Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ فردا آخرشه تو هنوز حدس نزدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): من فقط A&S رو میدونم که هنر میخونه... برچسبا خوبه که!خیلی باحالن مخصوصا اولیش :ws3: تو شیراز زندگی میکنه همکار مدیر تالار عکسه نه اون تشخیص هویت شماره 9 بود خودممم .. خودممم متین رشته دوم هنر میخونی ؟ پس این برچسبارو کی دست می زنه؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: چنا می خندی باحاله دیجه! حالا که این طور شد تو همه مسابقه ها اسم خودمو هم رو برچسب می زنم دست کسی که برچسبارو دستکاری کرده درد نکنه هر کی که دست میزنه...دهههه :w00: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ حیف تو پست قبل ازت تشکر کردم وگرنه :w00::w00::w00: چرا خووووووووووووووووووو؟؟؟؟؟؟؟ پس این برچسبارو کی دست می زنه؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: چنا می خندی باحاله دیجه! حالا که این طور شد تو همه مسابقه ها اسم خودمو هم رو برچسب می زنم دست کسی که برچسبارو دستکاری کرده درد نکنه :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ايليا ست ؟! :دي :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: فرنازه !؟ 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ برچسبو کی پاک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ فرنازه !؟ نوچ برچسبو کی پاک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: نمی دونمممممممممممممممم:jawdrop: ایلیا تو پاک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ نوچ نمی دونمممممممممممممممم:jawdrop: ایلیا تو پاک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: نه من خودم جز گروه آشوبگرانم ! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ نه من خودم جز گروه آشوبگرانم ! پس کی پاک کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه خود متینه؟ :w00: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مشه یکم در مورد برچسب توضیح بدید؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ مشه یکم در مورد برچسب توضیح بدید؟ خوب واسه هر تاپیک برچسبای مربوط به اون تاپیکو می زنن دیجه! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آهان .. اینو میگی؟ وای به حال کسی که به این برچسب دست بزنه...... بسیار عالی ... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آهان .. اینو میگی؟ وای به حال کسی که به این برچسب دست بزنه...... بسیار عالی ... بله 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ معلوم نشد آخر این دخمل کیه؟؟؟ من نبودم فاطمه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ معلوم نشد آخر این دخمل کیه؟؟؟ من نبودم فاطمه؟:JC_thinking: راس می گیا شاید تو باشی 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ببینم مگه اون موقع قاصدک پست نمی داد الان چرا فرناز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ببینم مگه اون موقع قاصدک پست نمی داد الان چرا فرناز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:ws52: راست میگه .... :jawdrop: لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ به هه هنو معلوم نشده... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده