Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ این نامردیه... من بعضی از بخش هام سوخت... منم از اینا میخوام... از کجا گرفتی ؟ چطوری گرفتی ؟ چقدر پول دادی ؟ مودمت چیه ؟ از کابل استفاده میکنی ؟ نکنه وایر لس میری ؟ کانکشن داری یا خود به خود کانکت میکنی ؟ جیترت چقدره ؟ سایز کفشت چنده ؟ 4 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :ws3: :there::there::there: خودت توهم زدی عکسو نیمیبینی:ws3: سرعتو اینجا نوشته برادر 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :ws3:ولی واس هیشکی یک گیگ که نمیزنه تو واست 70 مگ جابجا نشون میده واسه من چقد؟؟؟؟؟؟؟؟ 998 تا؟؟؟؟؟؟؟؟:ws3: :there::there::there: بروووووووووووووووووووو دانلوددددددددددددددددددددددددددددددد کنننننننننننننننننننننننننننن... من این حرفا حالییییییییییییم نیست... آی نفس کش... من میرم سقف اون وزارت راه و ترابری رو میارم رو سر صاحبش ها... 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ این نامردیه... من بعضی از بخش هام سوخت... منم از اینا میخوام... از کجا گرفتی ؟ چطوری گرفتی ؟ چقدر پول دادی ؟ مودمت چیه ؟ از کابل استفاده میکنی ؟ نکنه وایر لس میری ؟ کانکشن داری یا خود به خود کانکت میکنی ؟ جیترت چقدره ؟ سایز کفشت چنده ؟ :w00: از تو بعیده سامان:ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سرعتو اینجا نوشته برادر توام تی پی لینک داری ؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :w00: از تو بعیده سامان:ubhuekdv133q83a7yy7 چرا ؟ چی گفتم مگه ؟ خوب حسودیم شد... 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ توام تی پی لینک داری ؟ ASUS و tp-link خوب هست کلا 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ این نامردیه... من بعضی از بخش هام سوخت... منم از اینا میخوام... از کجا گرفتی ؟ چطوری گرفتی ؟ چقدر پول دادی ؟ مودمت چیه ؟ از کابل استفاده میکنی ؟ نکنه وایر لس میری ؟ کانکشن داری یا خود به خود کانکت میکنی ؟ جیترت چقدره ؟ سایز کفشت چنده ؟ :ws3: من از ASK 15 تومن ماهی adsl میگیرم مودم tp-link سرعتو اینجا نوشته برادر :ws3: خب که شی؟؟؟؟؟؟؟:ws3: بروووووووووووووووووووو دانلوددددددددددددددددددددددددددددددد کنننننننننننننننننننننننننننن... من این حرفا حالییییییییییییم نیست... آی نفس کش... من میرم سقف اون وزارت راه و ترابری رو میارم رو سر صاحبش ها... :ws3: بیا باهم بریممممممم آی مردم از کلفتیییییییییی:ws28: توام تی پی لینک داری ؟ :ws3: منم دارم :ws3: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ASUS و tp-link خوب هست کلا من فکر میکردم چرت ترین مارکه... تازه 70 تومنم پولشو دادم ها... :icon_razz: خوبه که بد نیست... :ws3:من از ASK 15 تومن ماهی adsl میگیرم مودم tp-link داری ماهی 15 تومن میدی ؟ من دارم ماهی 37 تومن برای این چیییییز پول میدم ها... :imoksmiley: توام تی پی لینک داری ؟ همه تی پی لینک دارن... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ وایسین ببینم.....نامحدوده جیره شماها؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ وایسین ببینم.....نامحدوده جیره شماها؟؟؟ جیره ی من 10 گیگابایته... با سرعت 2 مگ... دانلود 256 کیلو... ماهیانه... شبا از 12 به بعد مفتکی... 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چرا ؟ چی گفتم مگه ؟ خوب حسودیم شد... اخه این بچه توهم زده تو هم باورت شده ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اون سرعت شبکه اس سرعت اینترنتش نیست ممکنه یکی اینترنت 64 کیلو داشته باشه با سرعت دانلود 8 اما این عدد برای 2 گیگ باشه اون سرعت انتقال داده بین مودم و کامپیوتره 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ جیره ی من 10 گیگابایته... با سرعت 2 مگ... دانلود 256 کیلو... ماهیانه... شبا از 12 به بعد مفتکی... ماهی 10 گیگ؟؟؟؟ دانلود 256؟؟ ماهی 37 تومن؟؟؟ از کجا گرفتی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ جیره ی من 10 گیگابایته... با سرعت 2 مگ... دانلود 256 کیلو... ماهیانه... شبا از 12 به بعد مفتکی... سرعت تو از همه بیشتره :ws50: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من فکر میکردم چرت ترین مارکه... تازه 70 تومنم پولشو دادم ها... :icon_razz: خوبه که بد نیست... داری ماهی 15 تومن میدی ؟ من دارم ماهی 37 تومن برای این چیییییز پول میدم ها... :imoksmiley: توام تی پی لینک داری ؟ همه تی پی لینک دارن... TP-LINK ADSL24+ MODEM ROUTER Model No: TD-8811 اوهوم نامحدودم هست آره جنس چینی فراوون شده دیگه :ws3: وایسین ببینم.....نامحدوده جیره شماها؟؟؟ :there::there::there: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ از کجا میگیرین شماها؟؟ :ws54: 3 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ TP-LINK ADSL24+ MODEM ROUTER Model No: TD-8811 اوهوم نامحدودم هست آره جنس چینی فراوون شده دیگه :ws3: :there::there::there: مودمت مثل منه من نامحدود نیست نتم 3 ماهی 6 گیگ سهمیه دارم اما در روز 6 ساعت رایگانه منم تو این 6 ساعت نزدیک 600 مگ دانلود می کنم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ مودمت مثل منه من نامحدود نیست نتم 3 ماهی 6 گیگ سهمیه دارم اما در روز 6 ساعت رایگانه منم تو این 6 ساعت نزدیک 600 مگ دانلود می کنم ولی نوع اینترنتم رو نیگا کن 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ولی نوع اینترنتم رو نیگا کن :banel_smiley_90::zadan: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ کل نواندیشانو میخوام دان کنم ولی هاردم جا نداشته بید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده