*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ فارس- خودروی هاچ بك "Acura ZDX " كه قیمتی حدود 45 هزار دلار و شكل آن بین خودروی كوچك "Honda Element " و استیشن واگن است، در سال 2010 تنها در ماه گذشته 160 مورد آن در آمریكا فروخته شد و در كل سال 3 هزار نمونه از این خودرو فروخته شده است. جان مكالدری صاحب اتولاین دیلی گفت: شاید فروش كم این خودرو به دلیل قیافه زشتش بوده است و من كسی را نمیشناسم كه این خودرو را دوست داشته باشد. خودروی "Acura ZDX " تنها خودروی زشت سال نبوده است، بلكه خودروی "Honda Accord Crosstour "، خودروی "Scion xB " و خودروی "Nissan Cube " نیز برنده مسابقات زیبایی نشدهاند و در لیست زشتترین خودروهای سال 2010 قرار گرفتهاند. برای انتخاب زشتترین خودروی سال از مشاوره و نظر كارشناسان خودرو از جمله جك فیشر مهندس ارشد خودور برای "گزارشگیری فروش "، تونی اسنیدر مدیر توسعه محصول در "NADAGuides " و جان مكالدری از "Autoline Daily " استفاده شده است. كارشناسان با انجام مصاحبه با خریداران خودرو گزارشهای مختلفی را تهیه كردند و مشتریان میگویند كه تنها به دلیل امن بودن خودروهای فورد و جنرال موتور را خریداری میكنند و سازندگان این شركتها به زیبایی خودرو اهمیتی نمیدهند. فیشر كارشناس خودرو گفت: نمیتوان گفت كه خودروی ایمن و امن همیشه خستهكننده و كسلكننده است بلكه شركت هیوندا توانسته هم ایمنی و هم زیبایی را در خودروهای سونتا و المانترا حفظ كند و این خودروها برای خانوادهها بسیار خوب و مناسب هستند. 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ منم از این مدل ماشینا خوشم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من از اینا میخوام... :shame: الان برات سفارش میدم فردا بیا دم بنگاه ببر:icon_redface: 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ میشه برا من هم بیاری با هزینه ی خودت؟ 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من از اینا میخوام... :shame: من دوست نداشتم.:w00: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ الان برات سفارش میدم فردا بیا دم بنگاه ببر:icon_redface: مرسی... بسی ممنونم... چنجرم داره ؟ من دوست نداشتم.:w00: :w58: چرا ؟ بی سلیخه... :icon_razz: قیمتش 220000 دلاره ها... همه ی بخش هاش با دست درست شده... 350 کیلومتر سرعت داره... 0 تا 100 تو 3.2 ثانیه هست... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ :w58: چرا ؟ بی سلیخه... قیمتش 220000 دلاره ها... همه ی بخش هاش با دست درست شده... 350 کیلومتر سرعت داره... 0 تا 100 تو 3.2 ثانیه هست... شبيه ماشين پلاستيكياي بچه پسراست:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ مرسی... بسی ممنونم... چنجرم داره ؟ :w58: چرا ؟ بی سلیخه... :icon_razz: قیمتش 220000 دلاره ها... همه ی بخش هاش با دست درست شده... 350 کیلومتر سرعت داره... 0 تا 100 تو 3.2 ثانیه هست... میدم برات نصب کنن داداش 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ شبيه ماشين پلاستيكياي بچه پسراست:icon_razz: خوب فیبر بیده دیگه... برای اینکه سبک باشه... اگر با چیز دیگه ای بسازند که به 350 کیلومتر سرعت نمیرسه... 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خوب فیبر بیده دیگه... برای اینکه سبک باشه... اگر با چیز دیگه ای بسازند که به 350 کیلومتر سرعت نمیرسه... دركل نچسبه 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ بدبختا حق دارن نخرن ... خیلی زشتن این ماشینا ... 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ پس آر دی کو ؟؟؟؟؟ حتما اونو اصلا ماشین حساب نکردن... شاید لگن یا کالسکه موتوری من از اینا میخوام... :shame: مرسی!!!!!!!!! منم!!!! شکلک خر کیف شدن!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده