am in 25041 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 دوستان تا حالا مشروط شدین؟؟؟؟؟ مشروطی چه حس و حالی داره؟؟؟ چه حسی داره به ناحق یکی توی دانشگاه که حرفش برو داره باهاتون لج بیفته و مشروط بشین ما ترم پیش کلمون باد داشت و تصمیم گرفتیم مشروطیت رو تجربه کنیم حالا یه اتفاق عجیبی افتاده برام دوستم نیم ساعت پیش زنگید بهم و گفت هی یارو کجایی که گاوت زائید گفتم چیشده بازم گفت یادته میخواستیم مشروطیت بپا کنیم گفتم آره گفت امروز یه نامه از یونی اومده خونمون که ریز نمرات داخلش بوده و یه نامه که نشون میده من مشروطه خواه بودم الانم خونه بلبشویی به پا شده حالا من که ندیدم نامش رو ممکنه منو اس کرده باشه؟؟؟ ولی میخوام ازتون بپرسم واقعا این اتفاق میفته؟؟؟؟ یعنی یونی برا خونه نامه میده که آره اینجوری شده؟؟؟؟؟ خواهشا هرکی تجربشو داشته بگه چون واسم خیلی مهمه 4
غایب 4790 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 فقط میتونم بگم امروز خدا رو شکر خیلی سرحالی و توپ توپ . خدا رو شکر که خوشحال میبینمت جیگر. 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 فقط میتونم بگم امروز خدا رو شکر خیلی سرحالی و توپ توپ . خدا رو شکر که خوشحال میبینمت جیگر. من؟؟؟؟؟ خوب بودم ولی صب یه اتفاخاتی افتاد دیگه خوب نبودم بعدشم انقد انتگرال دیدم الان چشام شدن دوتا انتگرال یا همان انتگرال دوگانه 1
vahid321 2013 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بالاخره خودت مشروطی؟ نمیدونم دقیقا چی گفتی ولی اگر مشروط شدی برو حس وحالت رو تو خاطرات برقی بنویس چون یه چیزی تو همون مایه هاس 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 بالاخره خودت مشروطی؟ نمیدونم دقیقا چی گفتی ولی اگر مشروط شدی برو حس وحالت رو تو خاطرات برقی بنویس چون یه چیزی تو همون مایه هاس آره ترم پیش مشروط شدم من و یکی از دوستام امروز یه نامه از طرف یونی رفته خونه رفیقم که ریز نمرات و یه نامه داخلش بوده که گفتن این جناب مشروط شده حالا میخوام بدونم واقعا این نامه میاد؟؟؟ 2
حانی 3371 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من می دونم اگه مشروط شی نامه می یاد دم خونه اکثر دانشگاهها روز اول که پاتو می ذاری اینو می گن حالا کدوم دانشگاه هستی؟ 2
vahid321 2013 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من می دونم اگه مشروط شی نامه می یاد دم خونه اکثر دانشگاهها روز اول که پاتو می ذاری اینو می گن حالا کدوم دانشگاه هستی؟ اره منم شنیدم میاد:banel_smiley_52: 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 آره ترم پیش مشروط شدممن و یکی از دوستام امروز یه نامه از طرف یونی رفته خونه رفیقم که ریز نمرات و یه نامه داخلش بوده که گفتن این جناب مشروط شده حالا میخوام بدونم واقعا این نامه میاد؟؟؟ :there: 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من می دونم اگه مشروط شی نامه می یاد دم خونه اکثر دانشگاهها روز اول که پاتو می ذاری اینو می گن حالا کدوم دانشگاه هستی؟ نههههههههههههههههههههههه واقعا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟ پ گاوم زائیدهههههههه:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: اره منم شنیدم میاد:banel_smiley_52: :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :there: :4564: اخه مشروط شدنم اینقد دادو بیداد داره؟ :banel_smiley_4: 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اون کمک یعنی چی اونوخ؟ نچ.. من هنوز مشروط نشدممم... حسه خاصیم نداره مشروط هم بشم باسم مهم نیست... ترمه دیگه واحد کم میدن بهترررررررر... بزار راحت شیم چیه هر روز هر روز یونی اما یکی از دوستام ترم اول مشروط شد نامشم اومد دمه خونشون 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 اون کمک یعنی چی اونوخ؟ نچ.. من هنوز مشروط نشدممم... حسه خاصیم نداره مشروط هم بشم باسم مهم نیست... ترمه دیگه واحد کم میدن بهترررررررر... بزار راحت شیم چیه هر روز هر روز یونی اما یکی از دوستام ترم اول مشروط شد نامشم اومد دمه خونشون آخه الان؟؟؟؟؟؟؟ این ترم تموم شد تازه باس نامه بیاد؟؟؟؟؟؟ 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 نهههههههههههههههههههههههواقعا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟ پ گاوم زائیدهههههههه:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_4: یه نامه میاد خونتون (مقصد ==>رشت) میگه که آقاجون پسرت مشروط شده اینم ریز نمراتش دفه ی دوم یه اردنگی میاد خونتون (این واسه شخص خودته ... تازشم باید حالشو ببری چون دیگه تا دانشگاه نمیری که ریز نمره هاتو بگیری خودش میاد دم خونه کمک بعدی لطفا 3
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 آخه الان؟؟؟؟؟؟؟این ترم تموم شد تازه باس نامه بیاد؟؟؟؟؟؟ چی نفهمیدم؟ یعنی قبله ترم باسش اومده؟ 1
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 چی نفهمیدم؟ یعنی قبله ترم باسش اومده؟ نه بابا فک کن ترم پیش امتحاناش کی بودن 6 ماه پیش این نامه الان باس بیاد؟؟؟؟؟ 2
am in 25041 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2010 یه نامه میاد خونتون (مقصد ==>رشت) میگه که آقاجون پسرت مشروط شده اینم ریز نمراتشدفه ی دوم یه اردنگی میاد خونتون (این واسه شخص خودته ... تازشم باید حالشو ببری چون دیگه تا دانشگاه نمیری که ریز نمره هاتو بگیری خودش میاد دم خونه کمک بعدی لطفا پ برم خونه رو خالی کنم یکی دو هفته 1
حانی 3371 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 این ترم چند واحد برداشتی؟ اگه 14 واحد بیشتر اجازه نداشتی یعنی مشروط شدی تموم شده رفته.. 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خوب تا الان نیومده دیگه نمیاد دیگه 100 بار بهت گفتم آدرس خونتونو انزلی بده ...... اینا میدونن انزلی چیا مشروط لازم هستن دیگه نامه پامه نمیدن 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 پ برم خونه رو خالی کنم یکی دو هفته ایول خالی کردی بگو منم بیاما :dancegirl2: منو صدا نکنی نفرینت میکنم 1
Matin H-d 18145 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 نه بابافک کن ترم پیش امتحاناش کی بودن 6 ماه پیش این نامه الان باس بیاد؟؟؟؟؟ ایهیممم وقتی این ترم مشروط شی... ترمه دیگه نامش میاد دمه خونه حالا چقده ناراحتی؟؟ ما که دختریم عینه خیالمون هم نیست 2
ارسال های توصیه شده