spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلام گاهی برای انتخاب یک اسم با مسما اونقدر دستت بازه که دچار تشتت ارا میشی! از همین رو این تاپیک حکم بچه یتیم وسرراهی منو داره!! بماند دست نوشته دلنوشته خوب نوشته مفهومی ولی باهویت برعکس عنوان تاپیک پذیراییم موضوع هم قابلیت گفتگوی ازاد رو داره اسپم نمیخوره این بحثا چون بدون اسپم هم گفتگوهایی ذاتا مرده شور برده هستند باری به هرجهت هرازگاهی به این کلبه درویشی سری هم بزنید 24 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ سلمانی سابق که همان آرایشگر فعلی باشد خیلی زور زد تا بتواند سر ناقابل ما را اصلاح کند نشد که نشد ! دیدیم کلی قافیه را باخته پیشقدم شدیم و عرض کردیم برادر زیاد زور نزن ، فقط سرسری نزن که با کارهای سرسری اصلاحات ممکن نیست !! 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ مهریه بالا ، شهریه بالا ، قوه های قهریه برای وصول مهریه و شهریه بالا ، بقیه هزینه ها نیز بالا ، یکباره بفرمائید دست ها بالا ، نهایتاً همه چیز بالا ولکن درآمدها پائین !! لطفاً بفرمائید ما چه کنیم حالا !؟ 16 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بیکاری در حکم هواست لطفاً با اشتغال زائی خود به دنبال بستن این دریچه های تنفسی نباشید وقتی کسی بیکار است در هوای آزاد قدم می زند و هوای سالم می خورد (البته اگر یافت شود) اگر هم یافت نشود البته و اگر می خورد و باری هم بر دوش کسی نیست ما پیشنهاد می فرمائیم شاغلین را نیز بیکار فرمائید تا هوا میل فرمایند اصولا هوا برای میل فرمودن است حال شما که با اشتغال زائی هایتان کار دست مردم می دهید و نمی گذارید مردم به راحتی هوا بخورند در حقیقت نوعی اجحاف می فرمائید اجحاف نفرمائید عزیز من ، نفرمائید پدر من ، نفرمائید مادر من ، نفرمائید برادر من ، نفرمائید خواهر من !! 14 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ این نوع تاپیک در نوع خودش خیلی جذابه و تازگی داره . فک کنم خیلی حرفها رو بشه اینجا مطرحش کرد. منتظر میشم تا مطالب دوستان رو ببینم و لذت ببرم. جمله من هم اینه : خوب وقتی کسی حالیش نیست و دلشو به یه پراید و 40 تومن خوش کرده , ما همچنان باید دعای باران بخونیم. چون در غیر اینصورت بارون نمیاد مگه تو چشای من. 12 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بیکاری در حکم هواست لطفاً با اشتغال زائی خود به دنبال بستن این دریچه های تنفسی نباشید وقتی کسی بیکار است در هوای آزاد قدم می زند و هوای سالم می خورد (البته اگر یافت شود) اگر هم یافت نشود البته و اگر می خورد و باری هم بر دوش کسی نیست ما پیشنهاد می فرمائیم شاغلین را نیز بیکار فرمائید تا هوا میل فرمایند اصولا هوا برای میل فرمودن است حال شما که با اشتغال زائی هایتان کار دست مردم می دهید و نمی گذارید مردم به راحتی هوا بخورند در حقیقت نوعی اجحاف می فرمائید اجحاف نفرمائید عزیز من ، نفرمائید پدر من ، نفرمائید مادر من ، نفرمائید برادر من ، نفرمائید خواهر من !! بیکارا خیلی بیشتر از شاغلین کار میکنند , پس اونام حقشون که هوا بخورند. 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اولا این که خیلی شبیه تاپیک کاریـکلماتوره بعد هم نمیدونم چرا چند روزه همـش از این تاپیک ها که به زبان مریخی هستن میبینم 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ کارو کارو کار و کار زندگی همش شده کار 6 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اولا این که خیلی شبیه تاپیک کاریـکلماتوره بعد هم نمیدونم چرا چند روزه همـش از این تاپیک ها که به زبان مریخی هستن میبینم سلاممیبینی یا میخونیشون 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ جنگل شمال داره تو اتیش می سوزه نشتن برای امام حسین که 1000 سال پیش کشته شده گریه میکنن یکی نیس بگه پس این ارتش و 3 پا تون فقط بلده تو سر مردم بزن و زورش به ملته میرسه نمیتونه یه اتیش رو خاموش کنه درسته بشینیم به انتطار بارون شاید بارون نیاد مملکت باید تو اتیش بسوزه ؟؟؟؟ جیگر ادم کباب میشه میشنوه 7 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بی ربط هم نمیگی... چرا اون قارقارکای مسخره رو که باشون رو تهران بارندگی ایجاد کردن نمیفرستن کمک؟ 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بی ربط هم نمیگی... چرا اون قارقارکای مسخره رو که باشون رو تهران بارندگی ایجاد کردن نمیفرستن کمک؟ ده تا بهتر بالگردو هواپیما برا سفرای استانی همراه ممود می فرستن اما برا جنگل شما دریغ از یه قارقارک ثروت ملیه دیگه مهم نیست !! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چی بگم؟ این هم سهم منه از زندگی. هی بشین صفحه ریفرش کن. هی تک تک پستهارو بخون.هی عکسهارو نگاه کن و حسرت بخور.حسرت یه بعداظهر.یه صدا.یه لبخند. یه نگاه زیرچشمی. حسرت صحبت کردن و خندیدن با یه عده که میفهمن چی میگی. میفهمن چی رو چرا دوست داری. 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چی بگم؟این هم سهم منه از زندگی. هی بشین صفحه ریفرش کن. هی تک تک پستهارو بخون.هی عکسهارو نگاه کن و حسرت بخور.حسرت یه بعداظهر.یه صدا.یه لبخند. یه نگاه زیرچشمی. حسرت صحبت کردن و خندیدن با یه عده که میفهمن چی میگی. میفهمن چی رو چرا دوست داری. از خودته ؟!؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ از خودته ؟!؟ مخسره میکنی؟؟ :w00: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مخسره میکنی؟؟ :w00: نه عآمو ...مسخره چرا ؟ قشنگ و صادقانست دیگه 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ نه عآمو ...مشخره چرا ؟ قشنگ و صادقانست دیگه میسی:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ه تا بهتر بالگردو هواپیما برا سفرای استانی همراه ممود می فرستناما برا جنگل شما دریغ از یه قارقارک ثروت ملیه دیگه مهم نیست !! خوب کم کم به این حد شعور هم خواهیم رسید انتظاراتی زیاد از این دولت نداشته باشیم بزاریم کارش رو بکنه انتقاد هم میکنید تنها در دلتان نفرین کنید تا این بلا و غضب الهی به زودی از مملکت ریشه کن شود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده