Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوال دارم که 20 ساله نتونستم جوابشو پیدا کنم گفتم شاید دوستان بتونن کمکم کنن حالا سوال ایا مادر امام زین العابیدن هم تو صحرای کربلا حضور داشت یانه و اگر حضور داشت ایا اونم مانند بقیه شهید شد یا نه 6 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دونستن این چه دردی دوا می کنه؟:w00: 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوال دارم که 20 ساله نتونستم جوابشو پیدا کنم گفتم شاید دوستان بتونن کمکم کنن حالا سوال ایا مادر امام زین العابیدن هم تو صحرای کربلا حضور داشت یانه و اگر حضور داشت ایا اونم مانند بقیه شهید شد یا نه یعنی هیچ اخوندی نمیدونی. اون موقع که به زن اهمیت نمیدادند که بخوان اسمش را در تاریخ بیارند. اون موقع زیاد هم زن داشتند.ممکن بود شوهر اسم زنهاشون یادشون بره :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ دونستن این چه دردی دوا می کنه؟:w00: ادم تا چیزی رو ندونه مثل میخ تو سرش فرو میره نمیدونستی 3 لینک به دیدگاه
hell girl 487 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ مادر امام سجاد ( شهربانو) تو صحنه ی کربلا بوده و مثل بقیه زنا به اسارت گرفته شده 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ بیست سال همش به این فکر میکردی که شقایق اینهمه از دستت شاکیه دیگه حالا فهمیدم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ شهربانو بود که من شنیدم سوار ذوالجناح میشه و فرار میکنه میاد ایران ..بعد سپاه دشمن میان دنبالش و میرسن بهش... اونم نزدیک یه کوه بوده میاد از خدا کمک بخواد و بگه "یا هو" که زبونش نمیچرخه و میگه"یا کوه" .. بعد کوه باز میشه اونم با ذوالجناح میره توش..... دیگه راست و دروغش پای اونی که برام تعریف کرده 6 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ نه! مگه جریان بی بی شهربانو رو نمیدونید؟ زیارتگاهش تو ایرانه... امام حسین قبلش راهیش میکنه ایران. 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یعنی هیچ اخوندی نمیدونی.اون موقع که به زن اهمیت نمیدادند که بخوان اسمش را در تاریخ بیارند. اون موقع زیاد هم زن داشتند.ممکن بود شوهر اسم زنهاشون یادشون بره :jawdrop: اسمش بی بی شر بانو بوده که تو ایران هم مقبرشو ساختن لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ این لینک هم در همین مورده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اسمش بی بی شر بانو بوده که تو ایران هم مقبرشو ساختن چو دانی و پرسی سوالت چیز است!:w00: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ چو دانی و پرسی سوالت چیز است!:w00: ینی زن شوهرو بچشو ول میکنه به امن خدا میدا ایران اونا هم میرن کشته میشن:jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ینی زن شوهرو بچشو ول میکنه به امن خدا میدا ایران اونا هم میرن کشته میشن:jawdrop::jawdrop::jawdrop: نه اینطوریا هم نبوده راستش بحث از اون بحثای عجیبه... از اونا که فرق بین تاریخ و اسطوره رو نمیشه توش تشخیص داد. اگر اینو بخونی بهتر متوجه میشی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان یه سوال دارم که 20 ساله نتونستم جوابشو پیدا کنم گفتم شاید دوستان بتونن کمکم کنن حالا سوال ایا مادر امام زین العابیدن هم تو صحرای کربلا حضور داشت یانه و اگر حضور داشت ایا اونم مانند بقیه شهید شد یا نه ببخشید شما چند سالتونه که 20ساله دنبال جواب این سوال هستید؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ببخشید شما چند سالتونه که 20ساله دنبال جواب این سوال هستید؟؟؟؟؟؟ با اجازه شما امروز رفتم تو 30سال 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ ولی من فک کنم وقتی کودک بودن مادرشون فوت میکنه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ولی من فک کنم وقتی کودک بودن مادرشون فوت میکنه مگه فكر كردنيه ؟!!! بيشتر فك كن! 2 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ با اجازه شما امروز رفتم تو 30سال پس تولدتون مبااااااااااااااارک :icon_gol:30 = * 10 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ تو این 20 سال هیچ اخوندی یا کسی ندیدی که جواب این سوالتو بده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده