Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ آره فک کنم اکثرا از خوابگاه بیزارنفک کنم تا صبح میتونیم از خاطرات خوبمون بگیم آره خاطرات خیلی خوب ! 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ آره خاطرات خیلی خوب ! آررررررررررررررررررره 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ چرا ناراحت میشی منظورم تو نبودی کلی گفتم البته از طرف خودم نگفتم شوخی بود به دل نگیر عززززززززززززززززیزم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ یه بار پارتی گرفتیم تو خوابگاه یادم نمیره.. فردا هممون جلوی اموردانشجوی صف شدیم... و یه تعهد هم دادیم.. ولی من از رو نرفتم. و باز یه جشن دیگه ای برپاکردیم.. این خوشی ها هم داره بابا.. من خاطراتی از خوابگاه دارم.. که براتون بگم. از خنده غش میکنید.. مردم ازاریهایی کردم که خود مسئولان دانشگاهم از دستم خندیدن.. خوابگاه خوشی داره...ناراحتی هم داره... همش بد نیست.. ولی تجربه قشنگی.. سال اول سال اول چیه ترم اول اشکت دم مشکه بعد اروم اروم عادی میشه.. میشی مرهم ورودیهای سال بعدی.. ولی خیلی از خاطرات بچه هایی که پیشت هستن و گرفتاریهاشون. اصلا خوشایند نیست.. یه روز سفرت نون داره یه روز گرسنه میخوابی.. خداروشکر نخوابیدیم.. ولی سخته.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده