bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ شبتون خوش شب شما هم خوش و مهتابی خوب بخوابی دوست عزیز دعا کن البته شفا نمیخوام بنزین میخوام :ws28::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ البته خنده داره هر کی اومده اینجا لااقل لبخندو زده تو هم اخم نکن یه لبخند ، آفرین یه لبخند کوچولو بزن تا همه شاد شن بستگی داره چه لبخندی بزنه اونش مهمه 1 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ شب شما هم خوش و مهتابیخوب بخوابی دوست عزیز دعا کن البته شفا نمیخوام بنزین میخوام :ws28::icon_pf (44): بهتره یه تاپیک بزنید با عنوان درد و دل اونجا تو سرو کله هم بزنید نه اینجااز قدیم گفتن هر سخن جایو و هر نکته مکانی دارد دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ شبتون خوش شب شما هم بخير شب مهران و دختران هم بخير نه تو فروشگاه کت شلوار با كي اونجا بودي؟ با مهران؟ يا دختره؟ 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ نه تو فروشگاه کت شلوار بابایی رفتی برا خواستگاری که دیشب قرارشو گذاشتی با اون دختره که جلو نشسته، کت و شلوار بخری ا ببخشید قرار بود مامان نفهمه 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ بستگی داره چه لبخندی بزنه اونش مهمه هدف ما شاد کردنه حالا یکی میخواد به شوخی های ما میخنده یکی به سادگیه ما هدف یکیست برداشت متفاوته دوست عزیز 2 لینک به دیدگاه
zhalin 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ هدف ما شاد کردنه حالا یکی میخواد به شوخی های ما میخنده یکی به سادگیه ماهدف یکیست برداشت متفاوته دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ بابایی رفتی برا خواستگاری که دیشب قرارشو گذاشتی با اون دختره که جلو نشسته، کت و شلوار بخریا ببخشید قرار بود مامان نفهمه هییییییس نمیبینه مامانت پشتت واستاده ، قرار بود نفهمه همه فهمیدن که 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ بابایی رفتی برا خواستگاری که دیشب قرارشو گذاشتی با اون دختره که جلو نشسته، کت و شلوار بخریا ببخشید قرار بود مامان نفهمه جـــــــــــــــــــــــــان؟؟؟!!! مهرداد؟ بيخيال مهران حسابتو ميرسم مهرداد:167: 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ با كي اونجا بودي؟ با مهران؟ يا دختره؟ من با مهران رفتیم اونجا مهران تو ماشین نشست من با دختره رفتم تو لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ جـــــــــــــــــــــــــان؟؟؟!!!مهرداد؟ بيخيال مهران حسابتو ميرسم مهرداد:167: ای وای با این ستی وردنه به دست شد....:banel_smiley_52: الفرار ... من رفتم ، شب همتون به خیر :icon_pf (44)::crystalball: 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من با مهران رفتیم اونجا مهران تو ماشین نشست من با دختره رفتم تو اره منم دیدم با دوست پسرم بیرون رفته بودیم بعد دیدمش وا اینم که لو دادم مامانی نه با دوست پسرم دوستم رفته بودیم بیرون:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ من با مهران رفتیم اونجا مهران تو ماشین نشست من با دختره رفتم تو :167: يكي بياد اين تاپيك رو قفل كنه تا خونه مهرداد و مهران و ... نريختم لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ ای وای با این ستی وردنه به دست شد....:banel_smiley_52:الفرار ... من رفتم ، شب همتون به خیر :icon_pf (44)::crystalball: بابایی شب بخیر راستی دیشبم دیدم اسم دختره که عقب نشسته رو تو خواب صدا می زدی 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ اره منم دیدم با دوست پسرم بیرون رفته بودیم بعد دیدمشوا اینم که لو دادم مامانی نه با دوست پسرم دوستم رفته بودیم بیرون:banel_smiley_52: :167: لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ حف كه كفشاي دختره مشخص نيست وگرنه بهتون ميگفتم! 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ حف كه كفشاي دختره مشخص نيست وگرنه بهتون ميگفتم! حيف 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها! یعنی واسه چی ماشین مهران مدیری پلاک نداره؟ یعنی رابطه مستقیمی بین اون دختره و پلاک ماشین مدیری وجود داره؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها!یعنی واسه چی ماشین مهران مدیری پلاک نداره؟ یعنی رابطه مستقیمی بین اون دختره و پلاک ماشین مدیری وجود داره؟ دارن ميرن سرقت مسلحانه:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده