غایب 4790 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 گدایی بر در خانه خانه دوست قصد یاد کردن اوست و گر نه نان شب را هر گدایی دارد. با سلام . اگه حوصله شو داشتید در این تاپیک از دوستی ها بگوئید. 7
ooraman 22216 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد؟......دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد؟ دوست یعنی کسی که همه جا یارت باشه و کنارت بمونه دوست یعنی کسیکه سنگ صبورت باشه بدون اینکه سرت غر بزنه یعنی کسیکه کنارت بمونه تا از بحران رد بشی کسیکه بدون چشم داشت دوستت داشته باشه و کمکت کنه کسیکه اشتباهاتت وبهت گوشزد کنه بدونه اینکه سرزشنت کنه 5
غایب 4790 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 در محفل اگر دوست نباشد که صفا نیست هر آب روان در همه جا آب بقا نیست ای دوست بیا روشنی محفل ما باش ما را طمعی از تو بجز مهر و وفا نیست 4
غایب 4790 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من هیچ دوستی ندارم !!! یکی از آرزو های من اینه که دوست شما باشم.و فکر میکنم شما دوست همه ما هستید. 4
am in 25041 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من از بیگانه ننالم هرگز، که هرچه با من کرد آشنا کرد ولی جام دريا از شراب بوسه خورشيد لبريز است ، جنگل شب تا سحر تن شسته در باران ، خيال انگيز ! ما ، به قدر جام چشمان خود ، از افسون اين خمخانه سرمستيم در من اين احساس : مهر مي ورزيم ، پس هستيم 5
غایب 4790 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 من هیچ دوستی ندارم !!! بخاطر اینه که همش سربالایی. یکم دور و بر تو نیگا کن همه مونو میبینی 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 بخاطر اینه که همش سربالایی. یکم دور و بر تو نیگا کن همه مونو میبینی اتفاقا عمامه روی سرم نمیذاره چیزی جز زیر پایم را ببینم !!!! 2
غایب 4790 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 اتفاقا عمامه روی سرم نمیذاره چیزی جز زیر پایم را ببینم !!!! پس حتما منم اونجا میبینی. سلام :icon_pf (44): 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 پس حتما منم اونجا میبینی. سلام :icon_pf (44): نمیبینم باور کن،هیچی نیست فقط دو کفش لنگه به لنگه است و سنگی پیش پای لنگ !!!! 1
غایب 4790 مالک ارسال شده در 8 اسفند، 2010 نمیبینم باور کن،هیچی نیست فقط دو کفش لنگه به لنگه است و سنگی پیش پای لنگ !!!! من همونجام. فقط بخاطر اینکه غایب هستم برای دیدنم باید چشم بصیرت داشته باشی که داری . پس خوب نیگاه کن. 2
ارسال های توصیه شده