am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 مگه قضیه شمال درس خوندن چیه؟ اجی این موقع ها خوبه... نداری؟ عب نداره حالا... اخی دلم گرفت بابا هیچی این مازندرانیا نمیدونم چرا تا حد چی از گیلان و گیلانی نفرت دارن یعنی از رامسر به اون طرف یه مشکلی واست پیش اومد خونت پای خودته دیگه آره، جیب مارو نزنه یارانه پیشکش 2
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بابا من یه مشکلاتی داشتم بعضیاشو بعضیا اینجا میدونن بعضیاشو نه یه نمونش قضیه پر پرواز یه نمونش اینکه مازندرانیا به شدت از رشتیا کینه دارن و مثلا معادلات رو که 15 میشدم دادن بهم 8.5 خر نبودم که مشروط بشم اون رفیقمم رشتی بود باهم مهمان گرفتیم لاهیجان دانشگاه مبدا هم واحد داغون نور - مازندران باس یه فکری بکنم فقط امیدوارم فردا نیاد که اصلا نمیتونم یونی رو بپیچونم و خونه باشم مین ترم ریاضی2 دارم فردا مگه من گفتم خنگی.. خو واسه همه پیش میاد.. من ماشالا دوستام همشون درس خون بودن همه بالا سه تا مشروطی ولی چون خوزستانی بودیم نامه در خونشون نرفت ولی اونای که ما همون استان بودن میرفت.. هیچ راهی جز هماهنگی با برادرات نداری ... اوم امین خیلی با حاله ها ولی یه هفته بیچاره میشی.. 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 وای خدا...... اول فکر کردم تاپیک بچه مثبت هاست،اومدم تو دیدم همه تنبلند !!!!!! 2
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 مگه من گفتم خنگی..خو واسه همه پیش میاد.. من ماشالا دوستام همشون درس خون بودن همه بالا سه تا مشروطی ولی چون خوزستانی بودیم نامه در خونشون نرفت ولی اونای که ما همون استان بودن میرفت.. هیچ راهی جز هماهنگی با برادرات نداری ... اوم امین خیلی با حاله ها ولی یه هفته بیچاره میشی.. هییییییییی هیییییییییی کاش نیاد واقعا آ[ه خیلی زوره با 11.94 مشروط بشی 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 وای خدا...... اول فکر کردم تاپیک بچه مثبت هاست،اومدم تو دیدم همه تنبلند !!!!!! نوچ آمارمون بد در رفته!!!!! 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بابا هیچیاین مازندرانیا نمیدونم چرا تا حد چی از گیلان و گیلانی نفرت دارن یعنی از رامسر به اون طرف یه مشکلی واست پیش اومد خونت پای خودته دیگه آره، جیب مارو نزنه یارانه پیشکش :ws28: عجب... چی چیزا... میومدی تهران درس میخوندی .. خیلی بهتر بود:smiley (18): 1
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 هییییییییی هیییییییییی کاش نیاد واقعا آ[ه خیلی زوره با 11.94 مشروط بشی کاشکی.. باید ادرسو اشتباه میدادی..(یکی از دوستام این کارو کرده بود) امین این اهنگرو شنیدی.. همین که میگه هی هیی منو باش به عشقت میگفتم اسمونی.. 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بابا هیچیاین مازندرانیا نمیدونم چرا تا حد چی از گیلان و گیلانی نفرت دارن یعنی از رامسر به اون طرف یه مشکلی واست پیش اومد خونت پای خودته دیگه آره، جیب مارو نزنه یارانه پیشکش نخیرم ما با اونا بدیم .....:w00: ضمنا از رشت به اونور میشه مازندران 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 کاشکی..باید ادرسو اشتباه میدادی..(یکی از دوستام این کارو کرده بود) امین این اهنگرو شنیدی.. همین که میگه هی هیی منو باش به عشقت میگفتم اسمونی.. عهههههههه راس میگیااااااا خریت کردم ولی من از شانسم موقع ثبت نام آدرسو تا سر کوچه دادم ساختمون و پلاک و اینارو ندادم ولی تو محل گاو پیشونی سفیدم 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 نخیرم ما با اونا بدیم .....:w00:ضمنا از رشت به اونور میشه مازندران برو بابا تا رامسر همه بچه گیلانن حتی رامسریا بیشتر خودشونو گیلانی میدونن
asal sadra 3752 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 عههههههههراس میگیااااااا خریت کردم ولی من از شانسم موقع ثبت نام آدرسو تا سر کوچه دادم ساختمون و پلاک و اینارو ندادم ولی تو محل گاو پیشونی سفیدم خوب خوبه به بچه محله بسپر پسچی اومد هرچی دسش بود بگیرن تا خودت بری بگیری.. ولی نگران نباش هیشی نمیشه.. 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 برو باباتا رامسر همه بچه گیلانن حتی رامسریا بیشتر خودشونو گیلانی میدونن مثل اینکه گرفتار شرق گیلانی نشدی 1
ارسال های توصیه شده