ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ............................////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////// ترک خوب ترک سیگار ترک کارهای زشت .ووووووووو ترک بد ترک دوست ترک تحصیل ترک وطن آخ................ 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کردم بحث درباره مکانیک شکست و ترک هاست،گفتم بیام یه نظری هم بدهم. البته گسترش ترک معمولا با یک ترک مویی آغاز میشود و کم کم رشد میکند تا به شکست قطعه منجر شود...... 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کردم بحث درباره مکانیک شکست و ترک هاست،گفتم بیام یه نظری هم بدهم. البته گسترش ترک معمولا با یک ترک مویی آغاز میشود و کم کم رشد میکند تا به شکست قطعه منجر شود...... خوب شد ناسیانیستی برخورد نکردی تله گذاشتم.......... 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کردم در مورد ( track ) قراره بحث کنیم . مثل ترک صوتی و ... خوب پس هیچی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خوب شد ناسیانیستی برخورد نکردی تله گذاشتم.......... اولش نزدیک بود بیوفتم تو تله،اما عمامه ام را به نوک درخت گیر دادم و خودم ر از تله کشیدم بیرون. :ws2: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ باگه باهم ترک کنیم فقط در یک مورد میگن متارکه بقیش ترک کردنه لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کردم از ترک بودن خودت میخوای استعفا بدی البت من خودمم ترکما 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من فکر کردم از ترک بودن خودت میخوای استعفا بدی البت من خودمم ترکما :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ............................//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ترک خوب ترک سیگار ترک کارهای زشت .ووووووووو ترک بد ترک دوست ترک تحصیل ترک وطن آخ................ خیلی ناقلایی. منم باهات موافقم. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ منم فکر کردم میخوای جک ترکی بگی... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من اولش نفهمیدم چی گفتی؟ فک کردم منظورت تُرکه ولی با خوندنه پستای بچه ها فهمیدم منظورت تَرکه 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چقدر بی مزه... حداقل یه چنتا جک می گفتی میخندیدیم... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ بیشترتون تو تله افتادین رفقا نخیر اول به ایرانی بودنم بعد به ترک بودنم افتخار میکنم 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اسم تاپیک رو که دیدم اومدن دعوا!:167: فک کردم گفتی tork های بد.......گفتم آخ جون....دعوا قومیه...... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده