*mishi* 11920 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 فارس- خودروی هاچ بك "Acura ZDX " كه قیمتی حدود 45 هزار دلار و شكل آن بین خودروی كوچك "Honda Element " و استیشن واگن است، در سال 2010 تنها در ماه گذشته 160 مورد آن در آمریكا فروخته شد و در كل سال 3 هزار نمونه از این خودرو فروخته شده است. جان مكالدری صاحب اتولاین دیلی گفت: شاید فروش كم این خودرو به دلیل قیافه زشتش بوده است و من كسی را نمیشناسم كه این خودرو را دوست داشته باشد. خودروی "Acura ZDX " تنها خودروی زشت سال نبوده است، بلكه خودروی "Honda Accord Crosstour "، خودروی "Scion xB " و خودروی "Nissan Cube " نیز برنده مسابقات زیبایی نشدهاند و در لیست زشتترین خودروهای سال 2010 قرار گرفتهاند. برای انتخاب زشتترین خودروی سال از مشاوره و نظر كارشناسان خودرو از جمله جك فیشر مهندس ارشد خودور برای "گزارشگیری فروش "، تونی اسنیدر مدیر توسعه محصول در "NADAGuides " و جان مكالدری از "Autoline Daily " استفاده شده است. كارشناسان با انجام مصاحبه با خریداران خودرو گزارشهای مختلفی را تهیه كردند و مشتریان میگویند كه تنها به دلیل امن بودن خودروهای فورد و جنرال موتور را خریداری میكنند و سازندگان این شركتها به زیبایی خودرو اهمیتی نمیدهند. فیشر كارشناس خودرو گفت: نمیتوان گفت كه خودروی ایمن و امن همیشه خستهكننده و كسلكننده است بلكه شركت هیوندا توانسته هم ایمنی و هم زیبایی را در خودروهای سونتا و المانترا حفظ كند و این خودروها برای خانوادهها بسیار خوب و مناسب هستند. 8
Avenger 19334 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من از اینا میخوام... :shame: الان برات سفارش میدم فردا بیا دم بنگاه ببر:icon_redface: 3
Waffen 15120 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 الان برات سفارش میدم فردا بیا دم بنگاه ببر:icon_redface: مرسی... بسی ممنونم... چنجرم داره ؟ من دوست نداشتم.:w00: :w58: چرا ؟ بی سلیخه... :icon_razz: قیمتش 220000 دلاره ها... همه ی بخش هاش با دست درست شده... 350 کیلومتر سرعت داره... 0 تا 100 تو 3.2 ثانیه هست... 1
*mishi* 11920 سازنده ارسال شده در 12 اسفند، 2010 :w58: چرا ؟ بی سلیخه... قیمتش 220000 دلاره ها... همه ی بخش هاش با دست درست شده... 350 کیلومتر سرعت داره... 0 تا 100 تو 3.2 ثانیه هست... شبيه ماشين پلاستيكياي بچه پسراست:icon_razz: 2
Avenger 19334 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 مرسی... بسی ممنونم... چنجرم داره ؟ :w58: چرا ؟ بی سلیخه... :icon_razz: قیمتش 220000 دلاره ها... همه ی بخش هاش با دست درست شده... 350 کیلومتر سرعت داره... 0 تا 100 تو 3.2 ثانیه هست... میدم برات نصب کنن داداش 2
Waffen 15120 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 شبيه ماشين پلاستيكياي بچه پسراست:icon_razz: خوب فیبر بیده دیگه... برای اینکه سبک باشه... اگر با چیز دیگه ای بسازند که به 350 کیلومتر سرعت نمیرسه... 2
*mishi* 11920 سازنده ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خوب فیبر بیده دیگه... برای اینکه سبک باشه... اگر با چیز دیگه ای بسازند که به 350 کیلومتر سرعت نمیرسه... دركل نچسبه 1
vahid321 2013 ارسال شده در 14 اسفند، 2010 پس آر دی کو ؟؟؟؟؟ حتما اونو اصلا ماشین حساب نکردن... شاید لگن یا کالسکه موتوری من از اینا میخوام... :shame: مرسی!!!!!!!!! منم!!!! شکلک خر کیف شدن!! 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری