Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ شکلک گریه ی مریم ایلین! :-"!من 5 گیگم کمه برام جدیدا :( تازه داداشمم از سرکارش میاد حدود یه هفته خونه میمونه باید 5 گیگ دیگه برا اون بخرم ! اونم تازه اطمینانی نیست که این 5 گیگ براش کافی باشه تو این یه هفته یا نه!!! :(( :icon_pf (34)::icon_pf (34): (شکلک دو عدد گریه ی مریم ایلین :-"!) برا من فیکس رو 286 میمونه ! خوب منم همین مشکل رو داشتم دیگه... منم 5 گیگ میگرفتم... بعد کم کم نمیدونم چه بلایی سرم اومد استفادم بالا رفت... حالا تو داداشت میاد... من خودم تنها بودم... بعد الان 10 گیگ میگیرم یکم راحت ترم... الان 10 گیگ گرفتم اول ماه... الان 900 مگ دارم... :shame: همین امروز فرداست که قطع بشه دوباره بیفتم به جیره خوری... پس من احتمالا خط تلفونم ایراد داره... من جیتر دارم... اونم به شکلی ناجور... مال من همیشه یه 5 بیتی بالا پایین داره تو دانلود... هدفتون کشتن من هست.اینقدر سرعت بالا نگید .سرعت دونلود من 10 هست :w58: تو اونهمه پول خرج میکنی بعد سرعت دانلودت 10 کیلو ؟ 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ملتتتتتتتتتتتت سرعت اینترنت شما چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 128 256 512 1 2 4 8 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واس من یک گیگهههههههههههههههه:ws3: در پوست خود نمیگنجممممممممممممم:ws3: ای بابا دشت کاری شده سرعت دانلوت چنده خوشحال نشو اول تست کن اگه با سرعت مگ دانلود کرد بعد خوشحال شو 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خوب منم همین مشکل رو داشتم دیگه... منم 5 گیگ میگرفتم... بعد کم کم نمیدونم چه بلایی سرم اومد استفادم بالا رفت... حالا تو داداشت میاد... من خودم تنها بودم... بعد الان 10 گیگ میگیرم یکم راحت ترم... الان 10 گیگ گرفتم اول ماه... الان 900 مگ دارم... :shame: همین امروز فرداست که قطع بشه دوباره بیفتم به جیره خوری... پس من احتمالا خط تلفونم ایراد داره... من جیتر دارم... اونم به شکلی ناجور... مال من همیشه یه 5 بیتی بالا پایین داره تو دانلود... :w58: تو اونهمه پول خرج میکنی بعد سرعت دانلودت 10 کیلو ؟ از وقتی معتاد گیتار شدم 5 گیگ کمم میاد! قاشوقی بد دردیه پارتنر! 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ از وقتی معتاد گیتار شدم 5 گیگ کمم میاد!قاشوقی بد دردیه پارتنر! گیتار کیه؟؟؟ :ws54: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ آخی..چه قدر طفلکی هستی!!!! درسته. سنگ هم برای این وضع من به گریه در میاد 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خوب منم همین مشکل رو داشتم دیگه... منم 5 گیگ میگرفتم... بعد کم کم نمیدونم چه بلایی سرم اومد استفادم بالا رفت... حالا تو داداشت میاد... من خودم تنها بودم... بعد الان 10 گیگ میگیرم یکم راحت ترم... الان 10 گیگ گرفتم اول ماه... الان 900 مگ دارم... :shame: همین امروز فرداست که قطع بشه دوباره بیفتم به جیره خوری... پس من احتمالا خط تلفونم ایراد داره... من جیتر دارم... اونم به شکلی ناجور... مال من همیشه یه 5 بیتی بالا پایین داره تو دانلود... :w58: تو اونهمه پول خرج میکنی بعد سرعت دانلودت 10 کیلو ؟ کابل کشی تلفن خونه ما مثل اینکه مشکل داره.سرعت بسیار پایین میاد. یعنی باید 1 گیگ بگیرم تا سرعت 128 داشته باشه. 1 گیگ با توجه به اینکه من در ماه به 20 گیگ نیاز دارم.فکر کنم نزدیک 200 تومان بشه در ماه با توجه به وضعیت قیمت در شهر ما !!!!! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ امین اون که سرعت نتت نیست اخرش منو مجبور میکنید برم اینترنت انلاین بگیرم رفیقم گرفته بود سرعت دانلودش از 700 پایینتر نمیومد 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ رفیقم گرفته بود سرعت دانلودش از 700 پایینتر نمیومد :ws54::ws54::ws54::ws54::ws54::ws54: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده