نمینویسه منم ننوشتم کی دیکشنری استفاده کرد حالا خدایش لغتامو نگاه کنید همش آسونه احتیاجی به دیکشنری و معنی نداره آخه والا ! 1
setare.blue 23086 مالک ارسال شده در 31 مرداد، 2012 Turbulent [/center] خب طرف بره یکم دنبالش بگرده، اینجوره یکم ممکنه تو مخش بمونه . معنیش اگه کنارش باشه که هیچی یاد نمیگیره ! والا ! تنبلی نکنین........ اینجوریم یاد نمیگره ،چون وسایل ارتباط جمعی زیاده......... بچه ها بنوییسین!!!!!!!! بر میدارمش پاک میکنم کل تاپیکو،اینجوری بهتره................ تو هر انجمنی این شکلی بوده، لغت با ترجمه................ :w00: فقط میخواین تعداد پست ها بره بالا ......................،تاپیک رو مفید کنین.......... eager beaver = بیش از حد مشتاق کاسه گرمتر از اش 2
ارسال های توصیه شده