Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ زمان شروع 09.19 پایان 09.21 :flowerysmile: دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از FrnzT عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند 30 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااي فرنااااااز يه دخمل گل گلاب ناناز مهربون و پر انرژي شولوخ مودب شيطون باهوش هنرمند من هميشه بهش مي گم نسيم ؛ روح لطيف و خيلي خيلي قشنگي داره ؛ عاشق كاراي هنري و شعر و موسيقي هست ؛ به خصوص اشعار فريدون فروغي توي حركت هاي خيرخواهانه هميشه نفر اوله ، براي ادامه ي تحصيلات به احتمال زياد ميره خارج از ايران من رو متحول كرد و از برق تغيير رشته دادم به گرافيك ! از اول حضورم صميمي ترين دوستم توي انجمن بوده و باهم داستانها داريم تا حالا عصابانيتشو نديدم ؛ هميشه آروم و مهربون و خندونه ؛ در كل خيلي خيلي خيلي دخمل خوبيه ، من كه خيلي دوسش دارم :2rqfst4: 18 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فلنازیییییییییییییی خواهر بزرگ مهلبون خودمههههههههه خیلی دوپسش دارم همیشه وجودش آرومم میکنه خیلی خوش برخورد خیلی خیلی خوشگل سیرت زیبا در صورت زیبا خیلی دل بزرگی داره برای خانوادش خیلی ارزش میزاره و عاشقانه عاشقشونه عشخ رنگای شاد داره همینا یادم بود 9 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ بشتابید بشتابید تحلیل شخصیت FrnzT :Laie_28::Laie_28: فرناز چیپس نداری؟؟؟؟؟ دخمله ی خیلی خوبیه... استعداده زیادیم تو گرافیک داره:flowerysmile: مهربونممم هست از رفتاراش مشخصه اوووممم.. فعلا همینا چیپس بده بقیشو بیام بگم:smiley (18): 7 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ زنبیل!!! زنبیلتو بر دار:w00: نوبته منو گرفتی:w00::w00::w00: 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ با فرناز جز همین اواخر خیلی برخورد نداشتم ولی باید بگم از همون اول خیلی دوستش داشتم چون فوق العاده متین ، مهربون ، سرزنده و مودب بود ولی از وقتی بیشتر باهاش دارم حرف میزنم بیشتر به صحت صفت های بالا پی بردم بسیار دختر معقول و قابل احترامیه حقوق دیگران براش خیلی مهمه در سمت مدیر فنی بودن و حل و فصل بسیاری از مشکلات دورادور که پست هاشو میخوندم تبحر داره و خیلی مواقع راه گشای منم بوده در مورد تخصصش هم که دیگه نه لزومی داره و نه در حدی هستم که بخوام اظهار نظر کنم موفق باشی عزیزم و امیدوارم به تمام رویاهات برسی 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ من ایشونو دورادور میشناسم . از روز اول که عضو شدم ،اون آواتار خوشگلش،همون ابنباته شبیه قلب بود ،یادمه! تا مدتها هم frnztرو نمیدونستم همون فرنازه!!!! وقتی فهمیدم ......... به نظرم از این ادمایی که بودن باهاش به آدم آرامش میده!:girl_yes2: میشه بهش تکیه کرد ! در کل خیلی ماه و دوست داشتنیه! امیدوارم همیشه موفق باشه و همیشه هم تو نواندیشان پررنگ بمونه:flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فرناز خانم ........ ممممممممممممممم مهربون ... هنرمند... مدير.. دقيق... يه خورده هم قدرت تصميم گيريتون ضعيفه ( تنها انتقاد همينه ) :flowerysmile: براتون آرزوي موفقيت مي كنم ... ( اميدوارم هم شما و هم بقيه دوستان بالا تو رسيدن به هدفشون موفق باشند) 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فرناز عزیز از کابران فعال کارگاه گرافیک هستن ... دخترِ خوب ... من بدی ازشون ندیدم ... امیدوارم موفق باشید ... 6 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ مهربونه... و очень очень добрая девушка с большой сотрудничество и ответственность 6 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فرناز!:w31: . . . . . یکی از بهترین دوستای اینترنتیه خودمه واقعا ایده های خیلی خوبی تو ذهنش داره گل مهربون با وفایی و خیلی چیزای خوبه دیگه............:shad: 7 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ دختر خوب شاداب سرزنده هست. متین ، مودب ، سنگین ، با وقار تا حالا عصابانيتشو نديدم من دیدم 9 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ ای جااااان :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v الان تحلیلُم نمیاد بعدا میگم 7 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فرناز یه دختره خیلی خیلی خیلی مهربونه خیلی نکته سنجه از اون دسته از آدماییه که حواسش به اطرافش هست بسیار مودب و متینه به موقعش شیطون میشه به رشتش خیلی علاقه داره براش آرزوی بهترین ها رادارم 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ آخییییییییییییییییی نازی تا اونجایی که باهاش برخورد داشتم مدیر خیلی خوبیه خیلی خوش برخورد و مودبه پر انرژیه خلاصه خیلی گله 7 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ خب من یه بار دیدمشون.... خیلی موجه و خوش برخورد و مهربون و (خوشگل ) هستن.... فک کنم از اون دخترای صبور و خود دارن ... اون روزی که دیدمشون روز خوبی نبود اما من خیلی خوشحال شدم از دیدنشون :rose: 6 لینک به دیدگاه
حـامد 584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فرناز شخصیت عجیبی داره معمولا خانمها دارای شخصیتی پیچیده هستند ولی فرناز در بین خانمهایی که من دیدم یکی از پیچیده ترین شخصیتهارو داره ولی با این حال دختری با احساسات بسیار لطیف مهربان و خوش رو خوش اخلاق و خیلی دوست داره به دیگران کمک کنه دارای شخصیتی مدیر ولی دوست نداره به تنهایی زمام کارهارو بدست بگیره بیشتر کارهای گروهی رو میپسنده از بی توجهی دیگران نسبت به تلاشی که برای اونها میکنه خوشش نمیاد خوب حساس و زود رنجم هست و وای به روزی که به دنده لج بیفته معمولا کارهایی رو که شروع میکنه دوست داره تا تهش پیش بره سنگ صبور همه است مخصوصا اگه مشکل عاطفی براتون پیش اومد همیشه میشه رو مشاوره ش حساب کرد اهل هنر و موسقی 10 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ به به فرناز جان که ماهه و: 1.فوق العاده خانم هستش و میدونه که چی رو کجا و کی و حتی به چه کسی بگه 2.اگر بتونه کاری انجام بده برای کسی حتما انجام میده 3.آدمی نیست که به دیگری فخری بفروشه 4.متآسفانه مثل خیلی از دخترا عاطفی و مهربونه طوری که در بعضی جاها ممکنه به روحش صدمه بزنه برای دیگری 5.سعی میکنه با همه خوب باشه و خوب خیلی وقتا نمیشه.همه یک جور نیستن و همه فردی نمتونه محبت رو درک کنه... :icon_gol: راستش خیلی خیلی خوبه و نمیشه هیچ گونه عیبی گرفت 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ فرناجیییییییییییی عشقمه :aghosh: خانوم:girl_blush2: با شخصیت مودب با جنبه بعضی وقتا با هم شولوخ می کنیم :persiana__hahaha: بسیار با سیاست :girl_yes2: منطقی و احساساتی هنرمند :dancegirl2: و..... خلاصه اینکه خیلی خیلی دوسش دارررررررررررررررم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده